Pictura conductele de încălzire precum și ce culoare, ce fel de vopsea pentru a picta corect țeavă, fotografie și video

După cum se știe, design frumos al camerei nu depinde numai de localizarea obiectelor, dar, de asemenea, de la înregistrarea lor. Astfel, o atenție deosebită trebuie acordată o astfel de punct ca vopsirea conductelor de încălzire. O astfel de procedură face posibilă face acest lucru, s-ar părea, cele mai comune elemente ale casei nu numai frumoase, dar, de asemenea, protejate în mod fiabil împotriva coroziunii potențiale. Dar, în scopul de a arata destul de conducte, țevi de încălzire pictate a fost de succes, iar vopseaua durează o lungă perioadă de timp și-a păstrat neschimbată culoarea, este foarte important să se efectueze toate activitățile de pregătire.Despre ce fel de vopsea pentru a picta țevile de încălzire ar fi cel mai bine, precum și toate caracteristicile acestei lucrări în continuare și vor fi discutate.

Pictura conductele de încălzire precum și ce culoare, ce fel de vopsea pentru a picta corect țeavă, fotografie și video

Principiul de alegere de culori pentru conducte


Înainte de a vorbi despre cum să picteze corect țevile de încălzire, este necesar să se definească criteriile de selecție a compoziției dorite, potrivite pentru locul de muncă.

În acest caz, este important să se ia în considerare următoarele cerințe referitoare la compoziția de colorare:

  • materialul trebuie să suporte temperaturile ridicate (de la 100 ° C sau mai mare);
  • O altă proprietate importantă este faptul că compoziția ar trebui să aibă - rezistență la uzură;
  • amestec vopsea de toxicitate trebuie să fie minim;
  • Vopseaua trebuie să fie rezistente la natura agresivă a miercurea.

Tipuri de vopsea pentru conducte de încălzire


Atunci când se decide care vopsea pentru a picta țevile de încălzire, ar trebui să acorde o atenție la următoarele tipuri de compuși, care sunt în prezent cele mai populare în rândul consumatorilor:

  • Email acrilic. Baza acestui tip de vopsea este un solvent organic, ceea ce explică mirosul nu foarte plăcut în timp ce se usuca. Cu toate acestea, un model similar va asigura o suprafață perfect netedă și lucioasă, și va dura foarte mult timp;
  • smalțului tip alchidice. Acești compuși emit, de asemenea, un miros neplăcut, care poate să apară periodic în viitor, cu operarea unui activ sistemul de încălzire. Cu toate acestea, vopseaua este foarte rezistent la orice deteriorări mecanice și nu se va schimba structura acesteia în condiții de temperatură ridicată. Nu uita că, în prezent pe piață există o mare varietate de nuanțe astfel de smalț, astfel încât să găsească o potrivită pentru o versiune specială a interiorului nu ia mult, acesta va fi suficient doar pentru a studia o fotografie de probe furnizate de către producător;
  • vopsea de dispersie pe bază de apă. Vopseaua de încălzire țeavă această compoziție este cea mai comună în rândul consumatorilor. Miros, această compoziție nu transpira, în plus, vopseaua se usuca tevi atât de cald, caldura foarte repede.


Pictura conductele de încălzire precum și ce culoare, ce fel de vopsea pentru a picta corect țeavă, fotografie și video

nu vom putea să nu mai vorbim de o astfel de realizare, ca vopseaua pe bază de ulei, care, cu toate acestea, pentru țevi pictura utilizate astăzi este extrem de rară.

Ce și cum să picteze țevile de încălzire rezolvă cu siguranță consumatorul însuși, dar pentru această lucrare a mers fără probleme și fără nici o dificultate, este necesar să se acorde o atenție la o serie de recomandări referitoare la procedurile de pregătire a suprafeței înainte de vopsire.

Lucrări pregătitoare înainte de vopsire conductelor de încălzire


Așa cum am menționat anterior, înainte ca vopsire tub de încălzire trebuie să fie atent pregăti suprafața pentru muncă.

Întreaga procedură ar trebui să aibă loc în conformitate cu următoarele instrucțiuni:

Pictura conductele de încălzire precum și ce culoare, ce fel de vopsea pentru a picta corect țeavă, fotografie și video

Suprafața tratată astfel încât vopseaua va scădea cât mai bine posibil.

Pentru a înțelege cum să picteze în mod corespunzător conductele de încălzire ar trebui să fie utilizate pentru a determina tipul de grund. Unele amestecuri pot conține pigmenți coloranți, precum și elemente care împiedică apariția de rugină. Se aplica acești compuși pot fi chiar pe conducta veche, adică fără pregătire preliminară.

Cum să picteze conductele


Având în tratate cu țevi de cupru ce vopsea si elemente de incalzire din otel, este necesar să se decidă cu privire la ce principiu va trece procesul de vopsire în sine. Există întotdeauna o oportunitate de a trage pentru o astfel de lucru de către un profesionist calificat, care, desigur, ar fi mult mai scump decât un manual pictate.

Prin urmare, în scopul de a salva o parte considerabilă a fondurilor necesare pentru a explora următorul algoritm pictura:

  1. Inițial, trebuie avut grijă pentru a proteja suprafața podelei. Alternativ, puteți utiliza ziare vechi, hârtie sau pânză. Și pentru a pune acest material ar trebui să fie direct sub elementele colorate.
  2. instrument foarte important pentru locul de muncă - pensula dreapta. Este imperios necesar ca dimensiunea sa a fost mic, iar structura a fost peri moi.
  3. Aplicarea compoziției colorantului trebuie efectuată mod vertical în jos, în care, la sfârșitul uscării primului strat trebuie aplicat imediat doua. Singura modalitate de a realiza un finisaj neted și de înaltă calitate de suprafață.

Pictura conductele de încălzire precum și ce culoare, ce fel de vopsea pentru a picta corect țeavă, fotografie și video

Unii proprietari prefera o perii tradiționale și pistoale de pulverizare mai multe pulverizatoare moderne. La utilizarea acestui tip de echipament ar fi mai corect să se demonteze complet sistemul de încălzire pentru a avea acces la tunelul a fost liberă, iar zonele nevopsite rămân.

Respectarea acestor cerințe simple, dar extrem de importante vor permite pata calitativ conducta de încălzire, o lungă perioadă de timp pentru al proteja de organisme dăunătoare și îi conferă un aspect frumos, și alege una sau alta nuanta poate fi apelat la experți în munca de vopsea, au întotdeauna în stoc o mulțime de fotografii cu imagine gata pictat desene.