pisici Psihologie - este cheia pentru înțelegerea

pisici psihologie. Dacă credeți că pisica este prost și nechibzuit animale, este foarte greșit. Orice animal supus la tulburări nervoase și a stresului. și pisici și chiar mai mult. Acest singur vorbește despre nivelul său ridicat de organizare. Despre orice animal de companie nu merge atât de mult mit ca o pisică domestică obișnuită. Nici proprietarul, și nici un om de știință poate spune că el știe pisicile în interiorul și în afară, pentru că pisica este ființe avansate, și, uneori, comportamentul lor este pur și simplu derutant. Ca un exemplu, se poate înțelege că pisica bine a se vedea în întuneric sau să găsească drumul înapoi acasă importate mai multe mile pe ea. Și cum știa ea. că gazda doare, și modul în care trebuie tratată, și ce tot ce face?pisici Psihologie - este cheia pentru înțelegerea

pisici Psihologie - este cheia pentru înțelegerea
Deși pisicile și nu pot vorbi limba noastră cu tine, aceasta nu înseamnă că ei, în general, nu pot spune nimic. Ei spun foarte mult, nu numai sunete, și corp. Principalul „limba“ de pisici este coada si urechi, si apoi postura, gesturi și expresii faciale.

pisici psihologia nu este la fel de ușor cum crezi tu. Prin urmare, o înțelegere completă între proprietar și pisica nu se întâmplă prea des. Multe fabrici Murzik doar pentru a fi plictisit, iar problemele de pisica lor nu-i pasă. Și, de îndată ce animalul începe răutăcios și cerând atenția asupra ei înșiși, trebuie doar să-l arunce pe stradă.

Și ei nu-și dau seama că animalul poate iubi. și chiar se îmbolnăvesc din cauza lipsei de atenție. Astfel de oameni sunt cele mai bune pentru a planta flori, cu toate că plantele necesită îngrijire și înțelegere. Toată viața se bazează pe aceste concepte.

Înțelege pisica nu este atât de greu dacă am să acorde o atenție la postura ei și expresii faciale. Uită-te la animalele de companie. Chiar dacă coada este scurt, la fel ca în Kurile Bobtail sau japoneză, el poate încă spune-ne despre starea de spirit a proprietarului. De exemplu, în cazul în care pisica se transformă coada puternic dintr-o parte în alta, este un avertisment că este ceva ce nu-ți placă.

Dacă pisica arcuit arc înapoi, șuierând, țipând într-un glas sălbatic, scuipatul și încercarea de a te-a lovit cu laba lui, este mai bine să nu se apropie. E doar o apărare. Deci, undeva aproape de inamic, sau ai ceva foarte speriat. Poate aveți o pălărie nouă, sau prima dată când pun ochelarii? Animalul nu știe că este haine atributele tale, și ia o pălărie pufos ca un cap imens și teribil, chiar și cu vocea stăpânului său, și chiar pahare pentru el, acesta este un ochi imens de sticlă necunoscut prădător.Dacă pisica ta începe să se rupă în sus sfidător canapea, sau ascuți ghearele pe carte, acesta este un semn clar că îi lipsește să se concentreze. Ea este plictisit și vrea să se joace cu ea.

Dacă pisica chircit pe podea, a pus urechile pe spate și deplasează partea din spate a corpului dintr-o parte în alta, aceasta înseamnă că ea a trezit instinctul de vânătoare. Dacă nu doriți să devină obiect de vânătoare și simt colții ascuțiți și gheare, puteți lega unele panglica la șirul de hârtie și să se joace cu ea.

Unele pisici sunt atât de inteligent și viclean, care ar putea chiar prefacă boala. Avem o pisică care cumva rănit laba, și nu a putut pas pe ea. El a dat seama că, în timpul bolii de mai bine hrănit și l-a plătit mai multă atenție decât altele. Și a început să limp periodic, și imediat ce am plecat la o plimbare cu câinele, el devine alte pisici si sunt curse costume, este că nu este saltul de pe tavan.

După ce am luat câinele și a amintit că a uitat să ia bani pentru a cumpăra pâine. Am rugat vecinii să păstreze un ochi pe câine și sa întors acasă. Imaginează-ți surpriza mea când am fost aproape daramat pacientul nostru imaginar. El a concurat cu alte trei pisici, astfel încât nici măcar nu mi-a observat. Și când a dat seama că m-am întors, apoi imediat a ieșit șchiopătând și a făcut un mizerabil, ca și cum abia a ieșit din pat.

în curând a dat seama că majoritatea truc nu funcționează, și a început să se joace în mod deschis cu toată lumea. De atunci, nu mai văzut schiopatat.

În pisica este auzul foarte bun, asa ca nu plânge, și să vorbească în liniște cu animalele de companie, în caz contrar acesta va avea tu nervos și iritabil. și, prin urmare, nu este departe de a agresiunii, care este foarte dificil să fie ajustate. De aici tot felul de fobie pisica.

În cazul în care torc dvs. plângăreț myauchit și freacă împotriva ta, nu-l împinge, și să acorde o atenție la comportamentul său. Cel mai probabil este un motiv de îngrijorare, și poate chiar rănit. Poate doare constipație. și poate și urolitiaza. În orice caz, pisica vrea să spună ceva.

Fiecare pisica expresie diferită a ochilor și a botului, așa că este proprietarul ei nimeni nu va înțelege. Numai proprietarul poate ști că el iubește animalul său, și ceea ce vrea să spună acest lucru sau acel gest. Pisica poate ca un câine să vină și să-i pretinde laba pat. Asta e ceea ce face nostru complet surd Pusha. El înțelege mai bine decât orice alte gesturi și le utilizează pentru el însuși.

pisici Psihologie - este cheia pentru înțelegerea
În străinătate, există chiar și o pisică psihologi. Ei explică gazdele după cum este necesar pentru a merge la o anumită situație, la viața unui animal de companie nu pare a fi un coșmar, ci să se bucure și de ambele părți.

Noi la un astfel de serviciu este încă departe, astfel încât este util să învețe să înțeleagă prietenul său mai mic, iar atunci el este sigur să te răsplătesc cu dragoste și afecțiune.

Există o legătură între o pisică toarce internă și recuperarea accelerată a osului și musculare. Frecvența unei astfel de pisici domestice murchaniya, viteza cu care mușchii și oasele se repara.