Pictura tricouri master-class cu vopsele acrilice cu propriile sale mâini

Pictura tricouri master-class cu vopsele acrilice cu propriile sale mâini

shirt culori vopsite nu numai că ajută la actualizarea cu ușurință garderoba pentru vara. Aceasta este o oportunitate de a crea un lucru cu adevărat unic, care va fi numai tu si nimeni altcineva. Va oferim tricouri, și încercați pictura - o clasă de master va permite să facă acest lucru cu ușurință.Ai nevoie pentru a picta tricouri

 • solid de culoare bumbac T-shirt (sintetice T-shirt nu se potrivește, pentru că este întinsă, iar modelul poate fi deformat. Cel mai bun lucru, desigur, să ia un lucru nou, dar puteți practica pe haine inutile)
 • perie cu păr natural (sintetic poate lăsa pete pe țesături)
 • vopsele acrilice pentru pictura pe material textil (de exemplu, puteți utiliza kituri companii Decola și Marabu - acestea sunt vândute în magazine de artă de specialitate)
 • marker negru pentru vopsea pe tesatura
 • creion simplu
 • clothespins
 • Scrierea clipuri de hârtie
 • bord sau carton gros pentru a întinde materialul
 • paletă sau un simplu platou din plastic pentru vopsele amestecare

master-class pe pictura tricouri

1) T, este necesar să se spele cu atenție și călcate.

2) închistate tricou pus bord sau de carton, astfel încât ne lipsesc model de pe verso. fixați cu atenție clothespins și clipuri de hârtie, astfel încât nu există falduri, dar fără a se întinde suprafața țesăturii.

3) Alegeți orice model, pe care am de gând pentru a pune pe un tricou. Ușor aplica pe o cârpă în creion (puteți desena direct pe material sau de a folosi un șablon gata). În exemplul nostru, vom face un tricou într-o temă nautice, cu o imagine a unei ancore.

Pictura tricouri master-class cu vopsele acrilice cu propriile sale mâini

4) începe să picteze cu fundal acrilice. vopsea de culoare albastru banda, în special în ceea ce le face un pic neglijent. Benzi albe plece nevopsite. Periodic, este nevoie de un pic de ridicare tricouri și alte chestii pentru a verifica dacă acesta nu este blocat la bord.

5) gri colorat ancoră, la propria discreție prin adăugarea de culori pentru a crea volum.Pictura tricouri master-class cu vopsele acrilice cu propriile sale mâini

6) Desenați bandă la ancoră. Este de culoare galben deschis (vopsea albă adăugat puțin galben și maro). De asemenea, adăugați cu volum nuanțe de culoare închisă. Subiect T-shirt pentru uscare - procesul poate fi accelerată prin utilizarea unui uscător de păr.

7) Acum trebuie să desenați conturul ancora negru si panglica. Puteți utiliza un marcaj special pentru pictura pe pânză sau o perie fină. De asemenea, puteți utiliza contur le pictează tuburi confortabile, care permit liniile fine. Cel mai simplu mod este, desigur, desen markeri.

8) Este necesar să se aștepte uscarea completă a modelului de cerneală și apoi călcate de fier pentru fixare model. pentru că fier pe imaginea în sine nu poate fi, acest lucru se poate face printr-o pânză subțire sau doar pe partea greșită. În același timp, nu folosesc abur, ca cerneala se poate scurge. Stroking ar trebui să fie de aproximativ 2-3 minute.

9) O vară tricou luminos și unic, pictat cu mâinile gata!

Pictura tricouri master-class cu vopsele acrilice cu propriile sale mâini

Chiar mod mai ușor este pictat tricouri folosind șabloane. Nici măcar nu au nevoie de abilități speciale de desen, ci doar puțină inspirație și acuratețe.

T-shirt pentru vopsire stenciled nevoie

 • bumbac T-shirt
 • perne din spumă;
 • vopsele acrilice pentru pictura pe material textil
 • șabloane (puteți alege orice imagini și taie-le pe o bucată de material plastic, de exemplu, din dosarul clerical)
 • bord sau carton substrat
 • clothespins sau clipuri scrisoare
 • bandă de mascare
 • o placă pentru amestecarea vopselei

Master class „pictura tricouri stenciled“

1) T trebuie să fie spălate și călcate.

2) în interiorul tricouri pune o tablă sau o bucată de carton și ușor fixați clothespins cârpă sau agrafe.

3) Selectați o locație pentru șabloane de model și se fixează cu bandă de mascare.

4) Se amestecă vopseaua într-o placă, și l-am pus pe rola de spumă. In nici un caz nu poate fi adăugat la cerneală în apă, altfel va deveni lichid și zatechet sub matrița. Dacă doriți să obțineți o culoare mai deschisă, adăugați vopsea albă. Schimbă culoarea la galben aproximativ o treime din cifra.

5) cu atenție rola mea și se repetă toate la fel cu vopsea portocalie, și apoi la maro așa cum se arată în fotografie. Culorile au un pic du-te la unul de altul, că nu există limite clare între ele.

6) Fără a aștepta uscarea și îndepărtați cu grijă cămașa rezervă matrita de aproximativ 12-15 ore. După aceea, este călcată de fier pentru fixarea model pe verso fără abur.

7) T-shirt, cu gata pictat ecran! Folosind această tehnică, puteți decora foarte repede haine plictisitoare pentru copii, dându-i o personalitate.

Pictura tricouri master-class cu vopsele acrilice cu propriile sale mâini

Pentru articole de îmbrăcăminte de mătase, puteți utiliza tehnici mai sofisticate, cum ar fi batic. Aceste tricouri nu au nici un fel să fie numit de îmbrăcăminte de zi cu zi simplu, fiecare tip de lucru - aceasta nu este o exagerare pentru a proiecta și de produs unic.