Poleiala barei de protecție de la zgârieturi cu mâinile sale

Poleiala barei de protecție de la zgârieturi cu mâinile sale
accidente minore și greșeli în parcarea va duce în mod inevitabil la deteriorarea barei de protecție a vehiculului. Chiar și o mică coliziune cu un obiect străin pe drum este suficient pentru apariția de zgârieturi vizibile sau urme de lovituri. Și, în cazul în care acesta din urmă poate fi tratată numai îndreptare, apoi pentru a elimina mici zgarieturi si abraziuni potrivite lustruire barei de protecție, subtilitate și realizare, care vor face obiectul acestui articol. Mai departe.barei de protecție de pregătire înainte de începerea lucrului

Înainte de a trece la restaurarea imediată a luciului barei de protecție și îndepărtarea zgârieturilor de la ea, trebuie să aibă grijă de pregătirea instrumentului necesar în diferite etape ale procedurii de produs. Lustruire bara de protectie auto nu este o sarcină dificilă, astfel încât să stăpânească subtilitățile punerea sa în aplicare ar putea fi oricine.

În primul rând asigurați-vă că pentru a cumpăra o mașină de lustruit bună (polizare manuală și lustruire vă dooms la o lucrare lungă și dureroasă). Dacă aveți deja - ia în considerare podele făcut lucruri! În continuare se dobândesc polishuri:

Care pentru a alege dacă să proceseze și paste făinoase nevoie șmirghel depinde de gradul de deteriorare. Dacă există doar o mică scuff pe lac, atunci puteți începe imediat cu 3M pasta ușor conic 09375, iar după procesul de 3M 09376 pasta non-abraziv lustruire SHINE №3 cerc negru.

Bună 3M pastă. Krupnoabrazivnaya merge sub numărul 09374. Pentru fiecare pasta este un ciclu de lustruire. Krupnoabrazivnoy de a folosi alb, este cel mai dur. Acum putem trece la procesul de lustruire a barei de protecție cu mâinile.

Potrivit experților, pentru a obține cel mai bun rezultat posibil doar în cazul în care activitatea se va face pe îndepărtarea barei de protecție. Cu aceasta este posibil să se obțină un acces ușor la toate zonele suprafeței piesei de prelucrat. Dar dacă sunteți sigur că te poți descurca și fără demontarea, continuați!

Pregătirea zonei de lucru, se spală bine cu șampon auto bara de protecție (pentru a ajuta la eliminarea prafului și a mizeriei de pe suprafață, eliminând posibilitatea de particule mici, sub discul de tocare și, ca rezultat, zgârieturi) și este complet uscat. Următoarea etapă importantă - degresare. Utilizați un solvent (de exemplu, alb spirit) sau orice antisilikonom, luând în considerare toate recomandările de pe ambalaj. In acest preparat a barei de protecție la procedura de lustruire este finalizată.Obținerea de lustruire a barei de protecție

Poleiala barei de protecție de la zgârieturi cu mâinile sale
Barei de protecție mașină poloneză

Pe suprafața barei de protecție se aplica pasta cu o fracție importantă a mașinii de șlefuire rula la turație mică și prin aplicarea unei presiuni minimă (nu supraîncălzirea pasta) pisa uniform mișcări translatie compoziția peste piesa de prelucrat. În acest proces să fie monitorizat îndeaproape pentru a se asigura că orice, chiar și cel mai mic și cel mai dificil de teren, a fost lăsat „nesupravegheat“ sander, în caz contrar lustruire va fi incompletă și va dura mult timp.

Apoi crește roata de rectificat viteza de rotație de aproximativ 2400-2600 rpm si continua. Nu ar trebui să meargă pentru bara de protecție și lustruiți că există forțe: strămutată, puteți deteriora cu ușurință vopseaua, ceea ce va duce la necesitatea de a restabili toate vopseaua de pe bara de protecție. După finalizarea procesării, curățați bara de protecție moale (fără vilozităților) cârpă uscată. Deci, scoateți pasta abraziva rămasă, care poate fi un obstacol serios în timpul șlefuirea finală.

În plus nastaot rândul său, pastă ușor conic (de exemplu 09375 pastă abrazivă №2), aplicat prin roata de lustruire corespunzătoare (este cercul portocalie mai moale). Această etapă de lustruire zgârieturi nu este diferită de cel anterior: treptat, bucată cu bucată, „trecere“ pe suprafața barei de protecție.

ajutor de clătire Următorul sunt trecute pasta 3M 09376 №3 pentru lustruit luciu cu un cerc negru.

Finală de prelucrare (argument „în minte“)

După „curățare“ a întregii suprafețe a barei de protecție de la zgârieturi, este necesar să se facă o prelucrare minuțioasă înseamnă a avea o parte din teflon și ceară. Cu aceasta, aplicați un film de protecție a barei de protecție și pentru a îmbunătăți proprietățile sale hidrofuge. Tehnologie astfel: să ia o parte din această compoziție, distribuite încet pe întreaga suprafață (nu permite formarea de bulgări), și apoi instalat dispozitiv de șlefuit de spumă sau o cârpă frecarea-l pentru a forma un finisaj oglinda. Asta-i tot!

Când lustruire este completă, a reveni la locul barei de protecție (dacă nu sunt demontate, atunci această opțiune - nu pentru tine), și începe să se bucure de detaliile strălucitoare și actualizate aspectul uimitoare.

Desigur, lustruire bara de protecție împotriva zgârieturilor posibile pentru a elimina efectele unui accident moale la atingere (nu devin cauza urme de lovituri grave și deformări). În caz contrar, este necesar să se aplice pentru reparația capitală a pieselor deteriorate sau pentru a începe să stăpânească subtilitățile de auto-aliniere și tehnologii mai sofisticate pentru a restabili integritatea mașinii corpului.