Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica

Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
De la începutul carierei sale Bradshaw a efectuat aceeasi cercetare pe câini, este acum în măsură să compare și a făcut câteva concluzii foarte interesante. Se pare că câinii și pisicile percep oamenii destul de diferit. Câinii înțeleg că oamenii - este un animal complet diferit, și de a schimba întotdeauna comportamentul lor atunci când reacționează cu ea. Este suficient să spunem că câinele nu va juca cu un om ca și cu alți câini.Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
Dar pisica, desigur, dacă pot spune așa, este să nu se separe de om. Pentru ei, este - doar o pisica de mare, și modalități de a interacționa cu ea nu sunt diferite de cele adoptate în comunitate pisica. Pisicile comunica cu noi în același mod ca și cu alte pisici.

Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica

Atunci când un reporter a pus întrebarea provocatoare National Geographic Bradshaw, nu a luat în considerare dacă pisica a primit prea prost, omul de știință a spus, „Nu! Poate câteva incomode, deoarece pisica rar se poticnește pe proprietar, în timp ce cu omul se întâmplă destul de des. Dar nu prost. Atunci cand o pisica se freacă de o altă pisică, aceasta înseamnă că ea recunoaște superioritatea ei ".

Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
Pisicile emit sunete diferite, în scopul de a atrage atenția asupra ei înșiși și propriile nevoi, iar oamenii de știință cred că le-au învățat de la oameni. De aceea, pisicile domestice sunt atât de „vorbăreț“. Mai mult decât atât, ei aparțin unor membri ai familiei în moduri diferite și mai afectuos pentru cei care sunt înclinați să se ridice la 4:00 pentru a le da ceva de mâncare, în conformitate cu Bradshaw.

Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
Cand o pisica este atras de un om în genunchi și degetele picioarelor, această formă de comportament, caracteristic de pisoi în legătură cu mama ca de fapt murchanie. Ca răspuns, mama linge puii, care de fapt pisici și caută de la noi - bunătate.

Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
Problema dacă pisica instruit, Bradshaw a răspuns că este. Învățați-diferite trucuri pe care le puteți utiliza tratează, dar cu comportamentul nedorit mai dificil. Dacă doriți ca pisica ta nu sari pe masă, trebuie să utilizați armare negativă, cum ar fi stropirii cu apă, dar încercați să păstrați animalul nu a observat că disconfortul vine de la tine. Pisicile nu știu cum să ierte, și va sta departe de persoana care le-a dat disconfort.

Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
Dar, mai presus de toate lovit de cercetător, deoarece unele boli ale pisicilor sunt puternic asociate cu stresul. De exemplu, el a constatat ca cistita si dermatologice probleme pot fi rezolvate fără nici un tratament medicamentos în cazul în care două pisici nu sunt ladyaschih între ele, să se stabilească în diferite locuri ale casei.

Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
În acest sens, Bradshaw a avertizat: dacă doriți să luați acasă o altă pisică, încercați să o facă foarte atent și să fii pregătit că va trebui să se despartă de un al doilea animal de companie în cazul în care nu se obține, împreună cu bătrânel. Cat de mult mai puțin sociabil creatură decât un câine, face prieteni, și ea este mult mai dificil.

acțiune

ASK

RECOMANDA

Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
Una dintre cele mai vechi și bine-cunoscute branduri din lume conserve de carne pentru câini și pisici - anii Evanger - există pe piață din anul 1935. Ca parte din carne proaspătă doar largă varietate de specii - de la aparent obișnuit, dar multe pisici de pui favorit la somon și fazan.Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
Curățați dinții pisica este foarte dificil! Ei nu le place acest lucru - care a încercat știe. Și totuși, indiferent de modul în care am fost justificate, dar este necesar să se spele pe dinti pentru pisici. Din fericire, au existat medicamente moderne, pentru a rezolva această problemă.

Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
magazin Internet- de mărfuri pentru animale de companie

Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
Știi oamenii care iubesc pisicile? Ce părere ai despre ele? Unii, sub rezerva stereotipuri depășite, nu le pot tolera. Cred că sunt inteligente, subtile și profunde. Din fericire, mulți sunt de acord cu mine și poți chiar spune că acest punct de vedere este raspandita in ultimii ani.

cognitiv

Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
Știi de ce proprietarii de pisici sunt denumite uneori personalului? Și, pentru că nu mai sunt stăpânii în casa lor, și au fost mult timp însoțitorii pentru pisicile lor. Toată lumea știe că aceste animale sunt capabile de a capta inimile noastre, dar se pare, și locul habitatului nostru - de asemenea. Aruncati o privire la casa ta părtinitoare și spune-mi sincer, cine e responsabil aici?

Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica
Să medicul cât mai multe și-au exprimat scepticismul, dar nu un iubitor de animale, fără îndoială - ei tratează! Cel puțin, sufletul - sigur. Simpla prezență a unui pisică sau de câine în casă ajută o persoană să facă față cu o stare de spirit proasta, tristete, depresie si chiar probleme mai grave. Mai ales animale bune de ajutor pentru copii. Un exemplu frapant al acestei istorii de cinci ani de Iris Grace din Marea Britanie cu autism.

Postări recente

popular

 • De ce pisicile căsca dupa trezire? Căscat - o respirație profundă involuntar, care este necesar pentru ventilarea plămânilor, saturația de oxigen din sange, deoarece in timpul somnului animalele și oamenii respira într-un mod diferit decât în ​​timpul stării de veghe. Mai multe pisica căscat și se întind înainte de vânătoare. În acest moment, inima pompeaza sânge la mușchii îmbogățiți oferindu-le cu energia necesară pentru fotografii rapide. Nu numai pisicile, dar căscat chiar și pește atunci când au nevoie pentru a obține până la viteza. Animalele pot căsca și când ceva alarmat, văzând inamicul sau produsele alimentare - într-un cuvânt, în toate situațiile în care este necesar să se reacționeze rapid.

  Acest ragdoll de lux pe nume Teddy, el a fost cinci ani și jumătate. Împreună cu proprietarul Dzhimom Sedzhvikom locuiesc în Kelowna, în vestul îndepărtat al Canadei, pe malul de est al lacului Okanagan, în fiecare zi, având posibilitatea de a se bucura de frumusețea acestei regiuni minunate.

  Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica

  In ziua de pe pisica igiena personala petrece 30 - 50% din timpul lor. Lingere, nu numai că are grijă de păr, dar, de asemenea, regleaza caldura, elimina mirosurile nedorite, și ieșirile ea in timpul vanatorii, calmant el însuși. Pe lână lins animalele noastre petrec la fel de mult ca lichid recuperat în urină! Acest fapt aduce aminte proprietarii despre regim adecvat de baut pentru pisici.

  Oricine care suferă de insomnie, invidia pisicile care, fără somnifere pentru a dormi cu ușurință la orice convenabil pentru ei și în ipostazele cele mai improbabile. În medie, câinii noștri dorm 14 la 22 de ore pe zi, dar, de obicei, proprietarii nu observa acest lucru, deoarece perioadele de somn si veghe la pisici este destul de scurt.

  Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica

  de multe ori Credem că pisicile dragoste și confort, alege un loc de dormit este mai moale și mai confortabil. Este aceasta o pisica de dormit nu este nici un loc mai bun?

  Faceți cunoștință cu acest Charlie și Lucy - pisica favorit Iren Verli (Irene Wehrli) din Elveția. Ea locuiește într-un sat mic, o mulțime de fotografii și adoră pisicile sale britanice încântătoare, marmura de culoare uimitoare.

  Aceste pisici vesele, prietenos au fost găsite în blog-ul Laura - iubitorii de natură și cafea, un cercetator la nature.Ona lui, spune el vede lumea printr-o lentilă aparat de fotografiat. Și e adevărat!

  În albumul foto de la US Dzhenifer Makneyl, judecând după munca ei, iubitori de viață din mediul rural, cai și pisici a apărut această imagine frumoasă.

  Fotografii Leandro Taub

  Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica

  Mulți dintre noi trăiesc și nu observați că animalul tau este supraponderal. Dacă te gândești la asta într-un astfel de proprietar de grup, trebuie să te întrebi ce trăiesc cu obezitatea, un aspect sobru la problema și începe rezolvarea ei.

  Toate pisicile sălbatice de mers pe jos care deține cozile lor orizontal sau coborâte, iar singurele pisici domestice crescute coada țeavă atunci când merge pe afaceri importante sau gazda primitoare.

  O altă fotografie din colecția „Pisicile sunt ca oamenii.“ Recunoaste, pentru că ai avut o dată în viața mea să se întoarcă acasă după o petrecere bună?

  Sweethearts un domn vechi din Lausanne - Krakot Kalipet și în nici un fel știu eșec. Crezi că ceea ce aceste două mari Birmania sacru în seara? Ei dansează tango! În orice caz, el crede atât de proprietarul lor, care a făcut această imagine frumoasă.

  Pisicile iubesc lucruri noi, și că Alfie dezvoltă o nouă duză de pe mop cu abur. proprietarul lui Sem Kollinz de la Brisbane (Australia) este foarte atasat de pisica lui, și multe dintre fotografiile sale.

  „Dodge, contez la 100!“ Deci, numit de această imagine amatori fotograf de la Bordeaux Elena Rido. Este nevoie doar pentru distracție, și preferă poze cu natura, floră și faună. Pisicile l-au iese bine!

  Aceasta fotografie Belen Thomas din Oregon numit „meerkat categorisite“. Într-adevăr, în căutarea de desiș dens, păsărică este foarte similar cu acest mic mamifer. Precum și manguste, pisicile stau adesea coloana și să inspecteze zona înconjurătoare, dar nu se tem, ci din curiozitate, uneori, oprindu-se pentru o lungă perioadă de timp, în cazul în care acestea sunt ceva foarte interesant.

  Pisicile se gândesc la noi în jurul valorii de pisica