Pierderea auzului este ceea ce este, și gradul de tratament

Pierderea auzului este o formă de încălcare a ajutorului de audiere. Boala este direct legată de calea de sârmă a vibrațiilor sonore din exterior spre urechea internă. Afectarea auzului poate rezulta din leziuni fizice a craniului sau din cauza unor boli ale țesuturilor care conduc un sunet.Printre cauzele principale ale bolii este de a furniza următoarele:

Inflamația partea de mijloc, în majoritatea cazurilor la copii. Pierderea auzului apare la copii, ca urmare a formei neregulate tubului Eustachio. Forma specifică permite infecții virale să pătrundă în cavitatea urechii, care, la rândul său, este cauza inflamației. Dacă nu începe un tratament în timp util eficace, complicațiile pot fi formate cu o probabilitate ridicată. În caz de boală de orice grad de complexitate ar trebui să aibă loc numai sub supravegherea unui specialist.

Măsurile de diagnostic și terapeutice

Diagnostics vă permite să identificați rapid încălcări ale aparatului auditiv, precum și pentru a identifica cauza bolii, zona de leziuni tisulare și progres / regresie a bolii. Procesul de diagnosticare poate fi efectuată în următoarele moduri:

 1. Pierderea auzului este ceea ce este, și gradul de tratament
  Weber test - undele sonore sunt trimise la urechea pacientului. În acest caz, pacientul va auzi mai bine cu o mână ranit, mai degrabă decât cu sănătatea.
 2. Testul Rinne - în această formă de pierdere de auz de test va arata un rezultat negativ. Acest lucru va face clar faptul că percepția sunetului de os mai bun decât aerul. Indicatorii vor fi semnificativ diferite.

La copii, este aproape imposibil de a identifica afectarea auzului în fază incipientă de tip conductor. Evaluarea pacientului este realizată de un diagnostic de calculator a urechii medii. Gradul de afectare auzului sunt setate folosind prag special de test acustic și la un ton vocal. Există 4 grade de pierdere a auzului:

 • Pierderea auzului este cauzată de 1 grad pierdere minoră a auzului la pragul tonală nu mai mult de 40 dB. Discursul normal este perceput de către pacient la o distanță de 5 metri.
 • Când surditatea 2 grade smoală crește la 60 dB. Aceste șoptește pot fi identificate numai cu pronunția directă a urechii.
 • Gradul 3 și 4 corespund surditate.

Dacă încălcați integritatea și funcționalitatea timpanul este necesar un tratament imediat. Există mai multe tehnici chirurgicale care vă permit să restabiliți complet auzul. În cadrul acestor proceduri includ: • Pierderea auzului este ceea ce este, și gradul de tratament
  semințe de protezare;
 • miringoplastie;
 • timpanoplastiei.

Auzul poate fi restaurat chiar și în caz de surditate completă. Forma de interferență este cauzată de leziuni, în special canale care conduc sunet. În anumite cazuri, într-o măsură mai mare sau mai mică, aceste operațiuni nu pot fi efectuate, dar pierderea auzului continuă să evolueze. În acest caz, pacientul este atribuit un aparat auditiv. Acest echipament este caracterizat prin dimensiuni mici și invizibile pentru observator casual.

Important: Principala măsură preventivă pentru a preveni surditate este un studiu extensiv.

Analiza în mod regulat, factorii-cheie ale bolii este prezentată tuturor lucrătorilor de producție și a altor persoane incluse în grupul de risc ridicat. Este necesar de a detecta în timp util semne ale bolii la copii, deoarece nu este detectat în timp util defectele poate fi o cauză majoră de întârziere în formarea vorbirii. Tratamentul trebuie să fie promptă.

Normalizarea pierderea auzului pentru sugari

La detectarea pierderii auzului la copii, este important să-i învețe cum să respire pe nas. Acest lucru va elimina umflarea în tubul auditiv și conexe umflarea în cavitatea nazală. Datorită acestei ventilație a urechii medii este restabilită.

Pierderea auzului este ceea ce este, și gradul de tratament
Există mai multe motive pentru care aveți nevoie pentru a începe tratamentul de pierdere a auzului la copii cu normalizarea funcției respiratorii. Mai degrabă, efectul tratamentului nu este rapidă, cum ar fi utilizarea de vasoconstrictoare. Medicul curant trebuie să prescrie un set însoțitor de exerciții.

În funcție de tratamentul factorilor de surditate la copii poate fi conservatoare, folosind medicamente anti-inflamatorii, și chirurgie. Pentru a curăța urechea numit proceduri speciale în timpul formării blocaje de trafic, sau puroi. La copii proceduri comune de curățare tub Eustache prin suflare, folosind un container special.

Important: În cazurile severe, este necesar să se utilizeze un aparat auditiv. La copii, ureche și pentru conectarea dispozitivului folosind un insert special care este plasat în ureche.

Aceste elemente pot fi individuale, pe o distributie a urechii și standardul. Acest lucru face posibilă crearea condițiilor necesare pentru corectarea auzului, precum și eficacitatea tratamentului crește.

Pierderea auzului este ceea ce este, și gradul de tratament

Pierderea auzului este ceea ce este, și gradul de tratament

Pierderea auzului este ceea ce este, și gradul de tratament

Alina Chistyakov 29.07 17:30