pisică napoleon fotografie, descriere rasa, caracteristici și preț

Cat Nap - animale în miniatură, dispoziția liniștită și aspect neobișnuit. Dacă doriți să aveți un animal de companie neobișnuit, apoi gata de a plăti o sumă mare, deoarece aceasta rasa de pisici este una dintre cele mai scumpe. Numele pisica conectat direct cu numele celebrului lider militar Napoleon, care se caracterizează prin statura scurt.pisică napoleon fotografie, descriere rasa, caracteristici și preț

Istoria rasei Napoleon

După cercetări ample Dzho Smitu a reușit să aducă mai multe copii ale unei rase rare, fara mutatii genetice. În viitor, amelioratorul a oprit toate lucrările la încrucișarea și animalele rămase castrat. Cu toate acestea, pisicile sunt atât de adorabil încât Smith a decis să continue să alți crescători în 10 ani. Ca urmare, rasa Napoleon a devenit nu numai una dintre cele mai neobișnuite, dar rar și a fost recunoscut oficial de către asociația de feline internaționale TICA.

Descrierea rasei Standard, varietatea și fotografii de pisici și pisici

pisică napoleon fotografie, descriere rasa, caracteristici și preț

pisică napoleon fotografie, descriere rasa, caracteristici și preț

pisică napoleon fotografie, descriere rasa, caracteristici și preț

Aspectul lui Napoleon, de regulă, reflectă trăsăturile dominante ale persanilor și ale Munchkins. Cele mai importante caracteristici ale pisicilor adulte, în conformitate cu standardele acceptate sunt:

 • greutatea 2 până la 3,5 kg;
 • statură mică;
 • cap rotund de dimensiuni medii, cu o bărbie puternică;
 • aplatizate botului;
 • Wide-set urechi scurte, cu vârfuri ascuțite;
 • nas nu foarte plat;
 • punte cu o crestătură mică;
 • corp puternic, alungit;
 • oase puternice;
 • un spate și gât larg;
 • picioarele din spate puțin mai mult decât partea din față;
 • coada ridicată set;
 • ochi rotunzi, de culoare suprapuse proportionale cu culoarea;
 • labe masive cu degete atent.


Culoarea nu este strict reglementată și pot fi variate, precum și pentru a combina mai multe culori într-o gamă reproductibilă (piersica, gri, alb rosu,).

Pisicile din rasa Napoleon este împărțit convențional în două tipuri:

 • Napoleon (picioare lungi) clasice;
 • Extreme Napoleon (picioare scurte).

Aceste soiuri au o labe extrem de lungi. Restul au caracteristici similare în toate privințele.

Caracteristici rasa pisici Napoleon

pisică napoleon fotografie, descriere rasa, caracteristici și preț

Foto. pui de somn

Spre deosebire de omologii lor Napoleon păstrează expresia emoționantă a unui bot de-a lungul vieții, permițându-le să câștige o largă popularitate în rândul copiilor. Nu uita ca aceste pisici nu tolerează singurătatea și lipsa de vnimaniya.Poetomu nu ar trebui să-i lase în pace pentru o lungă perioadă de timp, și chiar mai mult pentru a produce pe stradă nesupravegheat.

Ar trebui să menționăm, de asemenea, natura care își încetează activitatea, având încredere și non-agresive, precum și capacitatea de a ajunge rapid în aceeași zonă cu alte animale de companie. Napoleon nu se poate ridica numai starea de spirit a stăpânilor lor, dar, de asemenea, ajuta să facă față stresului sau o durere de cap. Este suficient pentru a permite animalele de companie să se întindă pe poala și pomurlykat ta.

animale de companie educație nu are nevoie de mult efort, deoarece pisicile pitice domesticit repede la toaletă. asculta la gazdă și este considerat unul dintre cele mai serviabili roci. Dacă vă decideți să aibă Napoleon, atenția trebuie să fie luate din primele luni de viață. Pe de sănătate pisoi afectează în primul rând pedigree. Detalii privind părinții pentru cea mai bună opțiune pentru îngrijirea animalului de companie. Trebuie remarcat faptul că reprezentanții rasei cel mai adesea suferă de insuficiență renală.

Urmand aceste linii directoare, puteți fi siguri că sănătatea fizică și psihică a animalului va fi în ordinea de mai mult de 10 de ani.

În ciuda faptului că Napoleon rareori suferă boli grave, nu uitați să acorde o atenție la orice indispoziție.

În cazul în care pentru a cumpăra un napoleon pisoi

pisică napoleon fotografie, descriere rasa, caracteristici și preț

Rasa Napoleon este foarte scump, din cauza raritatii sale

Până de curând, achiziționarea de Napoleon în România a fost aproape imposibil. Astăzi, rasa cultivata ca un pitic iubitorii de pisici și profesioniști din domeniul feline. Costul ridicat poate varia de la 30 la 75 de mii de ruble, ceea ce se explică prin rasa rara. Aici este o listă a celor mai populare pepiniere românești și internaționale, care sunt considerate cele mai recunoscute în domeniul vânzărilor pisicilor pitice, ca singurul responsabil pentru pedigree:

Ce să caute atunci când cumpără un pisoi

Cumpărarea pisica pitic, ar trebui să acorde o atenție la respectarea caracteristicilor externe ale standardelor convenționale. strat lucios cu luciu, corneea clare, lipsa de peeling la unghiei, activitatea și mobilitatea - are o mare sănătate pisică.

Încearcă să-și petreacă cât mai mult timp cu un animal de companie viitor pe măsură ce va fi în măsură să evalueze în mod obiectiv capacitatea sa intelectuală, viteza de reacție în joc și de a cunoaște caracterul. Asigurați-vă că citiți cu atenție arborele genealogic al unui animal, speranța de viață și susceptibilitatea la boli depind direct de ereditate.

Drăguț și inteligent Napoleon va aduce în casa ta un sentiment de căldură și bucurie. îngrijire adecvată, cunoașterea caracteristicilor rasei, iubirea și grija - cheia pentru o viață lungă a acestui animal de companie minunat!