Pisica zgâriat cauze, simptome, tratament, medicamente ce

Pisica zgâriat cauze, simptome, tratament, medicamente ce

Sincere mulțumiri lui Vladimir! Am efectuat o castrare ofertă de animalele de companie noastre (pisica rasa Maine Coon) la domiciliu. În același timp, am ciobire. Calitativ. Cu atenție. Cu atenție. Vladimir mare respect pentru profesionalismul, clientul centralitatea și tact.Multe mulțumiri lui Vladimir! Castrarea Mâța blândă. Totul a mers surprinzător de ușor și rapid ca vaccinarea făcut. Vă mulțumim din nou!

Array Borschagovka Avenue Lesya Kurbasa

m.Vystavochny Center, Akademika Williams

Str. Komandarma Uborevicha (oraș m.Akadem)

Stayu citește 17.872 proprietarii de animale de companie

Daca pisica ta este zgârierea în timpul liber. Starea ei cunoscută sub numele de mâncărime la nivelul pielii. Acesta poate mancarime, si nici purici. Sau se simte sentimentele incomode care cauzează pisica are mâncărime severă, provocând ca pisica zgarieturi si musca el însuși. Această condiție este cauzată de reacții chimice care au loc în piele și stimulează nervii, cauzand creierul să se simtă senzația de mâncărime. De fapt, scabie acționează în sine poate stimula răspunsurile inflamatorii la nivelul pielii și de a crea condiții nefavorabile pentru recuperarea unei pisici.

Sunați-ne la orice număr al secțiunii de contact și a obține o consultație gratuită sau plasați medic apel casa cel mai scurt timp confort.

10 motive pentru a apela un medic veterinar la casa.
Orice inflamație pe piele poate provoca mâncărime!
Gradul de intensitate mâncărime depinde de modul în care aceasta va afecta sanatatea pisicii tale. mâncărime ușoară este puțin probabil să aibă nici un efect, la toate, fie. Cu toate acestea, mâncărime severă, în cazul în care animalul este grav zgâriat, ceea ce duce la zgârieturi adânci, ceea ce poate duce la leziuni ale pielii dureroase, care sunt apoi pisica poate transporta infecție. În cazul în care animalul este adesea pruriginoasă, aceasta poate provoca, va scheauna de multe ori, plâng și apar probleme de somn.
Fiecare pisica are propriul prag pentru prurit (mancarime prag). Acesta este punctul în care toate sursele de mâncărime, ceea ce duce la gradul de iritare, care este suficient pentru a provoca un îndemn irezistibil la zero. Cat începe să zgârie atunci când dorința de a zero depășește acest prag. De exemplu, un animal cu o reacție alergică moale (scăzut) la praful din casă poate fi un prag de sensibilitate scăzută și, prin urmare, poate începe să se zgârierea rău.

Pisica zgâriat cauze, simptome, tratament, medicamente ce


Pruritul poate fi asociată cu alte boli ale pielii, incluzând infecții bacteriene a pielii (piodermite) sau infecții fungice. Dar cea mai mare parte mâncărime este un simptom major al bolilor de piele, cum ar fi paraziti alergice și ale pielii.
Care sunt boli alergice de piele la pisici care provoaca-l mancarime?

Care sunt cauzele de mancarime in pisica? boli de piele. parazitare

  • Scabie - pielea unui stat puternic senzația de mâncărime cauzată de acarianul sarcoptică. Înfrânt este pe urechi, coate si jaretelor (glezne).
  • Acneea este cauzata de acarianul Demodex. De regulă, aceasta este o boala de pisici tinere. Aceasta duce la o pierdere semnificativă a părului sau dermatita. Adesea, această boală nu este însoțită de mâncărime, dar poate duce la o infectie bacteriana a pielii (piodermite), care poate provoca mâncărime la pisica.
  • Puricii poate provoca mâncărime unei pisici. Gradul de mâncărime este mai puțin severă.
  • acarienii din blană provoca mâncărimi. Lovirea de obicei, partea superioară a spatelui. Aceste acarieni sunt uneori vizibile cu ochiul liber. Ei au forma unor pete mici, albe.
  • ureche acarieni provoacă mâncărime în urechi la pisici și poate provoca, uneori, mâncărime și în alte locuri de pe corp.
  • Paduchii sunt insecte mici, care sunt ușor de văzut cu ochiul liber, ele provoacă, de asemenea, mâncărime.

Pisica zgâriat cauze, simptome, tratament, medicamente ce

De ce o pisica (pisica) pruriginoasă? Care sunt alte cauze de mâncărime?

  • dermatita umeda acuta, de asemenea, cunoscut sub numele de „puncte fierbinți“. Se pare roșeață umed. Este o infectie bacteriana a pielii. Aceasta poate provoca mâncărime severă, provocând pisica de a mesteca sau linge zona afectată, care în continuare daune pielea și creează o mâncărime constantă, zero și că pisica mine în mod constant Nibbles.
  • Piodermita este o infecție a pielii, care poate provoca mâncărimi severe ale pielii unei pisici. Piodermita poate fi superficial sau profund și sunt adesea secundar altor boli de piele.
  • infecții ale urechii (otita medie) poate provoca cap de mâncărime severă. pisicile infectate se agită capul și zgâria urechile.

simptome de prurit la pisici ca manifest?
• Pisica este zgârierea sau musca ei înșiși. În cazul în care durează mai mult de o zi, și conduce la daune, cum ar fi pierderea parului, roseata si disconfort evident sau durere, pisica ar trebui să fie văzut de un medic veterinar.
• O pisica a lins în mod constant labele. Acesta este, de asemenea, un simptom al mâncărime.

Ceea ce medicii veterinari, de obicei, asistat de o pisica care pruriginoasă în mod constant?

Cheia pentru tratamentul pruritului este identificarea și tratarea cauzei subiacente. Veterinarul poate avea nevoie pentru a efectua unele teste de diagnostic pentru a determina cauza. Simptomele pot fi ameliorate cu medicamente, dar de multe ori mancarime reapare după terminarea tratamentului.
de îngrijire la domiciliu.
De ajutorul tau o pisica la domiciliu vor fi direcționate spre prevenirea mâncărime, prin menținerea curățeniei parului pentru animale de companie. Consultați-vă cu medicul veterinar despre program pentru a elimina purici. Dacă trata mâncărime unei pisici la domiciliu, în timp pentru a lasa toate medicamentele prescrise și urmați toate instrucțiunile prescrise de un medic veterinar.

simptome similare: