Pisica Bengal (Bengal) - fotografii, pisoi, pret, cumpara, totul despre pisici

Zăpadă Bengal. sau Snow Leopard (forțe lynx) este colourpoint. Aceasta culoare este rară. Punctul au aceeași culoare ca și cea a Bengal. Petele a căror culoare variază de la cafeniu la negru, în contrast puternic cu fundalul foarte luminos, albicios. Pentru a Bengal zăpadă, spre deosebire de nonspecialists colourpoint, dar în fotografie se arată destul de bine. Spre deosebire de aur Bengal au ochi de linx de forțe ar trebui să fie de culoare albastru pur.Pisica Bengal (Bengal) - fotografii, pisoi, pret, cumpara, totul despre pisici

, culori În al treilea rând, recent recunoscute - albastru (argint) - rozete de culoare închisă și pete pe un fundal argintiu strălucitor.

Recunoaște următoarele culori: Brown tabinet reperat, forțele de marmură tabinet maro (marmorate), forțele pătați sepia marmura sepia (marmorate), sigiliu nurca reperat marmura sigiliu nurca (marmorate), forțele lynx punctul reperat și efort Lynx punct de marmura (marmorate). Fotografia prezinta toate cele trei tipuri de culori.

Astăzi, rasa este considerată a avea loc si se amesteca cu pisici sălbatice închise în mod oficial.

Mulți cred că pisica Bengal salbatic greu de gestionat. Această eroare și leopard comună pisica este capabil să fie la fel de moale și blând, ca acasă obișnuită. Aceste pisici sunt afectuosi, iar în cazul în care alege un maestru înțelept, puteți rula în spatele lui, „ajutând“ în toate afacerile interne. Ei se inteleg foarte bine cu alte animale de companie, ocupând, astfel, în ceea ce le-o poziție de conducere.

Aceste pisici au o sănătate excelentă, atent, curat.

Pisica Bengal (Bengal) - fotografii, pisoi, pret, cumpara, totul despre pisici

Caracteristici ale pisica Bengalpisicile Bengal nu sunt agresivi, dar fanii de detenție de origine nu este recomandat să ia pisoii prima generație și hibrid în al doilea rând, deoarece acestea pot să apară strămoșii sălbatici de calitate - pugnacity și iritabilitate. De asemenea, este recomandat să se obișnuiască bengaleza în mână încă din copilărie timpurie, în caz contrar ar putea crește prea timidă, în nici un pericol aparent se va ascunde și Hiss de spaimă.

Bengals - pisica activă, deci este nevoie de o sală de joc destul de mare. Ele sunt jumperii excelente, cum ar fi apa, nu este potrivnic să înoate cel puțin în baia obișnuită. Este ușor să se obișnuiască cu padocul in lesa.

În reproducție Bengals au propria lor complexitate. La femei, pubertate întârziată, comparativ cu pisici, și a redus activitatea sexuală. Pisicuțe în gunoi poate fi un pic, trei, patru, uneori. Datorită acestei femela păstrează mai bine forma lor, iar cariera lor spectacol a durat mai mult decât la pisici.

Pisicile pot participa la cresterea puilor, dar cand pisoii sunt mai în vârstă, de sex masculin, simțind prezența concurenților, începe să se afirme, în mod activ de raspandire peste tot semne olfactive. Asta este, aceasta rasa pisicile sunt foarte activi sexual, ceea ce necesită împerechere frecventă și, în special, confirmă cererile lor, urinat în fiecare colț. Dacă decideți să aveți un Bengal, trebuie să ia în considerare această caracteristică a lui.

În cazul în care pisica leopard, indiferent de motiv, ar fi fără adăpost, departe de atenția umană constantă și afecțiune, se poate rula rapid sălbatice.

Dacă doriți să cumpărați o pisică Bengal. cel mai bine este de a contacta pepinieră crescătorilor profesioniști. Despre pepiniere din orașul pot fi găsite în ziarele locale on-line, sau prin cluburi iubitorii de pisici. De la un crescător, va fi capabil să învețe despre costul de pisoi propuse. și calitățile lor de reproducere, și selectați prețul adecvat pentru un pisoi bengaleza. Până în prezent, prețul unui pisoi Bengal cu pedigree poate fi de 1 500-10 000 $, în funcție de calitatea și sexul. De obicei, pisicile sunt mai scumpe decât pisicile.

Vă recomandăm citirea articol:

Odată cu utilizarea următoarelor rasa bengaleza creat de către:

O similară, dar mult mai scumpe și rare rasa: safari

Pisica Bengal (Bengal) - fotografii, pisoi, pret, cumpara, totul despre pisici

Faptul că o pisica cu gene sălbatice nu mâncați alimente uscate. acest lucru este normal. În experiența mea, în cazul în care frecvente vărsături, aveți nevoie pentru a verifica infecții gastro-intestinale. Posibil ulcer, gastrita, infecții hepatice. Toate acestea sunt tratate. Dacă da suficientă hrană umedă. pisica poate bea foarte puțină apă. Dar, din nou, în experiența mea am recomanda pentru a verifica gastrita, etc.

Bengaleza a dat fiica mea soțul ei și ea a ales sa nu-i și soțul ei gazdă. Fiica încă supărat pentru că pisica într-adevăr să-l mergând pe urmele lui, nu pentru ea. Îi place să înot în baie, și un flux.