Pisica Chineză rase cu imagini

China - locul de nastere al pisicilor sălbatice de munte, care au evoluat în cursul domesticire, a dobândit caracteristici unice și obiceiuri. Dar cu greu felinology dezvoltat în China, precum și, să zicem, în Statele Unite, Marea Britanie si Romania. Din păcate, singurul recunoscut de comunitatea internațională a speciilor chineze este Li Hua - cea mai veche pisica domesticit. Originea rasei a primit pisica de munte din China, care este izolat de oamenii de știință din o subspecie separate de pisica datorită caracteristicilor unice ale structurii corpului, habitatul și obiceiurile specifice.De asemenea, trebuie remarcat faptul că există pisica de munte din China în natură astăzi, este un animale frumoase si extrem de rare sălbatice. Populația totală a speciei nu depășește 10 mii de persoane, în acest caz, există întotdeauna tendința de a reduce dimensiunea de pisica de munte din China. Nu o putem sărbători ca o rasa separata din China - este echivalentă cu includerea în lista de specii de Lynx, leopard sau leu. Cu toate acestea, este pisica miniere din China a devenit progenitoare de Li Hua, și multe rase derivate. Astăzi, ele sunt cultivate în mod activ atât în ​​China și Statele Unite ale Americii, Europa și unele țări din Asia. În patria cultului pisica din China, dragoste, mândru de ea. Cu toate acestea, dragostea pentru Li Hua nu a ajuns la nebunie (ca, să zicem, în cazul Bobtail japonez).

reproducere chineză modernă care vizează derivarea speciilor și îmbunătățirea Li Hua. Cu toate acestea, genetica raselor de chinezi oamenii de știință preferă să nu afecteze: piscina lor gena unica a fost format de mii de ani, natura a dat pisicile chineze toate cele mai bune - o sănătate excelentă, aspectul natural, extrem de estetic, rezistență incredibilă și toate calitățile unui vânător perfect. Acesta este motivul pentru care crescătorii de lucrări cheie din China, au ca scop îmbunătățirea aspectului Li Hua prin selecție naturală.

Pisica Chineză rase cu imagini


În ciuda respectului universal, rase de pisici din China sunt rare, și, prin urmare, costisitoare. Dragons (asa cum sunt numite ele la domiciliu) proliferează lent, multe pisici mor la naștere. Dar supraviețuitorii din rasele de pisici din China au o speranță de viață mai mare și o rezistență unică, simplitate, o imunitate naturală puternică. lucrare majoră cu privire la cultivarea științifică a pisicilor sunt chinezi în Statele Unite. Chinezii se zgârierea acum capetele lor asupra conservării populațiilor progenitoare Li Hua - pisica de munte din China, care a exterminat de braconieri în fiecare an, în ciuda o mulțime de restricții și responsabilitate foarte stricte pentru uciderea animalelor din această specie.

Vorbind de pisici crescute în China, să nu mai vorbim de pisica chineză și urecheat. Rețineți că animalul nu este recunoscut de către orice asociație. Mai mult decât atât, cei mai mulți crescători argumentează imposibilitatea desprinderii pisicilor ori in China - aparent este o rasa Scottish obișnuită, care a fost mult timp cultivate în Marea Britanie. Cu toate acestea, feline chineză nu pretinde numai pisicile de lungă durată și de reproducere care trăiesc pe teritoriul Chinei chinezi pliu, dar, de asemenea, duce la un suport istoric gama sa fapte fixarea de habitate de animale. Este greu de spus care Vrav în această dispută, dar rămâne faptul că nici unul dintre asociația internațională nu a recunoscut existența pliului din China.

Pisica Chineză rase cu imagini
Continuând să vorbim despre rasele de pisici chineze nu pot menționa încă o altă persoană de facto inexistentă: Chineză Sphinx. Aceasta pisica este pozitionat in mai multe ar fi-crescatori ca pur chinezesc, dar în realitate, sub masca de sfincsi de la cumpărători China de multe ori oferă Peterbald. rase de pisici fără păr din China nu sunt pur și simplu cultivate. Ca și în cele mai multe țări din Asia, multe sute de ani, a existat un proces de domesticire a pisicilor sălbatice, pentru animalele ținute caracteristicile cheie naturale, atât în ​​ceea ce privește comportamentul lor, atât în ​​ceea ce privește aspectul. Felinology în China este slab dezvoltat, deoarece pentru a vorbi despre creșterea de pisici fără păr, precum și potențialul exercitarea de oameni de știință din China este încă prea devreme.

Rezumând, de asemenea, format în dispersie Cat Fanciers cercurile mit: chineză Harlequin stâncă în originea sa nu are nimic de-a face cu China. Timp de mulți ani a fost cultivată în Marea Britanie, dar numele a venit mai târziu. Acesta este asociat mai mult cu aspectul animalului și obiceiurile sale decât răspândirea în China. Apropo, în China, pisicile de moda sunt aproape inexistente cu pedigree. Este interesant, dar în această țară piață a pisicilor domestice dezvoltate slab felinology în general. Acest fapt explică absența unei multitudini de rase din China și cultivarea singur, Li Hua.