Pitiriazis versicolor prevenirea și tratamentul de remedii populare multicoloră

Pentru, boli contagioase parte cornos infecțioase a epidermei, numita drojdie Pityrpsporum orbiculare sau Malassezia furfur, includ pityriasis versicolor. Tratamentul precoce al unei varietăți de medicamente (inclusiv metode tradiționale) permite de a scăpa de boală în viitor a preveni repetarea acesteia. Acest nume a fost chromophytosis, datorită modificării în mod frecvent nuanțe de erupții cutanate.simptome

Principalele simptome ale versicolor Tinea - aranjate aleatoriu mici, în mod constant exfoliante, galben, maro închis, să ia treptat pe o pete maro-roșiatic sau de culoare inchisa pe pielea corpului. Leziunile, cel mai adesea umeri, gât, spate, piept, axile.

creșterea ciupercii în epidermă, perturbă melanocite, care le determină să nu pentru a sintetiza melanina pigment, și să promoveze apariția de culoarea pielii non-standard. Alte simptome ale acestei boli - mâncărime severă și transpirație excesivă.

Factorii care contribuie la apariția licheni multicoloră

Mai jos o serie de factori care determină apariția bolii. Printre acestea se numără următoarele:

boală Prognoza vindecare

Pitiriazis versicolor pot fi tratate cu succes. Dar, uneori, din cauza reducerii producției de melanină, chiar si un tratament de succes poate dura mai multe luni. Adesea, există o remisiune a bolii, mai ales în timpul verii, precum si simptomatic intamplator de auto-medicatie.

Tratamentul licheni multicoloră

Cauza principală a Tinea versicolor este contactul cu persoane bolnave sau lucruri care îi aparțin. Rularea formular poate duce la complicații, contribuind la dezvoltarea de eroziune a pielii. Tratamentul implică utilizarea de medicamente (mai ales antihistaminic) agenți, imunomodulatori și vitamine și uleiuri și amestecuri de corticosteroizi pentru uz extern. Eficacitatea tratamentului depinde de stadiul bolii și de recurs devreme la specialist.

Tratamentul este dermatolog si include tratament de droguri medicamente antimicotice, unguente, soluții, pilule, talc, spray-uri, geluri pe baza de acid salicilic, alcool rezorcină, clotrimazol, bifalazola, mikozolona și colab. Numai un medic, luând în considerare toate simptomele bolii, definește dacă pentru a trata remedii populare pitiriazis versicolor. lichenul multicoloră Bran bine vindecat când pacientul utilizează ca unguent antiseptic Vishnevsky.

Tablete „Lamisil“, datorită răspunsului pozitiv, au devenit cel mai bun medicament pentru lupta împotriva licheni.

Antibacteriene „Clotrimazol“ în tabletă include cinci agenți antibacterieni din grupa derivaților de imidazol, capabili de a inhiba sinteza ergosterolului si distruge ciupercile de drojdie asemănătoare.

Bună trata pitiriazis versicolor terbinafina. Cu activitate fungicidă, este bine tolerat, fără a provoca efecte secundare.

Efectul pozitiv al tratamentului este observată în cazul piersic, mamifer, câine trandafir, ulei de cătină, de a face rapid cu ciuperca care cauzează apariția lichen colorate.

bai solare ajuta la dispariția completă a Tinea versicolor, lăsând doar pete albe pe locul în care sa produs.

Tratamentul de otet de mere

Chromophytosis bine tratate oțet de mere. Pentru a face acest lucru, este doar o crustă pătat de 6-7 ori pe zi, inclusiv și noapte. În timpul săptămânii, procedura se repetă de 1-2 ori.De asemenea, oțet de cidru de mere se recomandă utilizarea sub formă de loțiuni, umeziți vata și atașați de a priva 5-10 minute.

Persoanele ale căror piele are un mediu alcalin, este util să adăugați oțet de mere în geluri de duș. Acest lucru va ajuta să scape de ciuperca care cauzează apariția versicolor Tinea, și va fi un excelent masura preventiva diferite boli virale.

Aplicarea de mere nediluat oțet zi de 4 ori și de 3 ori pe timp de noapte pe zonele de piele afectate de licheni, promovează o recuperare rapidă. Timp de câteva minute trec senzație de arsură a pielii și mâncărimi, pielea se vindecă rapid.

Tratamentul licheni multicoloră în timpul sarcinii

Timpul pentru diagnosticarea bolii în timpul sarcinii nu este periculos nici pentru mama sau copil. În timpul sarcinii, tratamentul prescris de un medic, dermatolog, ținând seama de forma și gradul de dezvoltare a bolii. În primul rând, este recomandat să restaureze și să consolideze metodele populare de imunitate. În continuare, desemnează medicamente antivirale și antifungice pentru a preveni dezvoltarea de ciuperci și de a restabili pielea afectată.

Dacă sarcina apare în mâncărime severă, utilizați antihistaminice. Puteți lubrifia pielea cu otet.

Medicina tradițională sugerează gravidă aplică loțiuni de ceapă sau suc, smântână lubrifiate, frunze de varză.

efect curativă prevede, de asemenea, un amestec de ulei de ricin și gălbenele. Este necesar să le amestecă în proporții egale, și porțiuni bolnave șterge.

Pitiriazis pitiriazis versicolor la copii

Pitiriazis versicolor la copii - o boală foarte frecvente. Tratamentul lui ar trebui să fie întotdeauna efectuate strict sub supraveghere medicală. Foarte des, părinții sunt observate la copii herpesul zoster pentru pisica. Cu toate acestea, în vârsta de 7 ani, copiii foarte rar diagnosticat zoster otrubevshy într-o formă acută.

Deoarece pitiriazis versicolor la copii are perioadă de incubație de 14 zile, în cazul detectării primelor semne ale bolii, ar trebui să înceapă imediat un tratament.

mijloace sigure de tratare a herpesului la copii sunt considerate a fi unguent-sulf salicilic și comprese cătină. Gatiti pachete nu va fi dificil. Este necesar să se ia o bucată de tifon curat, inmuiati-l bine în ulei de cătină și se aplică pe zona afectată.

De asemenea, este bine stabilit muguri de mesteacan unguent. Pentru prepararea ei ar trebui să fie de a freca nutria grăsime cu muguri de mesteacan timp de o săptămână, timp de 3 ore, se încălzește cu ei într-o baie de apă.

Amestecul rezultat se filtrează, se răcește și se aplică pe piele bolnave.

Se descurcă bine cu cenușa de boală de hârtie arsă sau țigări. Acesta a recomandat de mai multe ori pe zi pentru a le stropească pe zonele afectate ale corpului copilului, frecarea ușor în piele. Puteți face, de asemenea, pachete de conuri beat, pătlagină, bulion brusture și violet trei culori.

Tratamentul acestei boli la copii ia o lungă perioadă de timp, uneori cu complicații, astfel încât în ​​primul rând, trebuie să fie îndreptate la întărirea sistemului imunitar sub supravegherea unui medic.

Tratamentul bolilor remedii populare

Cel mai bun remediu popular pentru tratamentul Tinea versicolor este considerat Calendula tinctura. Este necesar să se insiste într-un raport de 1: 5 inflorescențe Calendula vodca. Pentru a evita iritarea pielii, este necesar să se dizolve 1 lingură de tinctură într-un pahar de apă și de 2-3 ori pe zi, pentru a șterge zona afectată.

Ei bine dovedit apă, infuzat cu rădăcini de spanz. Acesta utilizează acest instrument doar în interiorul dimineața și seara, în timpul săptămânii.

Puteți folosi tinctura de ceapa de mai multe ori pe zi, de pre-tulpina l.

Cu succes tratate chromophytosis tinctura de sunătoare. În acest scop, 1 cană cu apă clocotită se toarnă 2 linguri Hypericum, insista ora si lubrifia pielea afectată.

unguent eficientă se bazează pe sunătoare. Pentru ao pregăti, aveți nevoie pentru a amesteca o lingura de lingură de grăsime cu 10 g de must zdrobit Sf. Ioan, și de mai multe ori pe zi pentru a frotiu pielii deteriorate.

Tratați chromophytosis posibil, se amestecă cu rădăcini și semințe de măcriș smântână mărunțită acru, care se aplică pe zonele afectate, de 3-4 ori pe zi.

amestec medicament bun obținut din suc de cărbune și de mesteacăn de rădăcini de brusture. Se recomandă să se freca în piele, usturoi rapăn de pre-lubrifiate.

Este foarte util pentru a trata baie chromophytosis de coacaze bulion.

suc de fructe Viburnum ar trebui să fie utilizată atunci când multi-colorate zona zoster pe fata.

Sindrilele remarcabile Otrubevshy tratate cu infuzii și decocturi Stahie.

În plus față de resursele externe se recomandă să bea ulei de cătină intern, prune cadmiu cu miere, sucul de milkweed și afine.

aplicarea integrată a metodelor de tratament diferite face ușor pentru a scăpa de apariția versicolor Tinea și pentru a se proteja de re-infectie lor.

Prevenirea bolii

Ca măsură preventivă se recomandă să se șteargă lămâia acidă a pielii sau de otet cu apa sau alcool salicilic. Puteți utiliza, de asemenea, agenți anti-fungice, în special în sezonul cald.

Agenții de prevenire sunt excelente: igienă personală, apă și oțet și frecuș apă-sare, călire, tratamentul transpirație excesivă.