Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament

Se poate răni plămânii? Dintr-un punct anatomic și fiziologic de vedere - nu, la fel ca în plămâni sunt terminații nervoase, care ar putea lua impulsuri durere și disconfort asociate cu acestea. Cel mai adesea, probleme pulmonare se manifestă sub formă de tuse și dificultăți de respirație.Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament
Durere în plămâni este un concept destul de larg, care poate fi un semn al bolilor sistemului respirator, precum și gastro-intestinale, probleme neurologice, poate chiar a aparatului locomotor. Dar de ce rănit plămânii, și ceea ce se află în spatele acestui simptom?

Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament
E.Malysheva: Elibereaza organismul de paraziți pun în pericol viața, este prea târziu! Pentru a curăța organismul de paraziți nevoie doar de 30 de minute înainte de masă. Site-ul Site-ul oficial Eleny Malyshevoy malisheva.ru

Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament
Șef parasitologist RF: raceli frecvente, gripa, infectii respiratorii acute, muci verde - toate acestea indică prezența paraziților în organism pentru a scăpa de paraziți în doar 7 zile este necesar. Metode de prevenire și tratament la domiciliu medinfo.ru

Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament
Ministerul Sănătății: 93% cauza reală boli mortale - paraziți care trăiesc oamenii din interiorul. Pentru a obține complet scăpa de paraziți au nevoie în fiecare zi înainte de a merge la culcare. Un interviu cu medicul site-ul oficial minzdrav.ru

Pleurei, traheea și bronhiile conțin receptori, care pot oferi un semnal de durere cu tuse și respirație. Principalul lucru este ca durerea in plamani poate indica diagnostice neașteptate.

Este important să fie conștienți de modul în care să rănesc plămâni la diverse boli, precum și să cunoască principalele cauze care contribuie la durere. Acest lucru este necesar pentru a nu se pierde în situația în caz de durere toracică de etiologie necunoscută.

Ce face natura și localizarea durerii?

Pentru a înțelege motivul pentru care a provocat durere, precum și pentru măsuri de diagnostic fiabile, pacientul trebuie să indice puterea durerii, caracterul lor, dacă există o tuse, dificultăți de respirație, dacă relieful are utilizarea de analgezice.

Mulți dintre cititorii noștri pentru tratamentul tusei și a îmbunătăți bronșită, pneumonie, astm, tuberculoză aplică în mod activ de colectare a tatălui Monastic George. Se compune din 16 plante care au o eficiență extrem de mare în tratamentul tusei cronice, bronșită, tuse și declanșată de fumat.

Durere în piept

Există următoarele motive pentru durere in plamani:

 1. Hit doar un plămân. Durere in plamanul drept, exact ca durere în plămânului stâng, sugerează problema nu este numai cu sistemul respirator, dar, de asemenea, nervos despre perturbarea funcționării tractului digestiv, precum și problemele sistemului musculo-scheletice.
 2. Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament
  Angina. Angina este însoțită de creșterea rapidă a durerii in spatele sternului, care poate acoperi umărul stâng, jumătatea stângă a pieptului. Principalii sateliți de atacuri este anxietate, dificultăți de respirație, de culoare a pielii, transpirație excesivă, pacientul devine dificil de a respira. Primirea simpla medicatie durerea este ineficient în acest caz, deoarece durerea este cauzata de spasmul vaselor coronare. Se recomandă adoptarea rapidă Validol, nitroglicerină. Angina care durează mai mult de două ore, poate indica un infarct miocardic.
 3. Traheită. Atunci când durerea traheită localizată în partea superioară a sternului și au un caracter răzuire. Tuse - uscat, „latră“. Atenuarea condiție, puteți utiliza băuturi calde, împachetări, gargară. În cazul în care febra este numit medicamente antipiretice primire (Paracetamol).
 4. Bronșită. durere Bronșită în plămâni a vărsat natura și localizarea precisă a unei indicații care nu este posibilă. Atunci când încearcă să ia o respirație profundă, există atacuri de tuse uscată, care este de câteva zile mai târziu devine productiv, spută standuri cu un adaos de puroi. Există plângeri de slăbiciune, dificultăți de respirație, palpitații ale inimii. În plus, bronșită însoțită de febră, dureri de cap, lipsa poftei de mâncare.
 5. Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament
  pleurezie uscat. Boala este un companion tuberculoza, pneumonie, reumatism. Durere în plămâni are un piercing in natura. În cazul în care o persoană tușește și respiră adânc, durerea tinde să crească. Un alt loc tipic este localizarea hipocondrul drept. Pacientul instinctiv încearcă să se întindă pe partea afectată, deoarece reduce mișcarea pleurei, și, în consecință, ajută la atenuarea durerii.
 6. efuziune pleurală. Cel mai adesea, tuberculoza promovează dezvoltarea bolii, având ca rezultat se poate produce fibroza pulmonara. În primul rând, există plângeri de durere în partea lui, freca pleurală, tuse uscată este caracterul dureros. Treptat începe să se simtă spații grele, intercostale vybuhayut și netezite.
 7. inflamație a plămânilor. Cauza bolii este de Streptococcus pneumoniae. În același timp, suferă de unul sau mai mulți lobi ai plămânilor. La începutul bolii există o furnicătură în piept. febră, frisoane, intoxicație, înroșirea obrajilor. O persoană bolnavă tușește cu toată puterea lui. Tusea este un caracter dureros, iese in evidenta culoarea spută cu sânge de rugină.
 8. Soreness în oase. periost daune, acoperind coaste, însoțite de durere severă, este localizat la un loc de inflamație. În același timp, rănit oasele pieptului și plămânilor. Acest lucru poate fi cauzata de o trauma a osului pieptului, cancer si boli degenerative osoase.
 9. Tandrete în articulații. Durerea la nivelul articulațiilor, care sunt compuși cu oasele pieptului, de obicei, a provocat artrita, artroza, neoplaziilor. Articulația este umflat, există o congestie, durere în comiterea mișcărilor.
 10. Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament
  Soreness în mușchi. Miozita apare ca o complicație a bolilor infecțioase, stres fizic excesiv. Musculare arata îngroșată, palparea provoacă dureri la un pacient, există o creștere a temperaturii. Mușchii poate fi foarte bolnav atunci când pacientul încearcă să schimbe poziția corpului. Pentru tuse miozită și scurtarea respirației nu sunt tipice.
 11. Soreness în intestin. Diafragma separă piept și cavitatea abdominală. Această producție de gaze a crescut, o durere paroxistică puternică, localizeaza la stânga a sternului, care dispare după îndepărtarea gazelor din intestin.


Durere in plamani din spate

Pentru mulți oameni, uneori, o durere în spate în zona pulmonară. Ce se poate face în această situație depinde de faptul dacă acesta a fost motivul pentru apariția acestei condiții. În numirea tratamentului medicul va afla ce cauza principală a fost faptul că au existat dureri in plamani din spate, precum și atunci când există simptome, pentru cât timp, celelalte plângeri ale pacientului.

De obicei, rănit plămânii din spate, în cazul acestor boli:

 1. Osteocondrozei. In aceasta boala dureri de spate pot aminti în mod incorect dureri in plamani. senzații dureroase apar din rădăcini nervoase în contrafacere.
 2. Pneumonie și pleurezie. De obicei, pneumonia nu provoacă dureri de spate, cu excepția cazului când o complicație în formă de distrugere a pleurei din spate.
 3. Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament
  cancer pulmonar. Durere severă apar deja în ultima etapă. Dureri de spate în regiunea de lumină în timpul cavitatea pleurală tumorii germinare. Înainte de aceasta, pacientul se simte un sentiment de mare slăbiciune, tuse prelungită, hemoptizie, febră recurentă, epuizare.
 4. Miozita. În cazul în care plămânii sunt dureri de spate, acesta poate fi un indiciu al miozita. Miozita apare pe un fundal de expunere prelungită la temperaturi scăzute, stres excesiv, răniri, infecții. În propagarea inflamației musculare în spate există un sentiment de Durerile în spate.
 5. Nevralgia. Durere in plamani pot fi, de asemenea, cauzate de expunerea la terminatii nervoase. În cazul în care încălcarea de nervi pe partea stângă sau dreaptă a spatelui, în primul rând există o durere cicălitoare, care se deplasează treptat la partea din față a corpului.
la cuprins ↑

Diagnosticul și tratamentul durerii în plămâni

Pentru a efectua un tratament adecvat în ceea ce privește politica de durere in plamani, este necesar să se efectueze proceduri de diagnostic la specialiștii corespunzătoare.

Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament
În cazul unor astfel de plângeri pacientul ar trebui să se consulte astfel de experți:

Revedeți cititorii noștri - Natalia Anisimova

Am citit recent un articol care descrie Intoxic mijloace pentru evacuarea paraziți din corpul uman. Cu acest produs, puteți scăpa de răceli, probleme cu sistemul respirator, oboseala cronica, migrene, stres, iritabilitate constantă, patologie gastro-intestinale și multe alte probleme.

Dacă aveți orice durere, pentru prima dată, iar debutul lor este brusca, paroxistică in natura, trebuie să apelați imediat ajutorul „de urgență“ și să se consulte cu medicul dumneavoastră despre recomandările primare pentru a îmbunătăți starea pacientului.

Odată cu dezvoltarea de putere și durere de orice localizare ar trebui să treacă imediat examenul, care este diversificarea studia zona cu probleme:

 1. Una dintre metodele cele mai optime de diagnostic este considerată o radiografie în trei dimensiuni. În acest mod, o multitudine de boli pulmonare diagnosticate.

O alta metoda excelenta de diagnostic este un calculator si rezonanta magnetica tomografie.

Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament
Este un mod indispensabil pentru diagnosticarea bolilor sistemului cardiovascular și musculo-scheletice.
 • Dacă există o suspiciune a unei tumori, într-un astfel de caz, un exemplu de realizare optimă pentru efectuarea procedurilor de diagnosticare este biopsie. Pentru punerea sa în aplicare, Diagnosticians medicii examina o mica bucata de tesut din partea nesănătoasă.
 • Metode instrumentale de diagnostic trebuie să fie însoțită de sânge și urină comune. Indicatori de prezența inflamației este crescută ESR și numărul de leucocite.
 • În cazul în care durerea a apărut privește sistemul pulmonar și are o natură bacteriană, apoi pentru a atenua condiția necesară pentru a primi ultima generatie de antibiotice. Medicamentele de alegere pot deveni Tsiproplet, Ceftriaxon, Cefazolin, Auromitaz.

  De asemenea, este necesar să se ia medicamente pentru a facilita descărcarea sputa (Lasolvan, ACC) și tuse (Sinekod, comprimate tuse). Tratamentul complex de legare include multivitamine și imunostimulatori. Tratamentul medicamentos trebuie să fie completate prin proceduri fiziologice și de reabilitare, dar numai după ameliorarea completă a inflamației acute.

  Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament
  Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament
  Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament

  Absolut toți cei care se plânge de apariția durerii în plămâni, trebuie să respecte cu strictețe pat strictă sau un tratament blând, stick la un regim alimentar echilibrat, bogat in alimente bogate in calorii. Băuturi alcoolice și fumatul sunt complet eliminate.

  În cazul în care apariția durerii nu este asociat cu boli pulmonare, tratamentul depinde de ce fel de organism rănit, care este gravitatea și complexitatea bolii, și prezența complicațiilor asociate.

  Plămânii rănit orice simptome și ce să facă, cauze si tratament