pisici de formare - pisici de formare, pisici de formare la domiciliu, pisici de formare,

Când aveți nevoie pentru a începe de formare de câine?

Mulți cred că pisicile de formare - acesta este un lucru absolut imposibil, deoarece aceste animale nu sunt pur și simplu supuse nici unei îndemnuri. Cu toate acestea, nu este, și formarea de pisici la domiciliu este foarte posibil, dacă o abordeze în mod corect.Începe să tren animalul poate fi cât mai devreme la vârsta de 7-8 luni. În acest moment, o pisică sau o pisica sunt destul de vechi pentru a înțelege cu adevărat nevoile dvs. și să încerce să le îndeplinească.

pisoi de formare nu ar trebui să înceapă pentru nici un motiv, nici un motiv: în primul rând, animalul trebuie să fie în mod corespunzător să respecte, să înțeleagă ceea ce are inclinatii care iubește jocul, și, în consecință, modul în care trucuri vor fi cele mai simple probleme de învățare. De exemplu, în cazul în care pisica îi place să poarte jucăriile în gură, astfel încât să poată fi predate în același mod și să aducă elemente te-a abandonat. Și dacă pisica îi place să sari pe diverse obiecte, poți învăța cu ușurință să-l să sară pe umăr sau sari peste obstacole. După determinarea predilecția animalului, puteți începe câine de formare prin încurajarea constantă, consolidarea și dezvoltarea calității fiecărui.

Cum de a instrui o pisică?

amintiți-vă imediat că pisicile de formare la domiciliu nu este compatibil cu constrângere. Niciodată nu se poate obține o pisica pentru a face ceea ce ea nu vrea sau nu-i place, așa că am renunța la trucuri, cărora animalele de companie nu este un suflet. De asemenea, pisicile de formare nu este posibilă în cazul în care animalul nu are încredere în tine sau nu vă place - pur și simplu nu vrea să te asculte, și „mită“ trata pisica este, de asemenea, imposibil.În ceea ce privește formarea, acestea ar trebui să fie eliminate treptat, iar cea mai importantă calitate a formatorului să aibă răbdare: uneori, pentru formare, pur și simplu așteptați pentru pisica efectuează tu și în acest moment acțiunea dorită pentru a spune comanda corespunzătoare. Pisica ar trebui să ne amintim de sunet și acțiunea cursului său, după care este necesar pentru a încuraja.

presupune și o constantă pisici de formare și să fie sigur de a lăuda - aceste animale ca să fie touted, și se poate trezi de multe ori dorința lor de a executa comenzi de peste si peste din nou.

Cum să învețe pisica la diverse trucuri?

Ca o regulă, pisici de formare este redusă la formarea comenzilor lor destul de simple - „mine“, „stai“, „da laba“. Prima echipă de a instrui o pisica cea mai simplă - ea se duce întotdeauna la apel, dacă el știe că va da ceva frumos, așa că începe să tren draga dvs. are nevoie de hrănire. În acest caz, trebuie să vorbești este distractiv și ușor, de asteptare întotdeauna numele pisicii. Odată ce favoritul va fi, pune mâncare în castron ei. Dupa pisica se obisnuieste cu el, „eu“ pot fi practicate în alte situații - în acest caz sub forma de promovare va acționa ca o mangaiere.

Comanda „stai“ pisica ar trebui să fie învățați cu răbdare. Se pune animalul pe podea și așteptați pentru ea vrea să se ia, apoi spune imediat comanda. Când pisica răspunde în mod corect, da-i un tratament, iar dacă sunteți încăpățânat și rămâne în picioare, apăsați în sus pe partea din spate a corpului ei, ca și cum ar îndemnând-o să se așeze și să încercați din nou.

Pentru a preda o pisica pentru a da laba poate fi după ea învață să execute comanda „stai“. În cazul în care animalul este așezat, ia una dintre picioarele din față și să spună: „! Dă labă“ - apoi să încurajeze imediat pisica. Exercitarea trebuie repetată până când pisica singur nu va începe punerea piciorul în palma.

Pisicile, de asemenea, poate fi învățat comanda „halt!“ (Waylaid mână de animale și spune comanda) și „Fetch!“ (Începeți cu elementele pentru care pisica va rula cel mai ușor), și sari printr-un cerc. În plus, vă puteți antrena o pisică, și cu ajutorul altor comenzi și trucuri, dar nu surmenaj un animal. Uneori este mai bine să amâne temperamentul rulare la momentul respectiv pentru a avea pisici nu au dezvoltat o aversiune de a exercita.