Pitiriazis versicolor

Pitiriazis versicolor pitiriazis este numit, este o infecție fungică care apare într-o formă cronică, care afectează stratul cornos. ciuperca drojdie așa este agentul cauzator al bolii, au un oval sau formă circulară.Se crede că factorul de risc pentru această boală poate fi o compoziție chimică specială de sudoare, mai ales atunci când transpirație excesivă, pe lângă proprietăți importante individuale ale pielii și diferitelor patologii ale stratului cornos, precum și caracteristicile fiziologice ale peeling.

O trăsătură caracteristică a lichenului multicoloră este apariția pe suprafața petelor roz a pielii, galben sau maro, întunecare cu timpul. Sindrilele adesea localizate în gura foliculului pilos. Focare de infecție în creștere cu timpul, să crească împreună unele cu altele și cu acțiune mecanică asupra lor desprinde ușor.

Tratamentul de remedii populare licheni multi-colorate

Un instrument foarte eficient în tratamentul lichenului multi-colorate pot fi terapii tradiționale, printre care este considerat cel mai bun, dar totul aici este pur individuală, galbenele tinctura. Pentru prepararea ei flori de plante insista pe vodca la un raport de 1: 5. Aceste instrumente ar trebui să fie curățate zonele cu probleme de până la de trei ori pe zi. Dacă un instrument puternic frunze iritarea pielii, tinctura se diluează cu așteptarea de o linguriță la o cana de apa.

Ajuta boala trata si sucul de ceapa, care este stors prin tifon de ceapa zdrobite în terci, este necesar de mai multe ori pe zi, să se ocupe de zonele afectate.Un alt remediu popular este apa spanz, este vândut în farmacii. Aici trata pielea trebuie sa fie foarte atent și să completeze procedura se spele corect pe mâini. Procedurile efectuate în dimineața și seara, în timpul săptămânii.

Treat pitiriazis versicolor și oțet de mere pentru a trata, de care au nevoie pentru a lubrifia pete la intervale regulate de până la de șapte ori pe zi, va trebui să te ridici pe timp de noapte. Pecingine pe acest tratament se vindeca destul de repede, uneori destul și cursuri bilunare.

remedii populare cu herpes pentru uz casnic

Există remedii populare și utilizarea în interior. De exemplu, rostopască. Luate două sute de grame de rostopască tocat ierburi (cu excepția rădăcinii) și aceeași cantitate de zahăr. Aceste ingrediente au fost plasate într-un pachet de tifon, care este plasat într-un borcan de trei litri și presat-l la partea de jos a jugului. Mai mult, toate turnat gros ca branza de vaci, iaurt. Mijloace a insistat luni, este necesar să se agite în mod regulat. Filmul, care va fi format pe suprafața, trebuie să fie întotdeauna eliminate. O lună mai târziu, infuzia se filtrează într-o altă bancă, care este stocat în frigider. Ar trebui sa manance o lingura de până la de trei ori pe zi, și susținând reducerea dozei poate fi greață, amețeli și indigestie.

Există, de asemenea, o metodă destul de simplă pentru care zece grame de acid boric pulbere dizolvată într-un pahar cu apă, iar soluția rezultată a lubrifia liberally corpul. Atunci când umezeala se absoarbe bine poarte lenjerie de corp din bumbac. Această procedură se efectuează în dimineața și seara, timp de două până la șapte zile.

Există mai multe metode pentru a scapa de lichen multicoloră. Cu toate acestea, este mai întâi necesar să se stabilească diagnosticul corect. Numai în cazul în care tratamentul este multi-colorate metode tradiționale licheni poate fi de succes. La urma urmei, sunt boli cu simptome foarte similare.

Vestea cea mai interesantă