Plafoanele PFL pictate și pereți, înainte de pictura ca un proces, instrucțiuni, clipuri video și fotografii

In acest articol vom discuta despre o serie de probleme de actualitate, într-un fel sau altul legătură cu modul în care și ce să picteze pe tavan fibrolemnoase. Cu astfel de probleme întâlnite în realizarea atât de capital și reparații cosmetice. Dar, înainte de a trece la selecția de vopsele, definim că este o suprafață pe care se presupune a aplica acoperiri.


Plafoanele PFL pictate și pereți, înainte de pictura ca un proces, instrucțiuni, clipuri video și fotografii

aplicare pe suprafața solului de PFL

Principalele caracteristici ale bazei

Plafoanele PFL pictate și pereți, înainte de pictura ca un proces, instrucțiuni, clipuri video și fotografii

Plăci aglomerate folosite în construcții

Abreviere fibrolemnoase este interpretat după cum urmează:

 • litera „P“ înseamnă o placă;
 • litera „D“ indică faptul că materialul este fabricat din lemn;
 • Litera „B“ înseamnă că cuptorul nu se face cu utilizarea de matrice din lemn masiv de fibre individuale și că, prin amestecarea rășinile cu adeziv special împreună în compoziția materialului omogen.

Ca o regulă, una dintre părți este fabricat din PFL laminat. Din acest motiv, acest material poate fi aplicat fără vopsire. Dar, în cazul în care versiunea de culoare de partea laminată nu se încadrează în interior, vopsea o placă încă mai au.

Înainte de a decide ce să picteze MDF pe podea sau pe tavan, baza trebuie să fie pregătite în mod corespunzător. MDF, sau cum este numit panel, este un material poros, care este predispus la absorbția excesivă de materiale lacuri si vopsele. Deci, inițial, trebuie să se gândească la cum și ce procesul de MDF înainte de vopsire pentru a evita acoperiri cheltuielile în exces.

Ieșire în această situație ar fi utilizarea unor amorse speciale, care, în același timp, să consolideze suprafața plăcii și procedura va reduce gradul de porozitate. Odată ce ne-am decis, decât să acopere MDF înainte de vopsire, suprafața de bază este absolut necesar să fie șlefuit pentru a asigura o bună aderență la primerul.

Din nou, alegerea ce culoare plafonul fibrolemnoase sau pe perete trebuie să decidă tipul de instrumente utilizate. Din propria mea experiență, vă sugerăm să utilizați velur cu role, atât atunci când se aplică solului, și atunci când pictura, deoarece utilizarea pistolul de pulverizare perie și este puțin probabil pentru a se obține rezultatul dorit.

Plafoanele PFL pictate și pereți, înainte de pictura ca un proces, instrucțiuni, clipuri video și fotografii

În rola tava foto și vopsea

Așa cum a fost spus înainte de a picta MDF pe perete, acesta ar trebui să fie amorsate. Având în vedere caracteristicile de panel se poate presupune că pentru prepararea unei suprafețe adecvate nu fiecare compoziție. Cea mai bună soluție în acest caz, va fi apa grunduire.Panouri dure - un material poros mai mult decât pastă de lemn. penetrarea adâncă, la rândul său, va umple porii și, astfel, ajuta la minimizarea gradului de porozitate, nu numai la suprafață, ci și pe toată grosimea plăcii.

Plafoanele PFL pictate și pereți, înainte de pictura ca un proces, instrucțiuni, clipuri video și fotografii

În fotografie - impregnare, care poate fi utilizat pentru tratamentul MDF

Bad dovedită aplicat la materiale poroase, grund latex acrilic cu excipienți și aditivi antiseptice. Astfel de materiale de amorsare nu numai a minimiza porozitate de bază, formând un strat hidrofob neted, dar, de asemenea, să împiedice apariția ulterioară a mucegaiului.

Prin alegerea de vopsele pentru utilizare pe plăci dure grunduite în mod corespunzător nu sunt cerințe speciale. Faptul că dreptul prevăzut la sol reduce permeabilitatea la umiditate a fibrolemnoase, ci pentru că vopseaua nu pătrunde cu grosimea plăcii.

Plafoanele PFL pictate și pereți, înainte de pictura ca un proces, instrucțiuni, clipuri video și fotografii

În intervalul fotografie de culoare vopsea acrilica performanță

Important: Pentru a asigura cea mai bună calitate a picturii, este recomandabil să se aplice o vopsea făcută pe baza acelorași componente ca primer. De exemplu, în cazul în care, ca mijloc de obținere a unui grund acrilic panel este aplicat, se recomandă să se folosească vopsele acrilice, ca realizandu-se astfel o rezistență maximă și durabilitate a acoperirii.

Dacă întrebarea este, ce poate fi vopsit fibrolemnoase, încă relevante, putem recomanda email alchidic, din care prețul este considerat a fi cea mai acceptabilă. Pentru aplicarea acestor acoperiri pot fi preparate pfl suprafață folosind lac ca grund.

Uleiul de in este aplicat pe o suprafață de panel în două straturi, cu un interval necesar pentru uscarea completă a fiecărui strat anterior. ulei de in Calitativ stabilite, precum și compoziții acrilice pătrunde în porii plăcii, formând o suprafață impermeabilă.

Acorde o atenție! Aplicarea alchidic poate fi realizată în unul sau două straturi.

Caracteristici ale vopselei

Plafoanele PFL pictate și pereți, înainte de pictura ca un proces, instrucțiuni, clipuri video și fotografii

Paint fundație pregătit - este ușor!

Instrucțiuni de lucrari de pictura pe sobe cu lemne începe cu aplicarea grundului.

Acest lucru se face după cum urmează:

 • Pentru tencuiala o răzătoare cu cleme fixați o hârtie abrazivă fină și se trece pe întreaga suprafață a plăcii. Această măsură va crește în mod semnificativ gradul de aderență a acoperirilor și fibrolemnoase.
 • Apoi, matura cu atenție de pe suprafața cu o perie moale, cu un pui de somn lung pentru a îndepărta praful.
 • Uncork recipient cu compoziția solului și se amestecă bine.
 • Se toarnă sol într-o tigaie de vopsea și strat de bază prelucrate de către rola de spumă sau velur. Noi nu încercăm să lase pete, deoarece acestea degradează calitatea vopselei finit.
 • Grundul se aplică în două straturi, cu un interval de 2 ore pentru uscare. Rata medie de impregnare este de aproximativ 1 litru per 10 metri pătrați.

Important: În cazul în care panourile de andocare la fața locului nu au sigilat golurile, cele mai multe dintre proshpaklevat lor timp. Acest lucru va necesita o grilă-serpyanka și chit de lemn. Puteți face fără o grilă specială, pur și simplu prin umplerea umplutura cusătură, dar este probabil că se va sparge pe linia de coasere.

Mai departe la etapa următoare, adică să picteze posibil după uscarea completă a solului tratat. Timpul de uscare depinde de conținutul de temperatură și de umiditate a aerului din încăpere. În medie, vom trece la faza următoare, după 1-2 zile.

Pentru pictura folosi role velur și maklavitsu perie. Perie este cel mai bun mijloc de aplicare a cernelii pentru părți și unghiuri adiacente.

Făcând acest fel:

 • Se amestecă vopseaua și se aduce la consistența dorită cu utilizarea diluantului specificat în instrucțiune.
 • Se toarnă compoziția într-o tavă de vopsea și cufunda role în ea, pentru a aplica vopseaua la baza.
 • Paint într-unul sau două straturi, în funcție de caracteristicile de acoperire utilizate în conformitate cu instrucțiunile producătorului.

Acum, că știi cum propriile mâini pictat de design de PFL. Mai mult decât atât, acum știți ce materiale sunt potrivite pentru a aplica pentru ea. Rămâne să cumpere tot ce ai nevoie, inclusiv instrumente de pictură și de a ajunge la locul de muncă.