pisică domestică, râși și Karaketov subtilități de îngrijire și hrănire

pisică domestică, râși și Karaketov subtilități de îngrijire și hrănire
Dorință pentru exotice ii face pe oameni să meargă la măsuri drastice - începe la domiciliu acest prădătorilor sălbatici, eliminate din habitatul lor natural. Cumparatorii sunt dispuși să plătească sume fabuloase de bani pentru a cumpăra un lynx - o pisică sălbatică, care are nevoie de libertate și nu este adaptat la viata in captivitate. Adesea, astfel de acțiuni nu sunt realizate, iar proprietarii de animale de pradă nu pot da animalele de îngrijire adecvată și de a proteja tine si familia ta de agresiunea instinctivă, care este cauzat de un reflex protector prădător.În aparență pisoi Karaketov sunt foarte similare cu omologii lor sălbatice - ei au botul puțin frumos, urechi negre și o culoare haină frumoasă.

pisică domestică, râși și Karaketov subtilități de îngrijire și hrănire
Karaketov a dezvoltat în mod proporțional corp musculos. Greutatea sa este de aproximativ 12 kg, cu o lungime a corpului de aproximativ o jumătate de metru. Athletic Karaketov permite animalele de companie pentru a efectua salturi mari, și moștenite din genele furnizate caracal pisoi auz excelent, stare bună de sănătate, rezistență și sistemul digestiv dezvoltat, adaptat la digestia alimentelor grele. Dar, de asemenea, să participe la pisicile domestice program de creștere a dat ștampila - Karaketov diferite soft-minded, prietenos și energic.

Aceasta rasa este foarte rară și scumpă. Pentru un rezultat de succes crescătorii de împerechere trebuie să respecte mai multe condiții, și chiar dacă încrucișarea, în timpul sarcinii și nașterii sunt normale, lumina apare unul la doi pisoi. În acest caz, până la a patra generație de bărbați sunt infertile. De aceea Karaketov pisica a cărui preț este de aproximativ 15 de mii de dolari (pisoii sunt vândute fără drepturi de reproducere) se considera a fi oprit rasa incapatanat. În timp ce vânzarea de pisici din rasa Karaketov realizat de rezervare.

pisică domestică, râși și Karaketov subtilități de îngrijire și hrănire
În momentul în care activitatea de selecție continuă, pentru că crescătorii nu au atins încă scopul lor. Ei caută să aducă piatră reprezentanților care vor fi caracterizate prin următoarele caracteristici:

 • de culoare alb-negru, fără dungi și puncte de vânzare;
 • prezența periilor de pe urechi;
 • dispoziție docil.

Acasă lynx

Pentru aceasta rasa includ pisica rasul, care a fost derivat prin încrucișarea unui linx canadian sălbatic și o pisică domestică. Lucrările la rasa de reproducție continuă în mod activ la această zi.Breeders au tendința de a obține puii cel mai sănătos și frumos, care va fi potrivit pentru conținutul în casă.

pisică domestică, râși și Karaketov subtilități de îngrijire și hrănire
rasa pisica domestica este trap, care este o rara si slozhnovosproizvodimoy este foarte scump. Acest lucru se datorează dificultății de reproducere. Crescătorilor au nevoie de timp pentru a obține rezultatul dorit și să ofere consumatorilor posibilitatea de a achiziționa pisicuțe, care se pare că va fi similar cu un trap, și temperamentul vor moșteni de la strămoșii lor de origine. Aceste pisici rasa reperat, care este proiectat pentru arestul la domiciliu, să devină o mândrie a familiei.

Blajin pisicile domestice, cum ar fi rasa râsul este foarte promițătoare, diferit exterior caracteristic:

 1. pisică domestică, râși și Karaketov subtilități de îngrijire și hrănire
  corp puternic cu schelet bine dezvoltate;
 2. corp dreptunghiular, cu spatele curbat;
 3. coada mobilă scurtă;
 4. forma capului triunghiulară cu pomeții ridicate;
 5. migdalați ochi;
 6. nas larg;
 7. parul scurt gros;
 8. membrele lungi.

Asemănarea cu râsul sălbatic este foarte clar, cu pisicile domestice, cum ar fi rasul sunt mai mici. Acest lucru se datorează faptului că programul de creștere au participat lincși din Canada - cele mai mici reprezentanți ai prădători.

Îngrijire trap acasă și Karaketov

pisică domestică, râși și Karaketov subtilități de îngrijire și hrănire
Se înțelege că sângele animalelor de pradă sălbatice curge în venele acestor pisici, animale de companie atât de hrănire uscată alimente pentru câini comercial este inacceptabilă. Animalele au nevoie de carne proaspătă în cantități mari, precum și oase și venele pentru a permite fălcile dezvoltate de sarcină. lynx acasă de putere ar trebui să fie echilibrată. Activitatea ridicată de mișcare ar trebui să găsească, de asemenea, randament animale de companie - de preferat locuință într-o carcasă mare sau carcasă.

Pentru prevenirea părului înghițit, este necesar să se efectueze periodic și pieptănare periodic pentru a da animalului un mijloc de a preveni acumularea de bucăți de lână în tractul digestiv. Înot, jocuri activ, mersul pe jos și ar trebui să facă parte din îngrijirea animalelor exotice.

pisicile domestice, cum ar fi rasul

pisică domestică, râși și Karaketov subtilități de îngrijire și hrănire
rasele enumerate mai sus au fost obținute în urma încrucișarea pisicilor domestice și sălbatice. Dar există mai multe rase autohtone tradiționale, care seamănă cu râsul, dar nu au nimic de-a face cu strămoșii sălbatici. Ea meykun pisica, reperat pisica american Bobtail, Pixie-bob, și alte "râsul" rasa.

clienții sunt adesea interesați de pisica domestica cu ciucuri pe urechi de rocă, care este numit „pixie-bob.“ Aceasta rasa a câștigat popularitate imensă datorită asemănarea fotografică a pisicuță domestice cu râsul sălbatic.

pisici exterioare reprezentate prin următoarele caracteristici:

pisică domestică, râși și Karaketov subtilități de îngrijire și hrănire

 • coada scurtă;
 • fizicul puternic;
 • ciucuri pe urechi;
 • reperat culoare strat;
 • ochi de animale;
 • ochii adînciți;
 • labe polydactyl.

În ciuda similitudinii aparente cu verii sălbatice, pixie-BOB - un câine de companie de dimensiuni medii, cu temperamentul și dispoziția prietenoasă.