pisicile din rasa Korotkolapyh

rasa rara, care a apărut ca rezultat al mutației naturale. Reprezentanții săi au picioare scurte, dar, în același timp, să păstreze raportul de aspect al carcasei. Poate fi de orice culoare. Există soiuri cu părul lung și Shorthair.pisicile din rasa Korotkolapyh

pisici Munchkin de mai multe ori scurt-picioare folosite pentru reproducere, ca purtători de picioare scurte caracteristice.

Noua korotkolapye rasa au fost derivate:

caracter Munchkin

Munchkin - pisica energic și activ și, deși ar putea da impresia de ciudat, din cauza figura lui îndesat. De fapt, reprezentanții acestei rase se caracterizeaza prin agilitate, antren și chiar o viteză de jogging decentă.

pisicile din rasa Korotkolapyh

Aceste pisici au o inteligenta mare, este inerent într-un viu interes în tot ceea ce noi, și oameni. Ei sunt dispuși să intre în contact cu străinii, dar loial stăpânului său. Echilibrat, pacient, ei sunt capabili să comunice cu copiii pentru o lungă perioadă de timp, fără a fi iritat de oricare dintre acțiunile lor. Le place să se joace și a alerga, dar nu permit să insiste, în cazul în care proprietarul este ocupat cu o altă activitate.

Caracteristici de îngrijire

Pentru formarea corespunzătoare a cadrului Munchkin musculare are nevoie de o dieta bogata in elemente care sunt utile pentru oase și cartilaje și sistemul muscular.

pisicile din rasa Korotkolapyh

Din cauza unor probleme potențiale a coloanei vertebrale și necesitatea de a intari muschii spatelui pe care-l susțin, cu excepția nutriție, pisica trebuie să furnizeze exercițiu. În sensul acestor pisici dobândesc jucării speciale, labirint, cu zone de obstacole, adaptări pentru alpinism.

Lânos Munchkin fel trebuie să pieptene nu mai puțin de două ori pe săptămână, o dată destul de scurt.

cauza probleme

Pisicile din aceasta rasa sunt predispuse la nivelul coloanei vertebrale „sagging“. Se poate ucide, cufundarea în cavitatea a coloanei vertebrale sternului comprimă inima și plămânii, perturba activitatea lor.

pisicile din rasa Korotkolapyh

apariție

Rasa este numit după împărat cuceritor este dragut, dar nu aspectul maiestuos: Aceste pisici arata ca pisicile, cum ar fi dimensiunile și proporțiile corpului. Ei au picioare scurte și ochi mari.

pisicile din rasa Korotkolapyh

Napoleon poate fi parul lung sau scurt. picioare scurte, aceasta pisica a moștenit de la fondatorii săi - munchkins, si parul lung si un bot scurt, deși mai puțin aplatizată, le-a dat încrucișării cu perșii.

Caracterul lui Napoleon

Aceste pisici au un caracter de lumină - nu agresiv, prietenos, ascultătoare, adapteze cu ușurință la noile condiții. Dar, pentru a se adapta la viața sălbatică, aceste pisici nu pot, ele sunt total dependente de oameni.

pisicile din rasa Korotkolapyh

În ciuda acestui fapt, Napoleon nu a necesitat o atenție constantă, această mică pisică, de apărare nu se teme să fie singur, și chiar apariția rară de o serie de costumul său.

Napoleon - solutia perfecta pentru familiile cu copii. Îi place să se joace cu ei, permite să se îngrijească într-un fel și niciodată atac. Aceasta nu se întâmplă în certurile sale cu animale de companie. Aceasta este o pisica foarte prietenos și liniștit.

Dar dacă o lipsă totală de agresiune din rasa este convenabil pentru oameni, pentru cel mai mult este calitatea unei pisici periculoase - el nu va fi capabil să se protejeze, foarte încrezători și nu emite „din afară“, deci este potrivit pentru oricine care l-ar numi. Trebuie avut grijă să Napoleon a fugit în stradă singur.Caracteristici de îngrijire

Aceste pisici trebuie să pieptene de două ori pe săptămână. Pentru look-par scurt, după precum și omologii lor cu părul lung, deoarece parul scurt este mai lung parul scurt lui Napoleon al altor rase.

pisicile din rasa Korotkolapyh

Napoleon ochii repede rasfatata, trebuie să le curățați în fiecare zi. O dată pe lună, curățați urechile și unghiile tăiate.

cauza probleme

Aceasta rasa crescute artificial este încă tânăr, astfel încât prezența sau absența unor boli genetice ea spune este prea devreme. De asemenea, Napoleon nu este ușor de rasa ca doi părinți din aceasta rasa nu conduc întotdeauna pisoi korotkolapyh.

pisicile din rasa Korotkolapyh

apariție

Aceasta rasa de pisici cu picioare scurte și un scalp slab, care este motivul pentru care par a fi chel - caracteristicile pe care le puteți ghici „părinții“ lor, Munchkin și Sphynx. Pe coada, urechile și picioarele sunt zone de păr gros și scurt - care le-au adus aceste rase precum birmanez si Devon Rex.

pisicile din rasa Korotkolapyh

Ei au urechi mari și o coadă lungă, picioarele din spate puțin mai lungi decât partea din față. Culoarea Minskin poate fi orice, de cele mai multe ori negru, alb, albastru, ciocolata, rosu si altele.

pisicile din rasa Korotkolapyh

Minskin sfincși privirea magnetică moștenite, ochii lor sunt căprui, verde și auriu. O atingere, pielea lor moale catifelate - plăcerea de cel mai înalt standard.

minskin caracter

Aceste pisici sunt inteligente si curioase, ele sunt usor de dresat. Atașat la stăpânul său și dor în absența acestuia, dar la credit lor - acestea sunt nobile și nu vor impune comunicarea lor.

pisicile din rasa Korotkolapyh

Un om a cărui viață este legată de călătorie, pisica din aceasta rasa va fi un companion credincios, minskin transfera cu ușurință călătoria fără a se confrunta cu stres, si sa se obisnuiasca cu noile împrejurimi. Și cu vârsta, ei nu își pierd activitatea lor și interesul în noi.

Se spune minskin din când în când privesc cu interes chiar și stăpânii lor, cum ar fi studiat o cursă străină.

pisicile din rasa Korotkolapyh

Prietenos, sociabil și echilibrat. Nici câine, nici pisica de o alta rasa, sau chiar rozătoare - nu va fi o piedică pentru a face minskin: pisica va fi capabil să găsească abordarea oricărui vecin. Multă răbdare și grijă ele arată copiilor oamenilor, despre orice zgârieturi nu se poate vorbi.

Minskin diferă curățenia.

Caracteristici de îngrijire

Minskin ar trebui să fie curățate în mod regulat, o dată pe lună.

pisicile din rasa Korotkolapyh

Pentru a avea grijă de aceste pisici necesită produse speciale de curățare pentru a păstra părul lor într-o stare excelenta.

cauza probleme

În sănătate perfectă minskin, ci pentru că aceasta rasa conține două mutații, un risc crescut de anomalii genetice în generațiile viitoare, care impune restricții cu privire la trecerea.

apariție

Ca minskin, Bambino au în pedigree și sfincși munchkins lor, ei au aceleași picioare scurtate, dar lână este complet absentă. Corpul acestor pisici extinse, adăugând o grațios și atletic, ei arata ca figurine delicate.

pisicile din rasa Korotkolapyh

Aceasta rasa rara poate avea culori diferite, dar prezinta pisicile mai mari evaluate cu pielea alb, negru sau albastru solid. Culoare ochi - albastru sau verde, dar uneori există indivizi gri sau galben-ochi.

bambino caracter

Pisicile adulte rămân copil jucăuș, încredere și interes direct în lumea din jurul lor. Ei sunt neliniștiți și plină de energie, mintea lor curios este capabil de a găsi o mulțime de motive pentru farse, astfel încât sfătui să cumpere aceste pisici o mulțime de jucării, care vor ocupa atenția lor.

pisicile din rasa Korotkolapyh

Bambino prietenos și afectuos. Este ușor să se stabilească o relație bună cu copiii și care trăiesc cu o gazdă animale de companie. Cu aceasta pisica nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pasăre sau de șobolan pentru animale de companie, el nu le atinge.

Aceasta rasa nu se teme de străini, stapanit rapid noua companie. Le place să călătorească, ei sunt calmi în transportul.

Caracteristici de îngrijire

reprezentanți ai rasei de multe ori faci baie sau cel puțin a le aranja ștergere. Lipsa de păr le face vulnerabile la lumina soarelui, la temperaturi joase și curenții de aer. Proprietarul este obligat să monitorizeze în mod constant microclimatului, care este animalul lui.

pisicile din rasa Korotkolapyh

bambino metabolism rapid necesită dieta deosebit de nutritive.

cauza probleme

Aceasta rasa nu este predispoziție la orice boală specifică.