Pleoapele atârnă peste ochi - cauze

Pleoapele atârnă peste ochi - cauze

Dacă atârna totdeauna peste ochii lui, cauzele pot fi foarte diferite. Dar rezultatul - același: aspectul obosit, posac. Să vorbim despre ce agățat pleoapele superioare și modul în care să se ocupe de această problemă.Ochii cu pleoapele suspendate - nu o propoziție

Din cauza a ceea ce pleoapele superioare atârnă peste ochi?

Puteți selecta o mulțime de motive pentru care aveți orice pleoapele avântate. Acest lucru este în primul rând următorii factori:

  • Modificări legate de vârstă în piele;
  • excesul de greutate;
  • probleme renale;
  • încălcări ale echilibrului apei sare în organism;
  • pierdere bruscă în greutate;
  • postură greșită pentru somn;
  • pernă de rău;
  • reacție alergică și produsele incorect alese pentru îngrijirea pielii.

Să vorbim mai detaliat despre fiecare dintre aceste motive.

Când este vorba de schimbari legate de varsta, totul este destul de clar: mușchii globului ocular, și sprâncenele au pierdut tonusul, pielea a devenit un flasc, apar ridurile și, ca o consecință, overhanging pleoapelor. În această etapă va numai blefaroplastie și de calitate produse cosmetice cu efect de ridicare.În acest caz, dacă suferiți de excesul de greutate, cauza pleoapelor cazute pot fi hernie gras. De asemenea, ele pot fi eliminate numai prin intervenție chirurgicală.

Dacă ați pierdut în greutate în mod dramatic și, ca urmare a câștigat primele riduri, puteți face față cu secolul iminent, folosind o crema cu efect de ridicare și de a face exerciții speciale pentru ochi. Cel mai important lucru în acest caz - regularitate.

Cauza a consolei secolului poate fi o problemă cu rinichii. Ai observat că se umflă fața în dimineața și seara pleoapei devine mai puțin? Aceasta este o ocazie de a se adresa neurolog si urolog.

În acest caz, dacă vă place să dormi pe stomac, sau de a folosi prea mult perna in timpul somnului pielea delicata a pleoapelor pot fi deformate, și un val de sânge la fața - de a provoca umflarea. Schimbarea postura de somn, cumpara perna ortopedice. Se va arăta în stare proaspătă!

Pleoapele atârnă peste ochi - cauze

De multe ori cauza secolului avântate este alergic, sau produse pentru îngrijirea feței greșite. Încercați-l pentru câteva zile abandoneze complet cosmetice. În cazul în care atârna deasupra pleoapelor a fost mai puțin, aceasta înseamnă că unul dintre instrumentele pe care le folosiți, alergii au apărut.

Fetele place să cumpere produse cosmetice, dar nu știu întotdeauna cum să-l folosească în mod corespunzător. Ai cumparat o crema de ochi bun cu ridicare, dar ochii l-au început să se umfle mult mai puternic, iar pleoapele avântate agravată numai? Cel mai probabil, pe care îl utilizați în mod corect instrumentul. Amintiți-vă, pielea din jurul ochilor crema ar trebui să fie aplicat pe marginea ochiului cavității craniului, se retrăgeau din ochii de 2-3 centimetri. Dacă nu urmați această regulă, nu va fi umflarea pleoapelor.