Plata în magazine online din străinătate

Tehnologia de plată pe Internet în acest moment este deja bine dezvoltat pentru a face plăți rapid, în mod convenabil și mai ales în condiții de siguranță. Acesta este motivul pentru care numărul de utilizatori care fac tranzacții financiare care utilizează internetul a crescut constant în fiecare an.Metode de plată în magazinele online din România și din străinătate

Răspunsul la întrebarea cum să plătească pentru achiziții pe Internet este adesea diferită în magazinele online din România și în magazine străine, în mare parte datorită faptului că dezvoltarea sistemelor de plăți on-line a trecut mai multe moduri diferite, din cauza mentalității și dezvoltarea economică și tehnologică.

magazine online din Romania

Uneori, aceste sisteme nu sunt foarte confortabile, din cauza nevoii constante de a reîncărca conturile interne și comisioanele, în plus, sistemul este considerabil în urmă în Occident în domeniul protecției și reglementarea tranzacțiilor financiare între utilizatori.

magazine online din străinătate

În străinătate au devenit foarte popular sistem, care se bazează pe crearea unei legături între sistemul de plată și cele mai multe dintre cardul de plastic. Nu trebuie să vă faceți griji cu bani pe cont electronic, tot ce ai nevoie - aceasta este o cantitate suficientă de fonduri pe card.

În ceea ce privește plata directă cu card de credit, atunci procesul este destul de comună, atât aici, cât și în străinătate. În mare parte datorită posibilității de a crea o hartă virtuală, care oferă o protecție suplimentară împotriva fraudei.

În momentul de față în România, sistemele de plată sunt, de asemenea, în curs de dezvoltare în direcția unei relații mai strânse de carduri de plastic și facturi electronice.

Plata în magazine online din străinătate

În momentul de față, există trei metode principale de plată în magazinele online din străinătate:  1. Plata directă prin card de plastic
  2. PayPal
  3. Google Wallet (Google Checkout)

Plata directă se poate face cu un card de credit sau cu un cartele virtuale special concepute, această metodă este cea mai rapidă și nu necesită o înregistrare suplimentară în sistemele de plăți. Dezavantajul este că nu toate magazinele și licitațiile sunt de lucru cu plăți directe. În plus, această metodă este cea mai vulnerabilă și escrocii iubesc.

PayPal necesită înregistrare și cu caracter obligatoriu card de credit în cont. PayPal este cea mai comună metodă de plată în magazine online și licitații, în special în Statele Unite. Acest sistem de plată are un număr de caracteristici suplimentare, sistemul de gestionare a plângerilor în mod corect și sistem flexibil de rambursare în caz de forță majoră.

Cum să plătească pentru achiziții pe Internet

După ce ați selectat produsul pe magazin online străină, mergi la pagina de verificare (CheckOut). În funcție de magazin on-line, vi se pot oferi una dintre metodele de plată, sau puteți alege preferat.

Google Wallet

Nu există diferențe fundamentale din sistemul PayPal. Conectați-vă, selectați elementul dorit și accesați pagina de verificare. În cazul în care magazinul este de lucru cu Google Wallet, vă va despre următoarele butoane vor fi oferite:

Făcând clic pe butonul, te duci la Google, urmați instrucțiunile cu atenție și să plătească pentru mărfurile.

Plata directă prin intermediul cardului de plastic

În acest caz, cartela trebuie să sprijine aceste operații, din fericire, au capacitatea de a efectua tranzacții financiare pe Internet.

Când tranzițiile la pagina de verificare, vi se va oferi cu o semnătură cheie standard, de exemplu, „Pay Now“, explicația cea mai frecvent lângă acolo că plata se face cu un card de credit, versiunea în limba engleză a acesteia poate fi o inscripție «Plata cu card de credit». După ce faceți clic pe acest buton, te duci la o pagină în care trebuie să introduceți informații despre cardul de credit. După completarea toate câmpurile și apăsați pe tasta de terminare, cantitatea necesară de înghețare mai întâi, și mai târziu de dormit cu cardul de credit.

Achizițiile nu este dificil în magazine online din străinătate. Fiecare sistem are anumite avantaje și dezavantaje, dacă simplitatea, securitatea și viteza de plată și vă puteți alege metoda cea mai potrivită de plată în funcție de situație.

Evaluare: 4.33 din 5 6 evaluări