piept pirat cu mâinile vă spun cum puteți face din cutie si carton

Copiii tăi (nepoții, nepoții) place să se joace pirați? Le place aventuri periculoase, complexe de testare și accesorii pirat romantice? Atunci este timpul pentru a le da o zi de naștere sau de Anul Nou, un joc de aventură interesant „căutarea de comori pirat.“ Un element-cheie al acestui sistem, desigur, este un adevărat piept pirat misterios cu mâinile sale, în care copiii vor găsi cu siguranță comoara.piept pirat cu mâinile vă spun cum puteți face din cutie si carton

Este de remarcat faptul că, după utilizarea directă (a găsi comoara) piept poate avea cel puțin un scop valoros. Este posibil să se pună bijuteriile, iar apoi el va continua să „păstreze comoara.“ Și vă puteți pune în pepinieră, și oferă copilului dumneavoastră pentru a pune jucării în ea. Cu siguranță copilul va dori, o astfel de spalare si curatare proces în sine în pepinieră va fi mai plăcut și rapid. Chiar și în portbagaj poate stoca o varietate de articole pentru uz casnic, de la pungi de plastic, mijloace pentru a pune capăt pantofi de curățare. Și vă puteți presara nuci, bomboane și cookie-uri, și rotiți în piept neobișnuit „standul dulce“, pentru că aproape fiecare familie, poate fi o problemă: „Ce să fac cu aceste multe dulciuri“.

Ce portbagaj?

Gone sunt zile în care oamenii au creat lăzi din scânduri de stejar grele, metal și piatră. Și așa astăzi, pentru a face un piept pirat cu mâinile destul de ușor, pentru că toate materialele necesare trebuie să existe în orice casă. Și astfel, s-ar putea nevoie pentru a face piept?

 • Cutie de carton - este baza trunchiului, și dimensiunea și forma au un impact direct asupra dimensiunii și stilul produsului finit. Pentru stand pirat, se potrivesc o cutie de sub aparate de bucătărie sau pantofi. Iar pentru un trunchi de mare este mai bine să ia o cutie de sub aparatele.
 • Carton (ordinare (gros și subțire), și decorative: metalic, colorat, cu nervuri). Carton este necesară în cazul în care există seamănă cu o cutie. În acest caz, este posibil să se adune un mic piept de carton, folosind un model adecvat. Practic, carton util pentru decorarea și sculptură elemente decorative - „colțuri forjate“, balamale, blocare, etc.
 • Hârtie - alb, culoare. Pentru lipirea Interioarele piept, bine tăiate culori deschise Wallpaper costum.
 • Paint, markere creioane - toate este util pentru decorare.
 • Benzi, panglici, bucăți de material textil - pentru decorare.
 • Piese de completare mobila (mânere, încuietori, balamale, cleme, etc.) - Dacă doriți să faceți piept mai credibil.
 • imaginația fără limite, și poate ajuta la una, două, trei perechi de mâini.
 • Instrumente: foarfece, papetărie cuțit, lipici (timp sau PVA), bandă de mascare, perie de sârmă pentru vopsire.


Dacă absolut nu doriți să mizerie în jurul cu fabricarea de piept de carton, puteți ridica sau cumpara o cutie de lemn, o cutie sau piept. Decupaj pentru ao decora, cu vopsea acrilica, lipirea chei, scoici, monede și în cele din urmă obține un produs extraordinar, care este un avantaj incontestabil - în contrast cu piept de carton, nu piept pentru a obține rupt sau deschis fără o cheie.

Instrucțiuni pentru producerea

Crearea unui trunchi din cutie, trebuie să decidă ce să facă capacul. Puteți lăsa capacul plat din fabrică, iar apoi va trebui doar pentru a decora caseta în sine.

piept pirat cu mâinile vă spun cum puteți face din cutie si carton

Dar este mai bine pentru a face piept este mult mai interesant. Practic și arată capac semicirculară frumos care se face direct din pereți de carton.

piept pirat cu mâinile vă spun cum puteți face din cutie si carton

În acest scop, se împarte mental caseta în trei treimi și trage un capăt curbat marcator în piept lățime a treia porțiune superioară. Atunci când markup este mai bine să utilizați un model de tăiere la capete sunt aceleași. Apoi capetele tăiate ale circularei și o parte a pereților și a unei cutii de carton tăiat subțire adecvat, și este lipit de mai sus - se va acoperi. Cusăturile pentru banda de hârtie durabilitate lipici bine pe ambele părți.

Totul! piept Gruntuem pentru mai multe pictură, pastă sau hârtie.

decora piept

În acest stadiu, cel mai interesant, vă poate da frau liber imaginatiei lor, deoarece va arata ca trunchiul terminat, depinde doar de tine.

Mai jos sunt idei despre cum să aranjeze o crusta de carton sub piept pirat.

 • Piept poate fi făcută în orice culoare. Paste peste interiorul hârtiei, negru sau albastru, și apoi piept va dobândi misterul și mistica. Partea exterioară același lucru se poate face în culori închise, dar apoi produsul va apărea mai întunecată.
 • Atunci când decorarea piept, puteți utiliza imaginile imprimate color, decupaje din diverse accesorii pirat: craniu, oase, steaguri, nave.
 • Și puteți lua vopsele acrilice luminoase, și cu ei descrie, de asemenea, steaguri, ancore, lanturi, Jolly Roger, etc.
 • va arata resturi de hărți vechi, foarte eficient. Pentru a face acest lucru, imagini atent proiectate și lacrimă „sostarivayut“ folosind cafea.
 • Puteți decora materialele de trunchi, cum ar fi monede, scoici, pietricele, coarda, paiete, bucăți de lemn, etc.
 • Pentru a descrie structura suprafeței pieptului, bucăți lipite din carton, hârtie mototolită și talonului. Eșantionul din fotografie.

piept pirat cu mâinile vă spun cum puteți face din cutie si carton