pictura piele bazat pe o fotografie

pictura piele bazat pe o fotografie

În această clasă de master, vreau să-ți spun cum să atragă pe pielea portret animal dintr-o fotografie.

Exact repeta fotografia nu va funcționa, ci ca bază - imagine este foarte util.Aceasta este prima mea clasa de master, așa că voi fi bucuros să critici constructive :)

- pentru a pune modelul pe piele: hârtie carbon și un pix sau o sulă cu un vârf bont;

- pentru foarte imagine: vopsele acrilice, pensule fine sau №0 №1 (se crede că mai potrivite pentru perie acrilice de nevăstuică, dar eu prefer să lucrez veveriță - ea fleece mai moale), șervețele de hârtie, paleta (eu folosesc sticlă - cu el ușor după de lucru pentru a îndepărta vopseaua uscată, dar în formă și o bucată de carton alb) și un borcan cu apă.

În primul rând determina fotografia: cine vom trage. Am ales aici un astfel de lup frumos.

pictura piele bazat pe o fotografie

Acestea sunt culorile care avem nevoie:
alb, galben (ochi), ocru galben, roșu-brun, maro închis și negru.

În primul rând aveți nevoie pentru a transfera modelul de pe piele. culoarea pielii mea este negru, dar puteți folosi orice culoare a pielii. Pe modelul poartă linia de desen principal și să le traducă în detaliu din piele. Pentru a colora pielea este ușor de tradus, folosind hârtie obișnuită negru de fum. Negru - Hârtia cu carbon alb nevoie (nu am venit peste ea, dar eu știu ce este :), sau pot fi transferate prin intermediul cretă (dacă este interesat - scrie, să-ți spun cum mă ocup).

pictura piele bazat pe o fotografie

pictura piele bazat pe o fotografie

Și acum e timpul să ia culorile :)

Noțiuni de bază cu un substrat alb, substratul. Este mai bine să se întindă și vopsea, iar culorile sunt mai luminoase.

Punctul principal: de-a lungul lumina de lucru vopsea translucide accidente vasculare cerebrale (accidente vasculare cerebrale sunt numite o glazura), culoarea și volumul în imaginile ar trebui să fie foarte treptat, fără grabă. Nu încercați să puneți doar o culoare strălucitoare saturată, lăsați semitonuri vopsea ton. Tampoanele trebuie să fie la fel de subtire ca firele de păr! Amintiți-vă cum arată lână. Un fir de lână este aproape invizibil. Dar împreună au creat și volumul și culoarea. Aici, de asemenea, și atragem. Fiecare accident vascular cerebral perie - acesta este un fir de lână. Și avem nevoie de o mulțime de ei. )

Paleta rasa vopsea albă cu apă până smântână lichid gros. Concentrându-se pe liniile noastre, vom da direcția de lână, conturează ochii și nasul. Pentru a desena lână necesară perie semi-uscată, nu tastați o mulțime de vopsea. Frotiuri ar trebui să fie translucide. Dacă este necesar, șterși perie pe un șervețel prin reglarea umidității și cantitatea de cerneală. Când desenați mișcările de lână ar trebui să fie la fel ca în umbrire - lumină și frecvente.

Această etapă este cel mai important. Dacă ați făcut o greșeală cu direcția de lână, fix va fi foarte dificil, dacă nu chiar imposibil. Deci, nu te grabi, fii atent. În cazul în care blana este lung - accidente vasculare cerebrale, respectiv, și lungi, unde un scurt - și mai scurte accidente vasculare cerebrale. Pe nas si pe frunte atinge cel mai stubby, aproape punct.

Dar ochii lui perie vopsea umed pentru a picta stabili în mod egal pe întregul iris. Dacă este necesar, așteptați până când ochii se usuce în sus, și du-te peste ea încă o dată, astfel încât în ​​cele din urmă irisului a fost într-adevăr alb. De atunci, ochii se vor transforma luminoase.

pictura piele bazat pe o fotografie

Decide direcția principală, putem începe să dea volum.

Nu căuta să pună imediat o mulțime de vopsea. Volumul creează aceleași accidente vasculare cerebrale translucide, păstrând direcția de păr și câștigă treptat saturația dorită.

Aici dificultatea poate apărea în cazul în care pielea nu este netedă, vopseaua va fi rău pentru a merge la textura adâncire. Dacă se întâmplă acest lucru, face acest lucru. Bună vopsea albă, se diluează cu apă, până la translucid. Ridică o cârpă curată, moale, fără scame, pânză, înfășurați degetul. Acum, o vopsea de lichid (un pic) și imediat freca pânză pe desen. Deci, merge în jurul figurii. Nu merge dincolo de contururile! Obținem ca un strat alb de lumină. Este important ca, după măcinare rămâne foarte subțire strat, abia vizibile de vopsea. El nu a interfera cu apariția figurii, și în viitor, accident vascular cerebral noastre de vopsea vor merge la mult mai bine.pictura piele bazat pe o fotografie

Volumul Crearea se bazează pe imagini, dar putem adăuga și gag :) Luați în considerare modul în care a aprins zhivotinka- „modelul“ nostru și de a permite mai mult alb în zonele iluminate.

În această etapă, avem în vedere bazându-se pe lână, dacă este cazul. Dacă undeva va fi mai inchisa sau mai deschisa decat ai nevoie - nu e mare. In acest proces, poate fi corectat.

Atunci când substratul este terminat, lăsați locul de muncă timp de câteva minute, distrage atenția. Si uita-te apoi cu ochii în stare proaspătă - veți observa erorile și inexactitățile, care, în procesul de nu se vede imediat. Tweak ai nevoie.

pictura piele bazat pe o fotografie

Atunci când substratul alb este gata, puteți începe să culoarea. Acum, nu avem nevoie să urmeze lumina și umbra, pe care ne vom ocupa mai târziu. Între timp, vom da doar culoarea blanii.

Culoarea principală a maro închis lupului. De la ea și să înceapă.

pictura piele bazat pe o fotografie

Așa cum se aplică lovituri ușoare de vopsea. Mers pe jos în aproape întreaga imagine. Din cauza transluciditatea toate volumele pe care le-am făcut nu sunt pierdute, ele sunt văzute prin culoarea. În zonele întunecate vor da vopsea un pic mai mult, în mai multe straturi - așa că avem un pic de stres și de volum. Potrivit luminii merge o dată, porțiunile albe și se lasă alb.

În cazul în care culoarea principală este gata, se adaugă luminozitatea imaginii.

vopsea vopsea galben ochii. Aici peria trebuie sa fie umed, distribuind uniform pentru a peria de vopsea și nu lasă amprente.

pictura piele bazat pe o fotografie

Să ne lână. Pentru luminozitate folosind ocru galben. Acum nu este pictat tot plin. Undeva lână nu atingeți undeva nuanță. Undeva mai mult, undeva mai puțin. Aceasta nu este o copie, este arta! Deci, lasă-mă să fac! Să cifra fi în viață :)

Lovirea de culoare, nu uitați să urmeze direcția de păr! Perie accident vascular cerebral ușor, translucide și foarte subțire ca fire de par!

Adăugați mai multe figura vioiciune - Ia vopsea roșie-maronie. Și din nou, aici și acolo du-te perie - la fel cum am lucrat cu ocru. Există deja încep să ia în considerare piei de desen. Colorat, se uita la fotografia noastră originală. Zonele umbrite ar trebui să adăugați mai multe vopsea, lumina - destul de un pic.

Aceeași vopsea trece peste marginile ochilor. Acum, ei se dovedesc prea luminos, dar nu e teribil. Apoi, avem un pic de culoare Dim.

pictura piele bazat pe o fotografie

Deci, culorile de bază am terminat.

Este timpul să se întoarcă pentru a lucra la capacitate - face zone mai întunecate umbrite. În plus, în procesul de vopsire lupul prea luminos, deși pitoresc. Prin urmare, suntem un pic plictisitoare luminozitatea.

pictura piele bazat pe o fotografie

Apoi, desigur, poate lucra doar negru, dar sub culoarea de vopsea neagră este pierdut, este prea slabă, și nu avem nevoie. Prin urmare, să ne întoarcem la vopsea maro închis.

La început, vom trece prin zonele umbrite - pentru a consolida umbrele. Apoi, se prelucrează întreaga imagine lumina, accident vascular cerebral aproape transparente. Este necesar ca culoarea pielii nu este complet dispărut, dar a fost un pic mai puțin strălucitoare. Alb, zone bine iluminate nu atingeți, funcționează numai cu vopsite anterior.

Aici este în valoare de o mică plimbare prin irisul ochiului: un pic pe marginea de jos și un pic mai mult - pe partea de sus.

După terminarea acestei etape, din nou, lăsați locul de muncă și o pauză de cinci până la zece minute. Uita-te cu ochii în stare proaspătă, comparati cu fotografia, verificați - nu există erori. Luați în considerare o atenție desen - vrei ceva mai corect? Sau ceva pentru a adăuga ceva?

Nu? Excelent! Apoi, putem merge la ultimul pas: umbra si lumina.

pictura piele bazat pe o fotografie

Noi lucrăm cu o umbră. Este timpul de a folosi vopsea neagră. accidente vasculare cerebrale ușoare, perie uscată adăuga umbre pe blana, da volum. Adăugați o umbră peste ochi sub sprîncenele peste marginea de sus a irisului.

Acum, de tip în mai multe culori. vopsea umedă perie peste nas, elevii ochilor, marginea gurii. Concentrându-se pe fotografie, vopsea de lup „săgeți“ mai subțiri de sub ochi. Lucrul cu piesele mai mici. Dacă ochii și nasul nu au de lucru imediat, pentru a pune un negru gros - nu e mare. Doar du-te la aceste site-uri din nou.

Acum lumina. vopsea alba lumina zonele bine luminate. Adăugați un pic alb pe marginea inferioară a ochiului - doar pas cu pas înapoi de la marginea în sus. Adăugați evidențiază pe nas.

Și din nou - odihnă, digresiune. Și ochii în stare proaspătă examinează desenul nostru. Comparabil cu fotografia. Poate că în cazul în care aveți nevoie pentru a adăuga culoare pentru a spori umbra sau lumina?

Apoi, cel mai-cel mai recent - trage o mustață!

Desenați vopsea umed, dactilografierea bine-l pe o perie. Vc poate fi folosit doar o singură dată. În cazul în care linia se va transforma translucid, nu va fi capabil să-l restaureze, astfel încât ea a fost bine. Prin urmare, verificați mai întâi linia care rezultă pe o bucată de hârtie separată. Asigurați-vă că linia este subțire și opac? Apoi trage. )

pictura piele bazat pe o fotografie

lupul nostru este gata! Acum vom da cifra să se usuce bine, se acoperă cu lac. Și puteți lăsa detaliile lucrării, colecta produsul.

Pentru a face o astfel de desen nu este talentul necesar sau orice abilități speciale. Trebuie doar să înțeleagă principiul, mecanicii si consistenta a crea un desen, pentru a dezvolta abilități de a lucra cu culori, simt pensula. Și atunci toți trebuie să iasă. )

pictura piele bazat pe o fotografie

Cuvinte cheie