Planșe pentru unghii pentru a utiliza vinil airbrushing și ștanțare

manichiura perfecta - aceasta este cea mai bună dovadă a femeii bine îngrijit și curat. Sexul frumos este extrem de sensibil cu privire la designul unghiilor și pentru a crea o capodopera pe mâinile lor, chiar și șabloane apelat speciale. Acesta este cel mai bun mod de a deveni proprietarul de manichiura curat.Ce sunt șabloane pentru proiectarea unghiilor

Planșe pentru unghii pentru a utiliza vinil airbrushing și ștanțare

În simularea unghiei, puteți utiliza o varietate de tehnologii care ajuta pentru a desena linii perfect drepte, formele cele mai neașteptate și contururi. O astfel de know-how-ul sa bucurat de popularitate notabile, și a terminat desenele sunt simetrice aspect, fără cusur. O varietate de plăci șabloane unghiilor de lungime variabilă se extinde manichiură, ceea ce le face de lucru elegant și armonios.

Principalele tipuri de

Sabloane desene au versiune constructivă diversă, direcția stilistică și tehnologia de aplicare. Fiecare model se distinge prin originalitate, fiabilitatea și perfecțiunea formelor, și mulți au găsit tsenitelnits și cumpărători regulate. În practică, cele mai populare sunt două tipuri de structuri:

 • disc gol (lung proces de creare a unghiilor);
 • Adeziv pe bază de model (au forma lunii, luna, unghiurile, semiluna).

pentru ștanțare

Planșe pentru unghii pentru a utiliza vinil airbrushing și ștanțare

Stencil pentru unghiile sunt fabricate prin mai multe tehnici, dar cele mai frecvente dintre ele este ștampilarea. Asigurați desenele originale și neizbity pe placa de unghii posibil folosind plăci metalice speciale, cu diferite imagini gravate. Stamping poloneză - este o bucată de bijuterii la modă, care completează orice stil, imagine, imagine.

O variantă clasică a considerat roțile mici de formă rotundă, care a colectat la 6 modele. Poate fi plăci dreptunghiulare montate pe suprafața ornament într-o cantitate de 10 elemente. Această soluție este ales pentru ei înșiși fete moderne care știu cum să experimenteze cu moda. Pentru un exemplu de realizare a tehnologiei va avea nevoie de:

pentru aerografie

Pictura manichiura poloneză permite master pentru a arăta capacitatea unică a artistului de a crea în mâinile adevărate capodopere ale frumuseții. Acest dantelă de epocă, model geometric, abstracție fără complicații. modele de cerere în stil piele de șarpe, depozitele de nisip, care afectează splendoarea sa, de lux. Tehnologie evidenția - o combinație de culori contrastante: baza de lumina este folosit pentru a desena desene umbrite, și vice-versa.

Stencil pentru Airbrushing maestru novice perfectă în practică, deoarece acestea ajuta armonios ascunde un număr de defecte vizuale care apar în mod unic atunci când pictura perii de unghii. Această posibilitate a preveni apariția de lovituri de diferite grosimi și vopsea acrilică la curbare. Materialul se întinde uniform pe fante de șabloane creează acuratețe modelul dorit, cu o lățime dorită de linii neclare.

Planșe pentru unghii pentru a utiliza vinil airbrushing și ștanțare


Pentru manichiura luna

Stencil pentru decorarea si designul unghiilor poate fi comandat pe internet, și atunci când sunt utilizate în mod corespunzător pentru scopul propus pentru a obține o manichiură frumoasă și perfectă. Imprimați eșantioane de site-uri tematice la Moscova și în alte orașe, puteți cumpăra de dezvoltare gata făcute în magazine specializate. Experții recomandă insistent să cumpere produse gata făcute. sacou lunar - un standard de grație, astfel încât acest design romantic selectează femeile cele mai moderne. Cumpara șabloane gata făcute pentru acest design manichiura este mai convenabil și mai ușor.

Pentru unghii arta franceză

Moda tendință este deosebit de popular în rândul tinerilor de astăzi, prin urmare, șabloane sunt foarte populare. Semifabricatele sunt prezentate într-un sortiment larg disponibile în orice oraș. template-uri achiziționate pentru unghii nu numai a îmbunătăți tehnica de desen, dar nu sunt limitate la master în idei, idei. șabloane achiziționate pentru a crea formarea perfectă a liniei corectă pe suprafața:

 • forme geometrice;
 • linii abstracte;
 • pictura nepretențioasă;
 • proiectare tri-dimensională.

șabloane de vinil pentru desen pe unghii

Planșe pentru unghii pentru a utiliza vinil airbrushing și ștanțare

Aceste modele sunt caracterizate prin rezistență ridicată, durabilitate și varietate de forme. Acesta este produs în principal în baza de adeziv, oferind o fixare fermă a unghiilor, distribuirea uniformă a materialului. Atunci când se utilizează vinil șablon împrăștiere gel lac exclus complet. Este ușor de aplicat shellac cu o precizie fără cusur. Prețul final disponibil pentru toată lumea - maeștrii și amatori, care vor fi bucuroși să însoțire set de instrucțiuni.

În cazul în care pentru a cumpăra și cât de mult sunt șabloane pentru manichiură

În achiziționarea unui design de matrita de unghii poate fi cel mai neașteptate. Principalul lucru - pentru a cumpăra produse de calitate în magazine specializate. puncte de vânzare certificate sunt disponibile în fiecare oraș, dar este mult mai ieftin și mai practic de a comanda prin intermediul internetului, în urma analizei cataloagele colorate și liste de prețuri detaliate site-uri tematice. Dacă se dorește, puteți descărca și șabloane de imprimare pentru unghii, care este excelent exemplu de realizare a bugetului folosind materiale de înaltă calitate. În medie, aceste etichete sunt de la 20 p. și de mai sus, seturi mari va costa 70-100 p.

Cum de a face un șablon pentru unghii mâinile lor

Planșe pentru unghii pentru a utiliza vinil airbrushing și ștanțare

Dacă ați decis să facă propria lor design frumos al unghiei, puteți utiliza template-uri self-made, care nu sunt inferioare durabilitate produse de cumpărare manichiură. Aceste etichete nu necesită o investiție financiară, dar în cele din urmă va fi o bază excelentă pentru o capodoperă viitoare. Pentru a obține dreptul prima dată, este necesar să acționeze în următoarea secvență:

 1. Ai nevoie pentru a selecta modelul dorit, care va fi ulterior redate pe placa de unghii.
 2. solicitat în mod expres banda pentru fabricarea de șabloane home-made, care facilitează în mod semnificativ sarcina.
 3. Necesită bandă de lipire pe o bucată de sticlă, și asigurați-vă că pe suprafața nu este îndoit, coturi, umflaturi.
 4. Utilizarea cuțit de papetărie pentru a reduce cling film de modelul dorit, de exemplu, floarea originală. Acesta va fi o gaură într-un model.
 5. După aceea, cu ajutorul vopselelor decorative sunt recomandate pentru a fi dorit fundație și să-l să se usuce complet.
 6. A dezlipi o bandă adezivă de sticlă, lipite pe suprafața unghiei, repartizate în mod eficient la toate colțurile, pentru a se asigura în formă maximă.
 7. Ia-un lac diferit și le vopsea cu atenție „fereastra“ a benzii. Nu îndepărtați banda adezivă până când imaginea nu este uscat complet, în caz contrar vopseaua acrilica se poate răspândi.
 8. Manichiura pentru a avea un aspect prezentabil, puteți utiliza fixator clasic. Acesta trebuie să fie aplicat în mod uniform într-un singur strat: va proiecta un luminos, bogat și atractiv.
 9. Utilizarea în continuare a șabloane nu mai este posibilă, deoarece banda își pierde proprietățile sale adezive.

Tehnologia Acasă nu cauzează dificultăți deosebite, chiar și pentru începători, nu ajută doar pentru a umple rapid și de a îmbunătăți abilitățile lor. șabloane de casă nu necesită costuri financiare concrete, dar țineți ferm vopseaua acrilică este extrem de nedorit de la răspândirea pe unghii. Procedura simplă la domiciliu ia comandantului novice de 30-40 minute de timp liber, de la un profesionist - 20-25 de minute.

Aflați mai multe modalități de a utiliza șabloane pentru o manichiură.

Cum să utilizați ștanțare

manichiură franțuzească acasă cu șabloane