pisica albastru rusesc (30 poze)

Rusă albastru - o rasa populara de pisici domestice cu parul scurt, caracterizat prin fizicul grațios, uniformă albastru blana de culoare catifelată și ochi verzi luminoase. Golubosherstnye au loc o frumusete deosebita de nord a părții europene din România - orașul Arhanghelsk. Pe teritoriul țării lor cunoscute numai cu sosirea în mișcarea felinological țară. Astăzi, aceasta rasa de pisici sunt crescute cu succes în România și în străinătate, fiind popular în Republica Cehă, Finlanda, Slovacia, Suedia, Norvegia și Ungaria.Rusă albastru - o rasă în mod natural, probabil, originea în insulele nordice din regiunea Arhanghelsk. În conformitate cu versiunea cea mai populară, care a sosit în portul marinarii britanici au fost fascinați de eleganța structurii corpului și lână matasoasa de pisici locale, care sunt foarte diferite de familiarizată puternice si indesate femei britanice. Se crede că au fost în anii 1860, a adus la navele sale comerciale primul care a rasei in Insulele Britanice. Pentru prima dată, aceste pisici golubosherstnye au fost prezentate la Crystal Palace din Londra, sub numele de „Arhanghelul pisica.“ Mai târziu, au fost numite „malteză“ și „albastru spaniolă“. Prezentați același nume - pisica albastru rus - acestea sunt primite în mod oficial în 1939.

Principalul impuls a rasei a dat Marea Britanie și Scandinavia, pe teritoriul căruia mai activi participanți într dezvoltarea și îmbunătățirea caracteristicilor distinctive ale animalelor. În ciuda eforturilor depuse de crescătorii, numărul de pisici nu a fost exact de mare, motiv pentru care au existat dificultăți în găsirea de parteneri pentru împerechere. După al doilea război mondial, în timpul căreia albastru românesc a apărut pe cale de dispariție în Statele Unite și Anglia, au început să traverseze cu alte rase de pisici și de culoare albastră cu culoarea albastră siamez-punct. Aceste experimente au condus la pierderi nedorite ale principalelor caracteristici ale aspectului original și proprietățile învelișului, motiv pentru care golubosherstnye pisici, odată găsit pe teritoriul Arhanghelsk, a dispărut practic de pe fața pământului.

Etnicitatea pisici albastre din România se caracterizează prin har și de apel, acestea pot fi atribuite unui număr de frumoase rase cu par scurt ei înșiși. Torso animale, în conformitate cu standardul FIFe, are dimensiuni medii și aspect elegant. Datele lor externe a prezentat corp alungit, gât lung, drept, destul de mult redus până la sfârșitul cozii și picioare subțiri de mare. albastru românesc sunt craniu lungi și înguste, cap plat de top în formă de pană, profil drept. Urechile Vertikalnostoyaschie a subliniat și mari, late la baza. O atenție specială ar trebui să fie plantate pe scară largă, în formă de migdale sau ovale ochi expresivi, punctul culminant principal din care - saturate de culoare verde pur, fără incluziuni.

Mândria principal și semnul distinctiv al rasei albastru rusesc - acestea sunt scurte, matasoasa strat uniform de culoare albastra, grosime pura, cu un luciu argintiu distinct. Are o textură moale, din cauza unei foarte frumos, plus la atingere. Datorită faptului că firele de păr de protecție și subpar sunt de lungime egală, lână albastră românească pare -razglyadet incredibil de dens prin pielea animalului este imposibilă. La o vârstă fragedă, atunci când culoarea principală nu este încă instalat, pot exista dungi tabby de culoare, care dispar ca pisoi mai în vârstă.Standardele internaționale de pisici albastre din România au între ele unele diferențe - sunt de tip european, românesc, american și scandinav, care diferă în constituția, structura scheletului, perioada de colorat umbra ochi și calitatea învelișului. Cel mai îndepărtat de standardul clasic al rasei este considerat a fi stil american, caracterizat printr-o dimensiune mai mică, corp lung, o nuanta de lumina de lână, cu ochii mari și urechile, care sunt mai puternice și sunt plasate ușor în afară.

albastru pisica românească - o animale blând, prietenos, liniștit, loial și serviabili, extrem de inteligent și de voce liniștită frumos, care este de asemenea important. Ei devin rapid atașat la proprietarul său, este foarte sensibil la starea de spirit lui și la nesfârșit loiali lui de-a lungul vieții sale. Cu oamenii care le-au ales ca favorite, pentru a forma cu ușurință relații strânse, bazate pe dragoste si devotament, jucaus si afectuos cu ei. Cu alte animale de companie și copiii pot găsi cu ușurință o limbă comună.

Reprezentanții rasa albastru rusesc sunt deosebit de activi - le place să alerge, să sară, joacă, Hunt și de altfel petrece timpul în mod activ.

pisici golubosherstnye din România nu pot tolera o varietate de schimbări în mediul înconjurător sunt importante pentru ei stabilitate și liniște. Fără dificultăți trăiesc în apartamente, cel mai important, că în casă era o atmosferă de dragoste și căldură. Pentru albastru românesc este foarte important confortul de acasă, vagabondaj ei prefera pat cald proprietarilor lor.

Cu strainii se comporta discret și jenant - până când oaspetele este în casă, poate tot timpul să se așeze sub pat sau ascunderea cu timiditate într-un alt loc sigur. În legătură cu aceasta, aceasta rasa pisoii care au nevoie de socializare timpurie.

Cat rasa rus albastru are un instinct bine dezvoltat de un vânător - le poate prinde de multe ori pentru șoareci podkaraulivaniem decât pot fi angajate ore. Alte animale preferate activitate golubosherstnyh - vânătoare de muște, molii și alte creaturi mici, în care acestea sunt evacuate în aer, piruetele incredibile.

Română albastru - o combinatie minunata de discret, afecțiune și sociabilitate. natura flexibilă a gradului aromat pisica de independență - niciodată nu va deranja proprietarii și să atragă atenția în cazul în care nu au nevoie de prezența ei, dar în același timp, nu pierde o singură ocazie de a mângâi sau să se așeze pe genunchi, dacă este invitat. Cat rasa albastru rus sunt sensibile la lipsa de comunicare, iar în cazul în care proprietarul face ceva greșit, ceva timp poate fi literalmente jignit de acesta, ignorând orice inițiativă din partea lui. În ciuda prezenței „fleac“ în caracter, răzbunare sau ticăloșie ei înșiși n-ar permite.

rasa rus rase de pisici albastre sunt de lungă durată și se disting printr-o sănătate excelentă. Durata medie de viata de 14-16 ani, și cu grijă corespunzătoare și condiții favorabile, ei sunt capabili să se mențină în formă de până la 20 de ani.

Trebuie remarcat o dragoste specială de pisici albastre din România pentru a curăța. Periajul părul lor, ei sunt gata pe tot parcursul zilei. În plus, ele sunt, de asemenea, cer curat tavă, alimente de calitate și de apă potabilă proaspătă. Dacă tava pentru ea nu este curat, se poate merge la toaletă în orice altă, mai potrivite pentru „ei Domnia“ loc.

Putere pisici albastre din România pot fi atât naturale, cât și artificiale. Prima opțiune este dieta de carne cu o cantitate mică de legume. Adăugați varietate dieta, puteți utiliza produse secundare, o cantitate mică de cereale și produse lactate. În acest tip de putere, este de dorit să dea vitamine pentru animale de companie. Furajul final ar trebui să cumpere clasele premium și super premium care conțin cel puțin suma de conservanți și nutrienți suficient pentru a menține sănătatea pisica.

Costul de pisoi rasa albastru rusă este în intervalul de 150-800 de dolari, în funcție de clasa de animale. Pisicile sunt de obicei mai scumpe decât pisicile.