Pitiriazis versicolor tratament și populare remedii curative

Acasă »lichen» Cum de a trata pitiriazis versicolor? Farmacie si populare remedii

Chromophytosis. el este soare și colorat - o patologie a tesutului pielii cauzate de ciuperci patogene. Pentru a obține rapid scăpa de ea, pacientul trebuie să respecte anumite cerințe de igienă, revizuirea dieta și pot folosi facilitățile de tratament antifungic.abordare competentă și cuprinzătoare pentru tratamentul Tinea versicolor va reduce sarcina asupra corpului uman și a accelera procesul de vindecare. atrage atenția în timp util problema minimizării riscului de complicații.

Pitiriazis versicolor tratament și populare remedii curative

Principiile de tratament al bolii

Baza tratamentului ciuperca solare stabilite schimbarea de zi cu zi a lenjeriei - cum ar fi lenjerie de corp și lenjerie de pat. Ar trebui să fie fierte și călcate, deoarece tratamentul termic este în detrimentul litigiului de fungi patogeni.

Pentru a îmbunătăți iradierea pielii pacienților ultraviolete servește ca o plajă sau la solar. De asemenea, pe tesutul razele pot fi emise de echipament special.

Pitiriazis versicolor tratament și populare remedii curative

Deși există o etapă de tratament de droguri Tinea versicolor, pacientul ar trebui să dea prioritate lucrurilor din țesături naturale. Așternutul ar trebui să mascheze rufele din bumbac sau material lenjerie.

standarde corecte de igienă personală în această perioadă va servi ca un duș zilnic, dar corpul trebuie să fie spălate cu mijloace de îngrijire moi. Good dermatologi opțiune prietenos cred săpun copil. Pentru a elimina excesul de umiditate a pielii se recomandă să pulverizați pudră de talc sau pudra pentru copii.

dieta postulează cu herpes prescrie acești pași:

În timpul tratamentului, lipsind interdicția impusă consumul de alcool. Indiferent de cetate, alcoolul din corpul uman descompune în componente simple, care stimulează creșterea drojdiei.

Dieta este util pentru a îmbogăți fructe de pădure, fructe și legume la glucide complexe din compoziție. Legumele ar trebui să mănânce acele rădăcini, care sunt considerate surse de fibre dietetice, si fibre.

Mâncarea cu siguranță trebuie să includă o producție de lapte acru-, nu trece în tratamentul termic procesul de producție. De grăsime ar trebui să dea preferință produselor de origine vegetală și animală. Raportul optim de - 2 la 1.

Medicamente împotriva lipsirea solare

Decât pentru a trata pitiriazis versicolor, care grupurile de produse să acorde o atenție? La libera alegere, medicul dermatolog prescrie următoarele medicamente:

  • derivați de imidazol - acțiunea blocanti de enzime fungice. Ele inhibă sinteza membranei și distruge celulele patogene. Acest grup include Bifokonazol, ketoconazol, econazol, miconazol și clotrimazol. Ele sunt produse sub formă de creme și unguente, pe care pacientul trebuie să se ocupe de buzunare lishaynyh 2 p. pe zi. Pentru tratamentul zonei capului păroase sunt furnizate sampoane cu ketoconazol.
  • piroksolamina Derivata distruge, de asemenea, membrana de ciuperca si de prevenire a parazit pe deplin în organism. Acestea includ ciclopirox Toltsiklat și aplicat topic la 2 p. pe zi.
  • Alilamina compus ca membrană celulară sinteza contravenienților fungi provoca distrugerea lor, urmată de încetarea creșterii și dezvoltării. Terbinafina - un reprezentant al acestui grup, emis sub formă de spray-uri si creme. Leziunile, acestea trebuie unsă 2 p. pe zi.


cazurile avansate de lichen și absența dinamicii pozitive a terapiei locale necesita administrarea de medicamente antifungice de expunere sistemică. Se Itraconazol cu ​​triazol, încalcă sinteza membranei celulelor fungice. Ia-l după rata de masă la 7 sau 14 zile cu doze corespunzătoare de 200 sau 100 mg / zi.

La un derivat de triazol la acțiunea identică Itraconazol, Fluconazol se referă. Cum de a trata chromophytosis acest medicament? Medicii rata 3 calculat - 8 săptămâni care are loc sub forma de primire orală de 50 mg pe zi, sau 150 g, dar o dată pe săptămână.

Pentru tratamentul local lishaynyh pete prevăzute astfel de proceduri simple, cum ar fi:

  • Metoda Demjanovich, esența, care este de a prelucrării secvențiale focarele de tiosulfat de sodiu apos (60%) și acid clorhidric (6%). Aceste medicamente au un efect bactericid. Manipularea face o dată pe zi, timp de o săptămână.
  • Aplicarea la stratul subțire se referă la un unguent salicilic sulf (10%). droguri keratolitic, antiparazitar și efecte antibacteriene sunt 2 p. pe zi. Judecând după comentarii de pacienți, acest mod de a trata Tinea versicolor este cel mai simplu de toate disponibile.
  • Motion blur spoturilor de soluție alcoolică de iod (2%). Inseamna deteriorarea celulelor fungice. Tratamentul pentru 1 - 2 r. pe zi.
  • Masarea soluție de benzii benzoat zona afectată. Străpunge straturile superioare ale epidermei, mijloace distruge bacteriile din orice specie. In absenta contraindicatiilor intoleranței individuale în forma în care este administrat timp de 5 zile pentru un singur tratament al pielii pe zi. Pentru pacienții adulți, cu condiția de 20% de droguri, pentru copii - 10%.

Speram ca fotografiile noastre vor facilita selecția de medicamente dezvoltate pentru tratamentul Tinea versicolor.

Pitiriazis versicolor tratament și populare remedii curative

Pitiriazis versicolor tratament și populare remedii curative

cămara naturale pentru îmbunătățirea pielii

Rețete de medicina tradițională sunt considerate compresele si lotiuni de cele mai nepretențioase, care servesc drept bază pentru:

În orice caz, consultați un medic despre cele mai bune mijloace nu vor fi de prisos.

unguent de casă eficientă este un amestec preparat din smântână grele și frunze zdrobite de salvie. Mijloacele utilizate pentru tratamentul corpului o dată pe zi.

De la forme multi-colorate de a priva oamenii de cele mai vechi timpuri Rid folosind gudron de mesteacăn. Acesta trebuie să fie aplicate în zonele cu probleme. În timpul tratamentului recomandat să poarte haine vechi inutile ca răsfață gudron lucruri.

Tratamentul otet este, de asemenea, fără complicații. produs Apple sau tabel (9%) a fost utilizat pentru lubrifierea leziunilor pulmonare. Acțiunea se repetă până la 7 p. pe zi. Oțet ar trebui să fie tratate mai mult de 2 săptămâni.

Pentru procesarea pitiriazis tratament versicolor focare remedii populare reteta disponibile cu acid boric. Preparate farmaceutice sub formă de pulbere utilizată într-o cantitate de 10 g și se dizolvă într-un pahar de laborator umplut cu apă călduță. Compoziția se umezește cu prisosință corpului și să furnizeze umiditate să fie absorbită. Tratamentul se încheie cu o schimbare rapidă într-o lenjerie de corp din bumbac curată. Manipularea se face în dimineața și seara, în timpul săptămânii.

Pentru a îmbunătăți starea de vindecători ale țesutului cutanat recomandat să ia o baie cu adaos de bulion de coacăze negre. Lishaynyh pentru îndepărtarea petelor de pe fata, puteți utiliza sucul stors din fructe Viburnum obișnuită. unguent foarte bun este un produs obținut din 40 g de petrolatum și 10 g de pulbere Hypericum pulbere.