pisici și câini de cazare în aceeași casă

câini și pisici fiecare ghid drugu- la Școlarizarea Daca cainele si pisica sunt forțați să trăiască împreună dependență, este foarte important să se facă de la bun început cu animalele liniștite. Nu vă faceți griji, zgomotul nu ar trebui să împiedice situația tensionată.Cel mai bun dintre toți ar trebui să aveți câteva zile libere, astfel încât animalele sunt într-o situație neobișnuită pentru ei să se simtă fiabilitatea și proximitatea proprietarilor.

pisici și câini de cazare în aceeași casă

Înțelegerea de la sine imediat, că acest proces este destul de obositor și poate lua tu destul de vremya.I lung nu ești tu, și animalele decide cât timp această „fază de dependenta“ Nu-ți fie frică de eșec, și că mulți proprietari de animale de companie fac o treaba excelenta cu ea.

Datorită răbdare și sensibilitate între animalele de companie va întâlni în curând relația minunata. Dacă aveți deja un câine de vânătoare sau cioban (mai ales astfel de rase ca să alunge pisici), apoi, înainte de a introduce cu animalele de companie nou, o pisica, trebuie să învețe câinele la ascultare indiscutabilă.

Câini și pisici: prezența de curiozitate și frică

Ambele specii atunci când îndeplinesc reciproc, în același timp, au întotdeauna sentimente puternice de teamă și curiozitate. Când învățați-i să trăiască vecine trebuie să contribuie la reducerea sentimentul predominant al fricii la animale, oferindu-le pochuvstvat că acestea se află sub protecția dumneavoastră de încredere, și să promoveze curiozitatea lor se bazează pe a cunoaște reciproc.

Niciodată nu lăsa Chase pisica

Păstrați câinele în lesă și un ham bun de încredere, câinele nu fi capabil de a vâna pentru pisica. Amintiți-vă că un ham de lumină nu va salva situația: câine inteligent aluneca din ea mai repede. Ce părere ai morgnote ochi! Vor valorifica încredere lesa chokechain hard durabil și robust. În cazul în care câinele este de vânătoare pisica fugar, este următorul joc sau de vânătoare instincte. Și dacă ea primește o masă, acesta va fi re-făcut-o. Utilizați acest lucru cu siguranță încurajatoare instincte de câine de jocuri de noroc

Luați în considerare următoarele scenarii

Câinele apare într-o casă în cazul în care pisicile trăiesc mai mult

În ceea ce privește pisica casa ca propriul său teritoriu, câinele devine în zona ei. Vă rugăm să rețineți că „vechiul chiriaș dreapta -“ pisica, câinele intra treptat în teritoriul unei pisici. Nu lăsați animalul de companie nou venit să se deplaseze liber în jurul valorii de apartament și toate sniffing, în cazul în care pisica este în acest moment în cameră.

pisici și câini de cazare în aceeași casă

Acest lucru poate permite câinelui în absența unei pisici. Furnizarea de pisica ta un loc sigur de retragere: dulap, scara pisică sau un alt loc sigur în cazul în care pisica se poate ascunde de câine Asigurați-vă că înainte de a intra într-o casă nouă, câinele a făcut un mers activ pe termen lung, astfel încât nu are o dorință de mișcări inutile.

Pisica nu știe câini

Dacă pisica nu știe câinele, ar trebui să fie deosebit de atenți și să se asigure că câinele este în nici un caz nu o vanatoare pentru pisica. În caz contrar, pisica inradacinata sentiment de frica sa naturală. că pisicile inamice sobaki-.

pisici și câini de cazare în aceeași casă

Pisica este familiarizat cu câini

Dacă pisica au deja experiență cu câini, ei au o curiozitate prevalează asupra fricii. Cu toate acestea, să fie atent. câinele nu se apropie prea repede și incontrolabil la pisica. Sunt pisici foarte încrezător inspirație respectul de sine, înainte de sniffing reciprocă de pornire. De asemenea, nu poate fi exclusă în acest caz, reacția de protecție a câinelui.

Lucrul cel puțin două. Ai grijă de tăcere. Nici de radio sau de televiziune de rulare, joaca cu copii zgomotoase nu ar trebui să perturbe liniștea. Pregatiti-va pentru ambele delicatese animale pentru promovare.Pune pe lesa dvs. de câine și de ham. Păstrați-l bine sau atașați-l, de exemplu, pentru încălzire. Apoi, ajutor pentru a lansa pisica in camera.

Cat decide la ce distanță de câine ea trebuia să fie, să se uite în jur și izdalekaob câine nyuhayut. Pentru a începe cu ea este de ajuns. Accident vascular cerebral ambelor animale. Lasă-i să se simtă protecția ta. Vorbiți încet și în liniște. În cazul în care câinele vrea rupe lesa și vrea să se năpustească pe o pisică, cu fața în jos și, în orice caz, nu laudă! Stai în fața câinelui (lesa ar trebui să fie fix), și vorbesc cu ea.

Următoarele zile: formare, de formare și de formare!

Petrece cunoștință de zi cu zi și cu atenție. Oprește, dacă una dintre ele este prea agresiv, sau o mare frică. Nu trageți lesa, și, în orice caz, nu striga „Fu“ sau „nu. Animalele trebuie să se simtă în mintea și încrederea ta. Delicatetea alimentară atât se va conecta această situație cu emoții pozitive. În cazul în care câinele rupe o pisică supărător ei. Dacă nu este Aceasta ajută să acopere ochii câinelui închide ușor lumina de la ea, vorbesc cu ea cu blândețe, ton liniștit impresionant, mîngîindu-și laudă.

În funcție de reacția animalelor, exercitarea poate fi repetată o - de trei ori pe zi. Cu toate acestea, fără a se confruntă cu cerințe excesive asupra animalului. Du-te la obiectivul încet, dar sigur mai bine. Nu forțați animalele de companie. Oricum animalele decide când bine și confortabil se vor simti aproape unul de altul.

pisici și câini de cazare în aceeași casă

- Cupe pentru ambele hrana animalelor ar trebui să fie interzis pentru celălalt, într-un ideal - la indemana. Cea mai bună opțiune, pentru a hrăni animalele în camere diferite, în momente diferite și în afara câmpului vizual al celuilalt.

-Câinele nu ar trebui să interfereze cu pisica in toaleta pisica (tava)

Dă timpul animalelor, nu le cere prea mult. În cele mai multe cazuri, unul - mai viclean și înțelege ceea ce este necesar. De-a lungul timpului, animalele vor veni mai aproape tine. Câine, în cazuri extreme, este legat la început, cu toate acestea, pisica se poate deplasa în cartierul ei. Câinele va lua cu timpul să se uite la pisica în liniște.

Cât timp ar trebui să se supună de formare, cu o pisică și un câine?

Acest antrenament ar trebui să dureze pentru durata de cel puțin trei luni. În fiecare noapte. Primii 5 minute, urmat de 10 min. cu un timp de 1 oră. În cazul în care pisica devine obosit (judecând după comportamentul ei), puteți elibera de antrenament înainte. În cazul în care câinele este overexcited, atunci pisica este, de asemenea, nu este permis în cameră este important să fie întotdeauna pacient. Eșecurile sunt permise, dar animalele încă obișnuiesc unul cu altul.

pisici și câini de cazare în aceeași casă

Cainele tau, desigur, este de 500 de ori, poate, să audă și să înțeleagă în mod clar „nu pradă pe pisici.“ Și, atâta timp cât animalul nu învață să controleze instinctul tău, ar trebui să o faci. Aici poate ajuta, de asemenea, un handler de câine cu experiență. Deja o lecție poate fi suficient.

interdicții Street pentru câine: vânătoare pentru celelalte pisici

În cazul în care câinele. fiind pe stradă, de asemenea, vrea să vâneze pisici, ar trebui să spun o interdicție clară. limbajul corpului Distinct, liniște ar trebui să-l clar la câine că este imposibil să se facă în cazul în care câinele se supune, ea devine recompensat cu un tratament. În nici un caz nu lăsa să-și alunge pisica. Datorită răbdare și rezistență în 6 luni cainele tau va fi total indiferenți față de toate pisicile, acesta va fi suficient pentru dvs. una sau două arată că ea a uitat să se gândească la intențiile sale de a urmări o pisică.

pisici și câini de cazare în aceeași casă

Este necesar doar să fie consecvente în cererile lor la animalele de companie, lauda și să încurajeze câinele răspunde corect. Animalul nu este niciodată uita. Lăsați animalele singure pot fi utilizate numai în cazul în care acestea sunt efectiv transferate și îndeplinite reciproc în prezența altor medicamente. Animalul gazdă se simte foarte bine atunci când se simt încrezător și sigur.

Este adesea necesar să se schimbe litiera animalelor, astfel încât acestea să se obișnuiască cu mirosul celuilalt. Dar ar fi mai bine dacă pisica se obisnuieste cu mirosul de câine direct de la ea cel mai mult. Si apropo, animalele sunt folosite pentru faptul că acestea sunt în același timp cu oameni care sunt ocupați și afacerile lor ...

Cel mai important lucru este și rămâne răbdare și multă răbdare.

Acesta poate fi, de asemenea, aplicată într-o situație în care noul Kosh vine în casă, în cazul în care există deja o pisica. În timp ce câinele se obișnuiască cu noile condiții de viață durează între 3-4 săptămâni, la pisici poate dura șase luni sau mai mult înainte de a accepta adăugarea familiei. Cu atenție. Pisicile pot deveni neglijent în semn de protest - acesta este un lucru foarte neplăcut în anumite circumstanțe.

pisici și câini de cazare în aceeași casă

Trebuie să instalați o mulțime de gunoi pisica, precum și pentru a proteja populare locuri pentru a marca folia de fosnet de plastic sau folie de aluminiu. Și, poate fi necesar pentru a testa pisica înainte de a lăsa față în față cu un nou ocupant. Și încă un lucru: Nu poskazyvayte frică excesivă, animalele simt. frica și stresul și le-a trecut. Uneori avem încredere animalele noastre cu patru picioare de co-rezident mai puțin decât ceea ce au cunoscut mult timp și știu cum este într-adevăr.

Vă dorim răbdare și un mare succes la copiii de predare favorite!