Pictura masina de plastic interior, cu torpile lor mâini pictură și elemente de mașini

Plastic in masina zugrăvită din mai multe motive. În primul rând, cu timpul topsheet șterse, acesta este acoperit cu numeroase zgârieturi și daune, fără de care nu se poate face un sistem complet, cu toate că operarea cu atenție. În al doilea rând, proprietarul poate fi un design vechi destul de plictisitor, și atunci trebuie să modificați paleta de culori a unei torpile sau alte piese din material plastic. In acest articol vom discuta despre cum să picteze o mașină este fabricat din plastic cu propriile mâini, și ceea ce trebuie să știți pentru a evita erorile de enervant.Alegerea materialelor

Mulți oameni care se gândesc doar despre faptul că designul tabloul de bord este necesar să se schimbe, se presupune că va fi destul de o vopsea speciala pentru plastic. Cu toate acestea, realitatea nu este atât de simplu, și pentru a obține un rezultat final cu adevărat de înaltă calitate este în valoare de a cumpăra un număr de instrumente și instrumente, fără de care lucrarea pur și simplu nu poate avea succes.

pictura auto interior începe cu selectarea culorilor speciale pentru panoul de instrumente, sau o torpilă. Vopseaua este rezistent la fluctuațiile de temperatură, șocuri fizice și arde la soare, chiar și după mai mulți ani. În acest caz, puteți cumpăra colorant negru pur care colorează majoritatea tabloului de bord pe masina, și puteți utiliza serviciile kolerovschika, care va selecta culoarea în funcție de cerințele proprietarului.

Pictura masina de plastic interior, cu torpile lor mâini pictură și elemente de mașini

Al doilea punct - este de a cumpăra sol. Primer este destinat să acopere nu numai panoul de instrumente, dar, de asemenea, orice alte elemente din plastic: sarcina sa principală - de a realiza strat de vopsea de tracțiune bună și plastic, și, prin urmare, crește durata de viață a acoperirii.

În plus, este foarte de dorit să cumpere un tablou de bord de construcții de unghii de culoare. El va proteja în continuare suprafața vopsită de deteriorare și pentru a preveni decolorare de vopsea a lungul timpului.pregătire

Este clar că, înainte de pictura masina va fi realizat din material plastic. în special, panoul de instrumente și a părților sale, este necesar să se elimine toate piesele necesare și să înlăture toate părțile care nu vor fi procesate.

Acest lucru ar trebui să fie făcut cu atenție: materialul este destul de fragil și nu poate sta forta bruta, care l-ar putea duce în stare proastă. produc Ulterior curățare și degresare, pregătind-o pentru prelucrare ulterioară a solului.

Ar trebui să fie foarte atenți atunci când se aplică degresant: plastic este extrem de sensibilă la substanțe agresive și pot deteriora. Apoi, suprafața trebuie să fie tratate sau șlefuită: acesta va permite sol pentru a merge mai greu și nu exfolia în timp.

Apoi, trebuie să mergeți la procedura de acoperire a suprafeței panoului la sol: acesta este de obicei vândute în cutie, astfel încât acest pas nu va cauza cea mai mică dificultate. Grundul poate fi aplicat în unul sau două straturi, și apoi așteptați să se usuce timp de o oră și se procedează la prelucrarea ulterioară.

Scena principală

Următoarea etapă - cel mai critic din rezultatele punerii sale în aplicare va depinde de aspectul de suprafață după utilizare. Această etapă se numește pictura.

Înainte de a începe lucrul, este de dorit de a practica pe orice altă suprafață care nu este aplicată pe vehicul. Acest lucru este necesar din două motive. În primul rând, este în valoare de a vedea în direct, ce culoare este uscat vopsea. Cel puțin în cazul unei culori nepotriviri rezultat dorit poate schimba întotdeauna cartușul într-un magazin și să cumpere o nuanta mai potrivită. În al doilea rând, chiar dacă există o anumită experiență costă un pic pentru a obține mâna și pentru a atinge capacitatea de a aplica un strat uniform, fără dungi, pentru că toate piesele sunt în ochii conducătorului auto.

Vopseaua de pe torpila trebuie să fie aplicat în două sau trei straturi, așteptând câteva ore între fiecare rundă. În cazul în care vopseaua este complet uscat, puteți începe să spray-mată sau lac lucios. Lacquer se usuca mai mult, dar este, de asemenea, necesară pentru a pune în mai multe straturi pentru a prelungi durata de viață a vopselei sub ea, și să facă apariția pieselor cele mai avantajoase și semnificativ mai bine.

Pictura masina de plastic interior, cu torpile lor mâini pictură și elemente de mașini

cuvânt de închidere

Vopsirea de piese din material plastic din interiorul mașinii, fie că este o torpilă sau consola centrală - este nu numai util, dar într-adevăr un lucru bun. Un astfel de tratament periodic nu numai că va îmbunătăți semnificativ aspectul interiorului mașinii, dar, de asemenea, pentru a proteja de plastic de la decolorare, fisuri și pierderea speciilor datorită modificărilor constante de temperatură și umiditate.