Pisici împerechea

Unii oameni nu au văzut perechea de pisicile lor „mersul pe cont propriu.“ Ei vin în minte ideea de pisici de sterilizare, dar pur si simplu nu a ajuns în jurul valorii. Și, odată ce au observat că pisica lor este gravidă. Este în valoare de întrebam cum pisicile se împerecheze.Debutul pubertății

Debutul maturității sexuale în familie pisica depinde de condițiile de hrănire și de rasa. În cazul de obicei, primele semne de pubertate apar la pisoi 7-9 luni, aceste animale tinere nu este recomandată, deoarece împerechere acesta poate suspenda dezvoltarea animalelor tinere și poate determina o reducere a perioadei de fertilitate la pisici și la pisici infertilitate. Din aceste motive, este recomandat pentru a asocia animalele vârsta de un an. Acum, uita-te la modul în care are loc pisicile de împerechere.

pisici insotitoare

Cum să introducă animalele unul față de celălalt? Totul depinde de situație. Cel mai bun dintre toate - într-o cameră separată pentru a plasa recipientul cu pisica. Așa că ea ar putea ieși și de a explora condițiile înconjurătoare, ușa containerului lăsată deschisă pentru ea. Odată ce ea se obișnuiește, puteți rula pisica, astfel încât s-au întâlnit.

  • pisica Preocupat poate permite pisica sa se apropie de ea, îngropa-o în bot, linge fața sa și să examineze zona genitală. avansuri preliminare a crescut de excitare sexuală. pisica matură este suficient pentru a lua o poziție de împerechere, presat la sol, aceasta ridică regiunea pelviană și elimină partea cozii. Fotografii, cum ar fi pisicile de împerechere, pot fi găsite pe internet.
  • Se întâmplă că pisica nu prezintă interes pentru partener, în acest caz, ea nu va admite la pisica lui. O pisică, dacă nu poți „convinge“ pisica, asa ca a luat pozeze pentru împerecherea se va comporta agresiv. In astfel de cazuri, animalele izolate unul față de celălalt. Dacă raportul este însoțit de durere, în viitor, ar putea descuraja-le să se împerecheze.
  • Dacă totul merge bine, pisica primeste postura corecta, înapoi până la pisica ei și pisica acoperă labele din față peste șolduri. El apucă apoi ceafă dinții și lânii sale cleme, în care iterează picioarele din spate. împingeri activi multiple și el introduce penisul in vagin, ejaculare se produce în 5-15 secunde. În acest moment, pisica emite un strigăt ascuțit, pisica toarce nu cu voce tare.
  • Atunci când există o pisica rapidă adio ricoșează la partea, iar pisica tinde să lovească laba. Acest comportament pisica se explică prin faptul că, în timpul introducerii penisului, el are multe margini aspre, ceea ce provoacă iritații severe, poate, dureroasa a vaginului. Această stimulare este necesară pentru activarea ovulatii unei pisici, care vine după 24 de ore de acoperire.
  • Cel mai bun din toate, în cazul în care se va repeta de împerechere. pentru că ovulația după primul strat este nevoie de a cel puțin câteva împerecherilor. Cel mai adesea, pisica lasa departe pisicii timp de trei zile.
  • Este esențial ca proprietarul pisica uitam de împerechere. După o luptă între animale nu sunt excluse. Proprietarul, dacă este posibil, ar trebui să fie aproape de sau în timp util pentru a ajuta la separarea animalelor.