piele cu probleme - cauze, simptome, diagnostic și tratament

piele problemă

piele cu probleme - cauze, simptome, diagnostic și tratament

Piele, care statul nu diferă prospețime și de sănătate, care sunt leziuni acneice, leziuni vasculare sau pigmentate, cicatrici. cicatrici, numit problematică. Astfel de probleme cu pielea poate apărea în orice persoană. Chiar și perfectă a pielii cu varsta se schimba, din cauza modificărilor hormonale organismului. Stresul și alți factori adverse pot afecta pielea și provoca o serie de aceste defecte cosmetice. În tipul de piele problemă poate fi gras, uscat, combinație, și în funcție de vârstă cronologică - tinere, mature sau îmbătrânire. Problema pielii - cele mai frecvente plângeri de conducere om în biroul dermatologic.Manifestările externe ale pielii problematice

În funcție de vârsta, starea generală și starea de sănătate a organismului, tipul de piele, precum și multe alte cauze de probleme ale pielii pot fi temporare și care trece repede, și poate oferi o dezamăgire serioasă. În cazul în care pielea fetei este compus din secțiuni de uscat, normal si gras, se numește o combinație. Acest tip de piele apare cel mai frecvent la femei. Fața centrală sau zona T (frunte, nas, bărbie), acoperite cu tipurile de ten gras. În jurul ochilor, obrajilor și gâtului - pielea este normal sau uscat. Tenul gras este tipurile de piele uscata si sensibila sunt cele mai problematice.

Tenul gras au adesea o bruneta si fete tinere si femei. Spre deosebire de alte tipuri de ten gras nu este amenințată apariția prematură a ridurilor. Dar are alte probleme serioase. Tenul gras este caracterizat printr-un luciu gras, pori mari, de culoare gălbuie de măsline, circulația sanguină slabă. Tenul gras este plină de acnee și seboree gras. în special în timpul pubertății, ca urmare a modificărilor hormonale din organism.

Pielea uscata este lipsită de apărare natural ca sebum, care, în acest tip de produse în cantități insuficiente. De aceea, pielea uscată și arată - uscată și descuamată. Pielea uscata este sensibil la factori externi: climatice nefavorabile și de condițiile meteorologice, de stres mecanic (haine aspre sau de contact cu barba omului). Rezultatul acestor efecte este iritații ale pielii, roseata si eruptia acestuia. Pielea uscata nu tolerează apa de rău; După spălare, există un sentiment de disconfort și etanșeitatea pielii. Pielea uscata este foarte „pretentios“, în ceea ce privește produsele cosmetice, anumite componente incluse în compoziția lor, pot declanșa efecte nedorite.

Cauzele pielii problemei

piele cu probleme - cauze, simptome, diagnostic și tratament
pielea Problema nu este o boală. Mai întâi a existat o vedere că erupție cutanată problematică cauzată de o dietă nesănătoasă și lipsa de igienă. În prezent, se presupune că baza de probleme ale pielii sunt factori psihologici, cum ar fi stresul, și funcționarea necorespunzătoare a glandelor sebacee. Printre semnele pielii probleme includ: activitate crescută a glandelor sebacee, prezența zonelor uscate și uleioase ale pielii, porii dilatati sub formă de cratere. Ca urmare a congestiei în porii si foliculii de par, grasime, celule moarte și expunerea descuamate la boli cauzatoare de bacterii pe erupții cutanate apar, în special în zona dureroasă a spatelui, fata si piept.Problema pielii poate semnala boli digestive și disfuncții ale sistemului endocrin. Unele dintre acestea sunt din cauza unor probleme ale pielii predispoziție transmisă prin moștenire, cum ar fi formarea de pete negre.

modificări hormonale în organism, nu numai la o vârstă fragedă, dar, de asemenea, în timpul îmbătrânirii, poate declanșa o varietate de probleme ale pielii. îmbătrânirea pielii este cauzată de încetinirea sintezei colagenului. Pielea devine mai puțin suplă și elastică. Caracteristici Vârsta pielii uscate agravând și mai mult problemele legate de deteriorarea barierei pielii și creșterea uscăciune. În plus, secreția redusă a glandelor sebacee, există o întârziere a proceselor intracelulare, niveluri reduse de acid hialuronic.

Auto-medicament poate aduce prejudicii ireparabile frumuseții și sănătății pielii. Numai un specialist este capabil să stabilească adevărata cauză a bolii și a prescrie un tratament individualizat în funcție de tipul de piele. acces în timp util la un dermatolog specialist sau ajutor cosmetician elimina problemele de piele și de a restabili prospețimea pierdută și finețea.

Metodele de tratament al pielii problemei

piele cu probleme - cauze, simptome, diagnostic și tratament
Sarcina cosmetolog profesională este de a identifica cauzele individuale ale probleme ale pielii și pentru a alege cu tine o tehnica pentru a le elimina prin intermediul unor proceduri care sunt potrivite pentru cazul dvs. particular. Există o varietate de tehnici moderne, care abordează, ajustarea și încetinirea proceselor negative asociate cu modificări ale pielii legate de vârstă și de alți factori adverse.

efect pozitiv bun este dat tratamente cu biogel sau Botox. Pentru ridurile aplicate cu succes mezoterapie - administrarea prin injectare în straturi ale pielii care stau la baza epiderma dupa (mezoderm), medicamente specifice sau preparate homeopatice. Această metodă este foarte eficientă în tratamentul și alte probleme cauzate de îmbătrânire sau perturbări hormonale. medicina estetica si dermatologie a luat serviciul in lupta impotriva celulitei. obezitate. varice. vergeturi. cicatrici, umflături și îmbătrânirea pielii.

Metoda electrocoagulare (Diatermocoagulare) - moxibustion electrocutării pielii problematice tesut - utilizate pentru a elimina acnee, „vene paianjen“ alunițe. papiloame. Pentru a trata problema și întineri îmbătrânirea pielii folosit metoda de terapie cu ozon. Esența ei constă în realizarea masajele cu ulei ozonizat, subcutanate și injecții intradermice cu amestec ozon-oxigen. Această metodă a câștigat popularitate pe scară largă datorită impactului eficient asupra ridurilor și pentru a îmbunătăți ten.

piele cu probleme - cauze, simptome, diagnostic și tratament
piele cu probleme care au nevoie de proceduri, cum ar fi peeling. Cu peeling stratul de piele este eliberat din celulele moarte, dă libertatea la formarea și creșterea celulelor tinere. Pentru a strânge îmbătrânirea pielii, acnee în timpul adolescenței, pentru corectarea vergeturilor proaspete și alte forme de probleme de piele procedura cosmetica este indispensabilă facelift.

cosmetologie moderne hardware utilizate pe scară largă metode cu ultrasunete de influență asupra pielii problemă. Ca rezultat, phonophoresis (o combinație de ultrasunete și mijloace speciale) activarea proceselor metabolice in celulele pielii si imbunatatita drenajul limfatic. Criodistrucția (crioterapie) si crioterapia sunt tratate cu aer rece uscat. Aceste metode folosite cu succes in cosmetologie si dermatologie pentru tratarea pielii probleme.

Eliminarea cheratită. pete negre, negi. cicatrici, tatuaje Criodistrucția - răcire locală la temperaturi scăzute - atrage mici traumatică și dă rezultate bune. Crioterapia (cryomassage) constă din expunerea pe termen scurt la zonele problematice temperaturi joase, rezultând o îngustare accentuată a vaselor și apoi extinderea acestora. „Trezirea“ capilarelor de rezervă, stimulează fluxul de sânge la locul de expunere la rece, activează procesele metabolice. Crioterapia este utilizat pentru a consolida radacinile firelor de par si a ridurilor.

Terapia Phytohormonal - o nouă metodă în tratamentul pielii probleme. Această metodă are ca scop eliminarea dezechilibru hormonal - unul dintre principalii factori care cauzează probleme ale pielii.

Problemă de piele - tratament la Moscova