pisici Miros repulsive, care nu pot tolera mirosul de pisici, de ce pisica iubește mirosul de sudoare, pisica -

pisici Miros repulsive, care nu pot tolera mirosul de pisici, de ce pisica iubește mirosul de sudoare, pisica -
Cu siguranță toți proprietarii de pisici fericite observat cum animalele lor adulmece orice obiect nou, și într-adevăr, o pisica - un animale foarte curios, au cu siguranta nevoie pentru a explora toate, miros, gust sau atingere. Unii le place mirosul, iar unele ei pur și simplu nu pot sta.De ce pisicilor le place mirosul de sudoare? Acest lucru poate avea mai multe cauze, de exemplu, împreună cu omul și apoi secreta hormoni care sunt similare cu mirosul de feromoni, care sunt eliberate de sexul opus de animale, atunci când acestea sunt gata să se înmulțească. In plus, mirosul de sudoare, de exemplu, pe haine atrage pisici, deoarece este o aromă puternică și concentrată a gazdei, care relaxeaza si calmeaza animalul. În cazul în care un proprietar de pisica vine de pe strada, animalul de companie poate freca de multe ori pe pantofi sau haine pentru că erau noi și nefamiliare lui, nu este necesar ca miroase pentru pisici, ea le inhaleaza, și în același timp lasă propriile „tag-uri“ haine gazdă.

Toată lumea știe că pisica este aproape întotdeauna răspunde la mirosuri de valeriană și Catnip, acest lucru se datorează faptului că o parte din aceste plante au Nepetalactone și aktinidin - sunt substante care imita hormonii pisica. Prin urmare, mici pisoi aproape orb la valeriana și pisicile mai iubesc mirosul ei, decât pisicile.

Dacă știi ce fel de miros nu tolerează pisicile, și unele, dimpotrivă, cum ar fi, această caracteristică poate fi transformată în avantajul lor, de exemplu, în cazul în care pisica îi place să zgârie mobilier sau dormi pe pat - dar tu ești împotriva lui. Ștergeți locul din care doriți să sperie pisica ceva al cărui miros nu este la fel ca pisicile. Sau invers, dacă doriți să învețe o pisica la casa sau un pat pentru a dormi, transporta, pisoi. chiar pan - are sens să folosească mirosurile care o atrag.pisici Miros repulsive, care nu pot tolera mirosul de pisici, de ce pisica iubește mirosul de sudoare, pisica -
Cel mai simplu de a pregăti, dar nu mai puțin eficace - soluție de apă cu lămâie (portocale, grapefruit - puteți folosi orice citrice) suc sau ulei esential de orice citrice. O astfel de acid și picant miroase nu la fel ca pisicile, dar pentru oameni foarte plăcută, așa că, dacă vă pregăti soluția și pulverizate cu un atomizor, de exemplu, se ocupe de o canapea sau un scaun, în apartamentul tău, o aromă de citrice plăcut, s-ar fi evitat mirosul unei pisici. Același instrument poate fi folosit pentru a șterge frunzele de flori, în cazul în care animalul tau ii place sa mestece pe ele.

Totuși, este posibil să se răspândească pieile de portocale sau mandarine in jurul plantei - este, de asemenea, sperie pisica. Daca le macina si se amesteca cu zaț de cafea - veți obține o foarte plăcută pentru agentul uman, dar pisicile o urăsc. În plus, în magazine pentru animale de companie și magazine sunt vândute producătorilor de aditivi speciali la sol, care contin particule de prădători urină (cum ar fi Coyotes, vulpi sau - sunt dușmani direcți pisici în natură), acest miros repels pisicile nu mai puțin eficient. Puteți adăuga unul dintre aceste instrumente într-un ghiveci cu o plantă sau într-un pat de flori la cabana pe care pisica a intrat în obiceiul de a sparge. Dacă nu se potrivesc astfel încât radicală - să încerce să aterizeze printre alte plante lavanda, menta sau rue - acestea sunt pisici Repeller naturale se tem de mirosul acestor plante, în plus, acestea vor decora site-ul tau.

pisici Miros repulsive, care nu pot tolera mirosul de pisici, de ce pisica iubește mirosul de sudoare, pisica -
În cazul în care pisica ta are ca scop un apartament, du-te dreptul de a adăuga la instrumentul dvs. pentru curățarea câteva picături de ulei esențial. Puteți folosi orice arome de citrice, precum rozmarin si lavanda. Usturoi, scorțișoară, ardei cayenne, ceapa - toate acestea sunt, de asemenea, mirosurile, speriind pisicile. Ele pot fi folosite în mai multe moduri diferite - pentru a freca, se stropesc, amestecat cu apă și ștergeți suprafața dorită. Mirosul de otet este, de asemenea, eficient, puteți adăuga la apă atunci când spălarea podelei, dar lucrul cel mai important - nu exagera!

Un alt miros care pisicile nu le place - piper negru. Se prepară o soluție de pulverizare: de a face acest lucru, să ia o cană de apă, se aduce la fierbere, apoi se răcește timp de 5 minute și se adaugă două lingurițe de piper negru proaspăt măcinat, se amestecă temeinic, astfel încât să existe cocoloașe. În cazul în care soluția se răcește complet - se toarna intr-o sticla cu pulverizator și se pulverizează pe toate suprafețele, din care pentru a speria pisica.