pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

Pisica Jungle are multe alte nume: pisica junglă, casa (din numele Felis chaus latin), Nile, dzhunglevaya pisica. O astfel de diversitate se explică prin faptul că există mai multe subspecii ale acestui reprezentant al familiei pisica. Acesta Wildcats Reed a atras recent atenția fanilor exotice. Popularitatea lor a fost relația cu hibridul rasa nou recunoscut Ceaușu și, desigur, World Wide Web.

pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

pisica junglă în sălbăticie

Extinse habitat junglă pisica răspândit din Orientul Apropiat și Asia Mică până la sud-vestul Chinei. În România, se găsește în câmpiile Daghestan și pe coasta Mării Caspice. pisici sălbatice se stabilească în păduri joase de-a lungul râurilor și lacurilor. costum rookery pe teren, de multe ori în trestii. Pentru a face mai moale pentru a dormi, te face un pat de lână și tulpini uscate de stuf.

Subspecie stuf pisica are nouă. Unele dintre ele, cum ar fi pisica jungla caucaziană, enumerate ca pe cale de dispariție și este pe cale de dispariție, în timp ce alte specii din India de Nord sau Pakistan extinde în mod constant populației și spațiu de locuit.

Din cele mai vechi timpuri, pisica jungla sălbatică a avut o reputație ca animale de pradă periculoase și imprevizibile, care sunt chiar frică de câine, oamenii au încercat să le evite. În plus, această fiară livrat probleme grave săteni în timpul iernii, atunci când în căutarea de hrană a atacat păsări de curte. Hunters la rândul lor, prins pisicile stuf și utilizate pielea lor.

În cazuri rare, oameni gasit pisoi orfani, ia dus acasă și a crescut ca acasă.

apariție

Pe plan extern, pisica junglă în mai multe moduri seamănă cu casa tipic, dar, în același timp, au unele caracteristici de linx: urechi, smocuri o largă față, ușor pătrat, picioare mari și de culoare sălbatice. Lungimea corpului 60-90 cm, înălțimea este de aproximativ 40 cm. Greutatea medie a 8 până la 14 kg. Masculii sunt mult mai mari și mai puternici decât femelele.

Blana este scurta, culoarea este ușor diferită în diferite specii. Dominat de culoare roșu-brun, în unele părți ale părului corp mai ușor. Coada nu este lung, aproximativ 1/3 din lungimea corpului. Construiți membrele puternice, musculoasa, lungi și puternice. Carcasa este relativ scurt. pătrat Thorax, lat.

Pisica de jungla este dotata cu auz excelent, o vedere dornici ajută să-l perfect pentru a naviga în întuneric. Singurul lucru pe care natura îl inselat, asa ca e miros. Desigur, animalul distinge mirosuri, dar este mult mai rău decât omologii lor.

pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

Caracterul și modul de viață

pisici Reed secretos și precaut, independente și separate de psihicul mobil. Comportamentul și modul de viață poate fi descrisă în câteva cuvinte: activ, energic, liniștit și imprevizibile. animalele adulte pot exprima cererile lor într-un basist miau tare, deși este de remarcat faptul că, în principal, acestea sunt destul de tăcut. Pisoii doar snort și șuiera.

Născut în captivitate, copiii domesticite rapid și ușor, au o dispoziție calmă, dar sângele sălbatic din timp în timp se fac simțite.

pisici Proprietar stuf vedea doar într-o singură persoană, este voia Lui să se supună, dar necesită o mulțime de atenție în schimb. Evidențierea printre altele proprietarul poate arăta gelozie. Casele sunt foarte inteligent și voită, aprecia spațiul și libertatea. Intre dragoste studii pot fi agresive și periculoase, chiar dacă ați devenit obișnuiți cu oameni.

pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

dietă

stuf pisici meniu în sălbăticie sunt foarte diverse, inclusiv: păsări, reptile, insecte, pești și mamifere mici. Ei preferă să vâneze la amurg sau pe timp de noapte.

Mergând pe o vânătoare, pisicile pacient poate avea ore să aștepte la pândă până când apare Nurca curios rozătoare bot mic. Păsări trage cu urechea, care au ascuns în tufișuri, și apoi prins în creștere. pisici junglă merge de multe ori de pescuit, folosind trucuri viclenie. Au bătut cu blândețe laba pe suprafață, mimând insecte agitare și apoi agățare ghearele fry neglijente sau scufunda pentru ea cu capul. În cazul în care calea de peste cuib de pasăre, casa consuma oua sau pui tineri.

Ce să se hrănească o pisică de casă junglă

Hraneste un animal adult recomandă o dată pe zi. Meniu pe zi ar trebui să constea din aproximativ 200 de grame de carne. Acesta poate fi carne de vită macră, de vițel, o pereche de șoareci vii sau de un șobolan. Precum și hrana vie da puilor și prepelițelor. O dată pe săptămână, oferind pește proaspăt sau viu. Un conținut de important component sunt zilele de post. O dată pe săptămână în timpul răpitorul zi stând pe o dieta foame. Astfel de măsuri sunt necesare pentru a menține pisici de sănătate și greutatea normală. Aditivii de legare sunt vitamine și plante aromatice proaspete. Pisoii până la un an pentru a mânca de două ori pe zi, lapte supliment de dietă și produse lactate, suplimente de calciu și alte microelemente.

pisici sălbatice prost digerate alimente bogate in fibre, deci nu este necesar să se experimenteze cu cereale și legume. De asemenea, evita furajele industriale uscate.

Chiar și dietele și clasa super-Holistic contin cereale, iar conținutul lor de proteine ​​nu pot satisface nevoile de pisica sălbatică și să mențină microflorei tractului digestiv în echilibrul dorit.

pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

Adulții pisici jungla, care sunt capturate în sălbăticie, nu supraviețuiesc și nu domesticit acasă. Cu toate acestea, ele sunt vândute pe piața neagră pentru conținutul captiv.

Locația optimă pentru conținutul de pisica junglă este o casă de țară. Este necesar să se creeze condiții, astfel încât animalele de companie poate rula în jurul și găsi o mulțime de utilizare a instinctele tale. Condiții de viață într-un apartament sau într-un alt spațiu închis nu va capabil să arunce toată energia. În primul rând, aceasta se va manifesta în deteriorarea lucrurilor, variind de la mobilier și finisare forfecare de pompare. În viitor, lipsa de activitate fizică suficientă va duce la probleme de sănătate și mentală, animalele pot deveni nervos, indisciplinat și agresiv, sau vice-versa apatic.

Este demn de amintit faptul că pisicile junglă reprezintă o amenințare potențială pentru alte animale, inclusiv câini. Chiar și acasă junglă pisica cu gheare sau muscatura rănit.

pisica Jungle trăiește într-un apartament în Yekaterinburg angajat de grădina zoologică:

Domesticirea și creșterea pisoi stuf

Pentru pisoi nu au crescut agresiv de care au nevoie în fiecare zi, pentru a lua mâinile și lung pentru a comunica cu ei, să se joace și mîngîiere. Ar trebui să săriți peste doar o zi, ei încep imediat să „rula sălbatic“. Micul pisoi fyrchat foarte infricosator si Hiss, pot produce gheare, dar chiar că nu este un motiv pentru a le planta într-o cușcă. De multe ori pisicile cresc destul de calm, da-te mână-hranei pentru animale și înotătoare pe picioare, dar nu pot tolera încercările de animalul lor de companie.

pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

Casele au o sănătate bună, acestea sunt puternice și durabile, ușor de a răspunde la schimbările bruște de temperatură și umiditate. Ele sunt recomandate pentru a face vaccinurile uzuale feline în același mod, conduce în mod regulat paraziți interni și externi.

În cazul în care pentru a cumpăra pisica junglă: prețul și alegerea unui pisoi

Cumpara pisica jungla nu este ușor, dar este posibil. Ameliorarea și vânzarea de copii sunt angajate în unele pepiniere. De asemenea, există companii care, printre alte animale exotice de vânzare pisici sălbatice.

Cumpărarea pisica junglă ar trebui să fie legal pentru cel puțin două motive. În primul rând, animalele trebuie să aibă dovezi documentare de origine și de sănătate, care ar putea necesita un nou proprietar. În al doilea rând, achiziționarea unui pisoi pisică sau adult prins în sălbăticie de braconieri, nu este probabil să se transforme în ceva bun. După cum sa menționat deja, animalul va rămâne sălbatic și pot trăi doar într-o incintă închisă.

Din păcate, chiar și în pepiniere, nimeni nu poate garanta caracterul, care va crește pisica. Ar fi el într-adevăr mână sau lăsat sălbatic pentru toate încercările de a-l imblanzi.

Pret pisica pisica junglă în România variază de la 100 000 -150 000 de ruble. În cazul în care pisicile sunt vândute mult mai ieftin, ar trebui să fie luate cu precauție la propunerea. Unii escroci dau pisoi de culoare trestie asemănătoare.

fotografii

Fotografii stuf pisici, pisici si pisoi:

[Metaslider ID = 40272]

Ceausu - domesticită pisica relativă junglă

Deseori, oamenii presupun cu denumirea pisica rasa jungla de pisici domestice Ceausu care sunt hibrizi de pisici sălbatice și pisici mlastina etiopiene. Lucrul la rasa crescătorii americani au început la sfârșitul anilor '60. O noua rasa a preluat de la omologii sălbatice tonifiat corp musculos, culoare și dimensiune mai mare, dar are caracterul unei pisici domestice. Până în prezent pisici Ceausu sunt rare și printre cele mai scumpe.

pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

Ceausu pisica rasa

pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

Metis - un caine unic sau corcitură?
 • pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

  pisici ghearelor
 • pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

  Cele mai rare rase de câini: Top 10
 • pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

  acarienilor subcutanat la pisici: simptome și tratament
 • pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

  pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

  Pecingine la câini: cum să trateze
 • pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

  Incontinența urinară la câini: cauze si tratament
 • pisica junglă (casa) descrierea completa rasa cu fotografii și video

  furaje medicamentate pentru câini în diferite boli

 • <

  ?php include ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?>