pielea inchisa la culoare între picioare - cum ar fi cauzele de înălbire întunecat al pielii în locuri intime

întunecare a pielii in partile private ale femeilor - nu este o problemă rară, doar despre asta, de obicei, nu este de a spune cu voce tare. Zona întunecată bikini pielea poate avea cauze diferite. Culoarea delicată a zonelor pielii noastre - și anume, între picioare, în jurul anusului, perineul, depinde în mod direct de cât de mult pigment care le conține. Melanocitele sunt responsabili pentru ea. Aceste celule produc un pigment negru numit melanina. Uneori se întâmplă ca celulele incep sa lucreze mai greu, iar melanina este produsă din abundență - un fenomen numit hiperpigmentare. Aceasta este ceea ce dă naștere la pete intunecate punct de vedere estetic inestetice de pe piele bikini.Brown și pielea inchisa la culoare între picioare și în zona inghinală poate provoca fetele aflate în conflict emoțiile. Unii oameni nu acorde o atenție la ea, pentru că nu este însoțită de senzații neplăcute porecle. Și, în ciuda faptului că excesul de pigment, în cele mai multe cazuri, nu este dăunătoare, pielea de culoare închisă în zona inghinală pentru multe fete și femei este o problemă estetică reală - de fapt arata ca un loc intim in fata moderna ar trebui la fel de perfect nu numai în sezonul de costume de soare și de baie, dar, de asemenea, în viața de zi cu zi - în pat, club de fitness, sauna, etc. situații. Credem că acest lucru este urât, uneori timid să se dezbrace în fața tânărului în fața unui cosmetician salon de frumusețe și chiar înainte de ginecolog.

pielea inchisa la culoare între picioare - cum ar fi cauzele de înălbire întunecat al pielii în locuri intime

În plus, există situații când la dușuri, vestiare, cluburi de fitness si alte locuri de culoare genitale neobișnuite și pielea din jurul lor devine un subiect de atenție specială și discuții între prieteni sau pur și simplu alte persoane. Prin urmare, interesul în procesul de albire a zonei stabile bikini profunde la femei, în orice moment al anului, indiferent de vârstă, religie și preferințele sexuale.

Motivul pentru acest fenomen

Bikini pigmentare la om depinde de faptul dacă acestea au fost în strămoșii îndepărtate de sudiști sau din nord. Noi nordicii si pielea deschisa la culoare, și membranele mucoase, sudiștii mai întunecate și descendenții lor pot fi atât, și reclame. Culoarea labiilor mari este de obicei aproximativ la fel ca și culoarea areolei în apropierea mamelonului de sân. În cazul în întuneric areola, apoi labiile si anusul sunt, de asemenea, astfel, deși există excepții. Conform unor observații de culoare a pielii între Brunete picioare este adesea negricios sau chiar maro închis, în timp ce la blondele este de obicei clar ca întreaga piele. Motivul este destul de clar - diferite genetica brunete si blondele.

dezechilibre hormonalePronunțate închiderea la culoare a pielii și a labii mari labiilor - un fenomen comun în timpul sarcinii și se numește „cloasma“. Hiperpigmentarea se observă nu numai pe organele genitale, dar, de asemenea, pe sfârcuri, fata, gat. O crestere a hormonilor estrogeni si progesteron „previne“ sinteza de melanină, dar această condiție, de obicei, normal după livrare, dar nu întotdeauna.

AGE SCHIMBĂRI

Menopauza la femei, una dintre trăsăturile caracteristice care au un dezechilibru hormonal în organism și ca o consecință - întunecarea locuri intime. îmbătrânire a pielii provoacă o creștere a numărului de pigment - se referă și la cauzele hiperpigmentare, așa-numitul „pete de vârstă.“

unele boli

În primul rând, această boală de ficat, principalul organism provocator în organism, defectul care pot apărea între picioarele pigmentare crescută în zona inghinală. Cloasma pot să apară în boli ale ovarelor, cu o încălcare a funcției lor - inflamație cronică, disfuncție, unele patologii congenitale. Inițiatorul pete negre în perineu poate fi diabetul, sindromul Cushing, care cauzează o creștere bruscă a hormonilor suprarenali sanguine, ovare polichistice.

excesul de greutate

Excesul de greutate este întotdeauna însoțită de frecare împotriva reciproc interioare suprafețe coapselor. În consecință, în frecarea escoriatii zonă și erupții cutanate apar, ceea ce poate conduce dezvoltarea melanina pigment responsabil pentru tonusul pielii îmbunătățită.

luând medicamente

Lipsa de vitamine din organism duce la încălcări grave. În particular, această insuficiență de vitamina C, A, PP, acid folic si multe alte elemente eficiente pentru a spori melanogeneza.

CUM SE Scapă de piele tăbăcită între picioare?

Proceduri whitewashing pielea inchisa la culoare între picioare, și în alte locuri de intim includ două elemente de bază - exfolierea stratului cornos și scăderea producției de pigment melanină. Exfolierea pielii ajută la eliminarea melaninei epidermei, care rezultă în pete de vârstă iluminat. În acest scop, diferite tipuri de peeling în cabină sau clinică. Reducerea melanină remedieri obținute prin efect de peeling. Aceste obiective sunt speciale de produse originale cosmetice pentru uz casnic.

pielea inchisa la culoare între picioare - cum ar fi cauzele de înălbire întunecat al pielii în locuri intime

program de albire bikini este format din 2 părți. Primul - „Procedurile în clinica“ include: pre-tratament, sesiune auto albire, supraveghere, îngrijire specială după. Al doilea - „îngrijire la domiciliu“ - folosirea casei pentru 21-28 de zile agenți de înălbire speciali. Acesta poate fi, de asemenea, recomandată 2-3 proceduri suplimentare (ser + mezokokteyl), accelerarea și consolidarea efectului. îmbunătățire vizibilă poate fi observată, de obicei, în termen de 7-15 zile de la pervoi # 774; procedură. Câte sesiuni pot fi necesare? Depinde de starea inițială a acestei zone - de obicei 2-4 tratamente, mai exact să spunem clinica noastră după inspecție. A se vedea „inainte si dupa albire intim“

pielea inchisa la culoare între picioare - cum ar fi cauzele de înălbire întunecat al pielii în locuri intime

Există o dorință de a încerca? Plasat în mâinile profesioniștilor - în clinica noastră, vom încerca să facem totul cât mai curând # 774; perioadă de timp!

Albirea bikini pe lângă organele genitale din plastic intim și îndepărtarea părului regulat, va permite o brazdă largă în rochii mai franc, și destul de fără ele oricând, oriunde și nu simt un pic ciudat!

Albirea pielii BIKINI

Costul acestui serviciu in clinica din

Unde pot merge
Cu aceste întrebări la Moscova?