Pisica sagged burta! Ce este acest forum

pisica mea prea rasă. Prea, după sterilizare, după ceva timp am observat stomac. Cred că, la fel ca și oamenii - ceva sa schimbat în sistemul hormonal, și ca rezultat se schimbă ceva în organism, există depozite. Pisica noastră nu este de grăsime, dar stomacul creează impresia că a fost umflat. Dar, din moment ce ne-am rupt cursul natural al lucrurilor, trebuie să fie luate și consecințele.da greutate pisica))))), și în acest loc concentrate)))) burta ei

Am britanicul și ea, de asemenea, o astfel zhivotik.Eto numit kurdyuchok. Rasa așa cum am înțeles din fetele ar trebui să fie ..
Acum mă uit în imagini pe internet kurdichka pe internet si se pare ca. Acum am poizuchat mai multe articole despre acest subiect.


))) Funny ai))), dar am citit pe internet, pot exista puroi sau umflare. Eu încă mi iau kysyu meu de veto în cazul.

))) Funny ai))), dar am citit pe internet, pot exista puroi sau umflare. Eu încă mi iau kysyu meu de veto în cazul.


REDD, dacă este atât de îngrijorat. Tumorile de atingere, purulente greu și dureros. Și pun pariu pisica ta „sac“ agățat aici și acolo, și se simte ca o piele goală.

veterinarul nostru a numit această burtă „șorț britanic“ :))) cu toate că pisica mea neagră luat pe stradă, dar, probabil, undeva în sânge este britanic! :))

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: woman@woman.ru