Plantarea roșii în câmp deschis, tehnologie, fotografie, selectați

Plantarea roșii în câmp deschis, tehnologie, fotografie, selectați

Orice grădinar știe că nu toate soiurile de tomate sunt potrivite pentru cultivare în câmp deschis. Fructele de soiuri cu efect de seră, în aceste condiții, pur și simplu nu au timp să se coacă.Care sunt soiurile de tomate plantate în pământ și cum să-l facă?

soiuri populare de tomate pentru câmp deschis

Poate că nici o cultură nu se poate lăuda cu o astfel de abundenta de soiuri, cum ar fi tomate. Aici toată lumea alege ceea ce este bine pentru el la gust. Dar nu trebuie confundat în numele și facilitează selectarea, utilizarea vârfurile grădinari cu experiență.

Toate roșiile sunt împărțite în grupe în funcție de puterea perioadelor de creștere și fructificare Bush. Printre acestea sunt soiuri înalte și pitică. Tall necesită sprijin special și de îngrijire, dar să crească soiuri pitice nu va fi dificil.

Pentru maturare tomate sunt împărțite în trei grupe:

• timpurie-maturare, care la maturitate în termen de trei luni de la germinare;

• Maturarea intermediară, care este de 115-120 de zile;

• tardiv se coc după 130 de zile.

Climatul aspru este de preferat să crească roșii timpurii coacerii care produc o recoltă abundentă, în timp ce mijlocul și sfârșitul timpului de maturare a pur și simplu nu au timp să se coacă.

Grădinari sunt cele mai pasionat de astfel de soiuri:

• «Sanka“ - diminutiv de maturare de tomate, rareori se imbolnaveste, dau randamente stabile, nu necesită pasynkovaniya;

• «Ranetochka“ - un soi timpuriu și de mare randament, Bush creste rareori mai mult de 50 cm;

• «Supergonets“ - soiurile timpurii de maturare, de fructe bun, chiar și în vreme rea;

• «Perseu - roșii subdimensionat alungite, fructe cărnoase, au calități gustative bune este transferat de transport;

• «Maryushka“ - tomate este rezistent la intemperii, rezistente la boli și dăunători. Ține pasul la cultivarea 105-115 zi.

Tomatele pentru teren deschis adecvat pentru consum în stare proaspătă, procesare și bine tolerată de transport.

plantarea semințelor de răsaduri de roșii pentru a deschide sol

Seminte de tomate necesita pretratament, ceea ce reduce riscul de boli și accelerează procesul de germinare.

Soluția a fost turnată într-un recipient curat de mangan este depus pe fundul tesatura de bumbac. Odata ce tesutul va absorbi umiditate suficient, excesul de apa este drenată. Pe o cârpă umede semințe răspândit. Capacitatea și plasat într-un pachet pentru o zi este îndepărtată într-o cameră caldă, unde temperatura este menținută la 30 de grade. Puteți pune un recipient de semințe sub baterie, și apoi curățați-l în frigider timp de câteva ore.

Plantarea roșii în câmp deschis, tehnologie, fotografie, selectați

germinație suplimentară este efectuată într-o cameră caldă înainte de a pipping semințele de timp este nevoie de până la 5 zile. Seminte gata pentru plantare.

Boxes umplut substrat 5 cm, suprafața de teren ușor tasată și caneluri de formă. Pentru a notch o suprafață netedă, utilizați o riglă.

Semințele sunt stabilite la o distanță mică unul de altul cu o scobitoare sau alte mijloace disponibile. Apoi au adormit cu un strat subțire de sol și umectat cu un atomizor. Pe recipientul de semințe marcajul este aplicat clasei numele și data de plantare.Plantarea roșii în câmp deschis, tehnologie, fotografie, selectați

, Trebuie să creeze condiții adecvate pentru semințele să germineze rapid. În acest scop, containerele acoperite cu folie și le-a pus într-un loc cald. Semințele germinează în a cincea zi după aterizare. După apariția masei șutează de film este îndepărtat și pus pe casete luminoase. Apoi, răsaduri sunt cultivate la o temperatură de aproximativ 18 de grade.

A roșii în containere separate pick-

De îndată ce răsaduri cresc, și vor exista două frunze adevărate, răsaduri arunca cu capul în ghivece individuale. Puteți utiliza orice recipient sau vase speciale de turbă pentru răsaduri.

Tancurile umplute cu sol fertil și răsaduri plantate în ele. Din cutie totală pentru a le obține frumos, coloana vertebrală centrală în timpul murături un pic vârf de cuțit. Bury răsaduri, înainte de frunze cotiledonate.

Plantarea roșii în câmp deschis, tehnologie, fotografie, selectați

În prima perioadă după plantare tomate bine udate. Odată ce plantele devin mai puternici si un pic mai mari, acestea sunt hrăniți cu o soluție de îngrășăminte minerale. Doza pentru soluția de lucru este redus la jumătate din cea indicată pe ambalaj.

Sfat! În cazul în care răsaduri în cupe a devenit aglomerat, iar timpul de aterizare nu a venit încă, ea poate fi transplantat într-o dimensiune mai mare recipient.

Cum sa se intareasca răsadurile înainte de transplantare în sol

În cazul în care răsaduri poartă imediat să se așeze pe paturi, aceasta va afecta pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a preveni acest lucru ea se intareasca.

În doar câteva săptămâni înainte de plantare puieți ia în stradă timp de 1-2 ore, cu condiția ca vremea este caldă. Cu fiecare zi ce trece crește timpul, dar în zilele însorite plantele recoltate în umbră.

Despre o zi înainte de plantare răsaduri de roșii în sol este lăsat în stradă până dimineața. În cazul în care sunt de așteptat geruri, apoi noaptea plantele acoperite spanbond.

În răsaduri de tomate fotografie gata de plantare în sol

Plantarea roșii în câmp deschis, tehnologie, fotografie, selectați

Reguli de plantare roșii în teren deschis

Pentru cultivarea tomatelor pregăti un loc cald și însorit, protejat de vânturile reci. În plus, este important să se ia în considerare înălțimea apelor subterane. Deoarece roșiile nu tolerează stagnarea de proximitate și a apelor subterane la rădăcini, locul trebuie sa fie moderat uscat.

Solul de la site-ul ar trebui să fie lumină și fertil, se adaugă îngrășăminte humus și minerale. În mod semnificativ, care a fost cultivat în grădină la roșiile. Cele mai bune precursori sunt legume, rădăcini și ierburi. Dar roșiile nu sunt recomandate pentru a fi plantate după cartofi, vinete și ardei. Aceste culturi de boli similare, care crește riscul de rănire.

Tomatele sunt plantate în după-amiaza sau în vreme tulbure. In timpul noptii plantele cresc mai puternice și destul de ușor să ia rădăcină. Cel mai adesea, răsadurile sunt transferate la sol deschis la mijlocul lunii mai.

Cum să planteze roșii în sol

În horticultură folosite mai multe scheme de tomate cultivare. Depinde de vigoarea tufiș, din sistemul de irigații și alte lucruri. Principalul lucru pe care fiecare Bush a fost cel mai bine luminat și spulberate.

soiuri de mici cu creștere sunt plantate în două rânduri, după cum se arată în fotografie. Distanța dintre tufișuri permise până la 40 cm, iar rândurile sunt formate la o distanță de o jumătate de metru. Între paturile fac lățime de trecere de aproximativ 80 cm. Udarea aranja între rânduri pe pat.

Plantarea roșii în câmp deschis, tehnologie, fotografie, selectați

roșii Tall au fost crescute într-un rând pe un pat, distanța dintre tufișuri permise până la 50 cm. Intre paturile se extind două picioare.

Indiferent de metoda de cultivare a tomatelor de aterizare adere recomandări generale.

1. În răsaduri zi drop-off udă abundent, astfel încât să nu rănească rădăcinile atunci când transplantare.

2. Sondele sub roșiile face adâncimea la cazma baionetă. La fiecare godeu a fost turnat în apă, că acesta este complet absorbit.

3. Răsaduri adâncească până la prima pereche de frunze, având grijă să nu pentru a distruge mingea la sol.

4. Alveolele sunt acoperite cu pământ și udă abundent. După plantare, solul din jurul humus mulci planta care permite retine umezeala.

5. Pe un suport pat montat pentru a lega arbuști în creștere.

6. Imediat după plantare un pat de flori acoperit cu un film pe care plantele imature nu au fost afectate de înghețuri peste noapte. Odată răsaduri prinde rădăcini, filmul este eliminat.

Perioada de adaptare poate dura până la 10 zile. În tot acest timp roșiile nu sunt udate, nu hrănite. Prima udare se realizează după ce plantele să prindă rădăcini în noua locație.