Pierderea auzului este ceea ce este, cauzele si tratamentul acesteia

Pierderea auzului conductivă - o pierdere de auz, ceea ce duce la blocarea de reproducere a sunetului din cauza deteriorării pur mecanice, care creează obstacole în calea trecerea undelor sonore prin urechea medie și timpanul.Spre deosebire de neurosenzorial, care se dezvolta in urechea interna, pierderea auzului conductoare este mult mai ușor de corectat și vindecare.

Există mulți factori care pot duce la pierderea auzului. Aceste motive includ:

 • impaction cerumen in canalul auditiv - cea mai frecventa cauza. După îndepărtarea sulfului urechii recuperate;
 • un defect congenital al canalului auditiv.
 • umflare;
 • un corp străin în canalul auditiv;
 • cicatrice după deteriorare mecanică a canalului auditiv;
 • boala inflamatorie a canalului Eustachio.
 • ureche oteroskleroz - modificări profunde de plumb țesutului osos la imobilitatea ossicles auditive, și rezultând o pierdere a auzului conductivă;
 • otita medie;
 • holeastoma - o tumora care se formeaza in ureche, ca urmare a complicațiilor otitei medii;
 • ruptură și deformarea timpanului din cauza un prejudiciu;
 • cavitatea urechii plăgilor, ceea ce a dus la sângerare.

simptome

Să acorde o atenție deosebită necesității de a trata boala la copii. Este important să-l detecteze într-un stadiu incipient, deoarece pierderea auzului poate duce ulterior la vorbire greșită, sau chiar lipsa acesteia. Pentru diagnosticul de succes în necesitatea de acasă pentru a cunoaște simptomele, care pot determina prezența unor astfel de probleme, și numai apoi pentru a identifica tratamentul conductiv pierderea auzului:

 1. Plâns de disconfort în urechi.
  Pierderea auzului este ceea ce este, cauzele si tratamentul acesteia
 2. Absența reacției copilului la sunete puternice. De obicei, copiii sunt foarte reacționează emoțional la sunete ascuțite, cel puțin întoarce capetele lor.
 3. Întârziat dezvoltarea vorbirii. Pierderea auzului - este în primul rând motivul pentru întârziere, și chiar dezvoltarea normală a vorbirii, care este un aspect important al vieții unui copil.


În plus, este important să se identifice pierderea auzului și pentru a evalua forma de pierdere a auzului cât mai curând posibil și să înceapă imediat un tratament. În cazul în care copilul pentru o lungă perioadă de timp se confruntă cu probleme cu auzul, zona a creierului responsabile pentru audiere, a fost reducerea în mod constant dimensiunea și moare. Aceasta este, copilul își pierde treptat capacitatea de a intelege vorbirea. Și chiar dacă după un anumit timp pentru a vindeca pierderea auzului în sine, copilul deși se va auzi sunetul, dar din cauza schimbări ireversibile în cortexul cerebral, el nu poate înțelege aceste sunete.

Gravitatea bolii

Gradul de pierdere a auzului conductoare este determinată prin intermediul unor teste acustice pe pragurile de vorbire și de ton. Există 4 grade de pierdere a auzului:

 1. Pierderea auzului este de 1 grad. Audierea a scăzut ușor, pacientul aude sunetul, începând cu un volum de 20 de decibeli. pacient Șoapta înțelege de la o distanță de 2 metri, și vorbire normală - la o distanță de 3-6 metri.
 2. Pierderea auzului de 2 grade. Pacientul începe să se audă sunete cu volum la 40 de decibeli. Whisper a pacientului este capabil de a face numai aproape ureche.
 3. Gradul 3 este considerat a fi severe, pacientul nu înțelege șoapte, și este, de obicei, doar auzit de la o distanță de 1 metru sau mai aproape.
 4. 4 corespunde gradului de surditate, pacientul nu se poate auzi fără dispozitive speciale.

Gradul de pierdere a auzului specifica folosind diagnosticare hardware.

audiometrie vorbire ajută la determinarea cât de mult din informațiile pe care pacientul poate face în tranziția să strige la o șoaptă.

Pierderea auzului este cauzata de inflamare a urechii medii a fost examinată de audiometrie impedanță. Alegerea tratamentului depinde în mod direct de rezultatul unui diagnostic complet al pacientului. Acesta include: un studiu cu un diapazon; otoscopia; cap de inspecție, gât și urechea externă; verifica urechea medie și timpanul. La copii, pierderea auzului poate provoca o acumulare în dezvoltarea mentală, de aceea este important să-l detecta în timp și corect.