Pisici de aluat sărat cu mâinile, o clasă de master, pisoi, pisica magnet

Master-class de modelare pisoi din aluat de sare

Pentru a face baza, încercați să sculpteze o cifră care este similar cu fotoliul cu o curbă ușoară. Vârful partea inferioară trebuie să fie atent împărțită în două părți - aceasta va fi piciorul din față. Mai mult, acestea trebuie să fie conectate, astfel încât există mult de îndoire.Pentru a crea ghearele pe picioarele din față, trebuie să sculpteze două bile și aplatiza. Ace ar trebui să fie împărțită pe jumătate o minge în trei părți. Bile ar trebui să fie atașat la picioarele din față.

Pisici de aluat sărat cu mâinile, o clasă de master, pisoi, pisica magnet

cap de pisică ar trebui să fie un balon în vrac, care va fi plasat pe partea de sus a picioarelor din față. Pentru a face urechi, este necesar să se modeleze cele două triunghiuri. Ochii și nasul ar trebui să fie sub formă de bile. Pentru a crea o zona din care se va lipi pe lujeri de a face nas două cercuri aplatizate puțin mai mari și să le lipească pe dreapta și din stânga din ea. Antenele pot fi sub formă de bucăți de sârmă sau a liniei de pescuit.

Coada trebuie să înceapă din partea de sus a bazei și culcat pe ea, astfel încât numai vârful său este ridicat în sus. Sculptezi corpul pisicii este necesară în formă de cârnați, care se ingusteaza la un punct.

Etapa finală - face două cârnați, care sunt picioarele din spate. Acestea sunt aranjate astfel încât să înceapă de la baza cozii și sa încheiat aproape de mijlocul trunchiului. Ghearele fac la fel de bine ca și pe labele din față.Pisici de aluat sărat cu mâinile, o clasă de master, pisoi, pisica magnet

Ultimul punct al clasei de master - după o pisica este gata, puteți picta chiar acuarela ordinare.

Modelarea magneți-pisica mica

Pentru a face magnetul sub forma unei pisici, cu propriile sale mâini, au nevoie de aluat de sare, vopsea, lipici, carton și magnet plat.

Toate elementele trebuie să fie voluminoase, dar ușor aplatizată. Va fi mai ușor dacă porniți de jos și se va atașa la ea unele detalii.

Atunci când cifra este vopsit si gata, puteti acoperi cu lac, vopseaua sa uscat.

Cifra ambutisate aplicată pe carton, se taie în jurul bazei sale, se taie din carton și lipirea la ea.

Avem nevoie pentru a finaliza procesul de fixare a magnetului pe carton.

Pisici de aluat sărat cu mâinile, o clasă de master, pisoi, pisica magnet

master-class pentru crearea de tablouri cu cifra de aluat sărat cu mâinile

Ia-carton gros alb-zăpadă și vopsea-l pe pisica. piese de Lepim care se va potrivi desenul, si lipici-le pe carton cu adeziv. Trebuie doar să atragă contururile. Dacă este convenabil, puteți desena o pisică pe o foaie de hârtie separată, nu uitați să-și modeleze unele părți ale corpului său.

Pisici de aluat sărat cu mâinile, o clasă de master, pisoi, pisica magnet

Înainte de vopsea pisica în sine, trebuie să faci pictura pe carton. Înfățișeze poate fi orice. Principalul lucru pe care pisica frumos completează compoziția. Acoperiti cu lac ar trebui să fie el numai.