Pictura auto la domiciliu

În funcționarea vehiculului aspectul poate fi semnificativ mai rău, vopseaua se va întuneca, iar unele locuri pot apărea chips-uri și zgârieturi. Acest lucru se datorează în primul rând la efectele factorilor negativi de mediu, influența temperaturilor ultraviolete și extreme și acțiunea agresivă de reactivi chimici și de drum cu pietriș, cu plecare de la roți.


Pictura auto la domiciliu

mașină de vopsire la domiciliu

Îmbunătățirea aspectului masinii pentru a ajuta-l re-colorare, și, în unele cazuri, înainte de lucrările de vopsire este nevoie în continuare de a face reparația corpului.

Paint masina - nu o plăcere ieftină, atât de mulți proprietari de automobile înarmat cu un pistol de pulverizare și decide să efectueze toate lucrările le. Procesul trebuie să fie urmat de tehnologie de aplicare vopsea și să fie sigur de a pre-tren pe detalii inutile.

Deci, nu numai că se poate regla pistolul de pulverizare, dar, de asemenea, pentru a evalua calitatea vopselei și un pic pentru a obține mâna. Trebuie să urmați câteva sfaturi cu experiență Avtomalyar:

 1. Nu puteți drămui pe vopsea, este mai bine să utilizeze materiale numai de la producători de încredere.
 2. De la pensula rămân divorț, deci cel mai bine este de a opera un pistol de pulverizare.
 3. Înainte de a începe, verificați arma și un pic de practică pentru aplicarea compoziției de cerneală la orice suprafață metalică.

În calitatea acoperirii, va fi influențată de mai mulți factori. Aici sunt cele mai importante:

 • Dacă nepregătit pentru a efectua munca in camera exista un risc de formare a defectelor de suprafață nevopsită. Sub influența de praf și murdărie va merge să picteze inegal, iar masina va trebui să picteze din nou.
 • Calitatea acoperirii rezultată este puternic influențată de puritatea suprafeței și prepararea acestuia (inclusiv degresarea).
 • Sunt repararea caroserie a fost făcută.
 • Good nuanțare dacă amestecul a fost preparat (proporțiile au fost condiționate prin adăugarea de componente la amestec).

Pictura auto la domiciliu

vopsea masina de culoare albastru

Efectuați recomandat într-o cabină de pulverizare special echipat. Dar mulți automobiliști o fac într-un garaj transformat într-un studio. Înainte de a efectua orice lucrare trebuie să fie informați cu privire la modul în care să picteze mașina acasă.

Cum să picteze mașina acasă

În primul rând, vehiculul este bine spălat și uscat. Acest lucru este necesar pentru a evalua aspectul mașinii și a localiza defecte de acoperire. Unele piese pot fi demontate pentru a lucra era convenabil și nu era nevoie să-i protejeze cu folie de plastic (această optică, grila, etc ..), dar de lucru este posibil fără demontare.

Defecte sunt cele mai bune pentru a identifica masina in lumina buna, dar imediat după descoperirea acestora trebuie să fie șlefuite cu grijă, cu diferite cereale. Poate fi folosit pentru a elimina vopseaua veche sau mașină de șlefuit cu un burghiu cu o duză specială, acesta va economisi timp și efort de a stăpâni.

Atunci când se lucrează nazhdachkoy uda periodic suprafața și verificați tranzițiile. După finalizarea corpului de măcinare este curățat și degresat cu o cârpă moale.

Ștemuire și amorsarea defectelor de suprafață

Se amestecă chit trebuie amestecat cu grijă cu întăritorul. în acest caz, trebuie neapărat să fie ghidate de recomandările producătorului de material. Trebuie să lucreze cu o spatulă pe care este suprapusă o cantitate mică de amestec. Patch și au nevoie să zero în sus și în jos, defectul a fost complet umplut cu un amestec de spatluire.

Pictura auto la domiciliu


Separat, puteți picta ușa pentru o mai bună vopsire

De obicei, va trebui să se aplice mai multe straturi de chit uniform pentru a obține o suprafață plană. Astfel, fiecare dintre acestea ar trebui să aibă timp suficient pentru uscarea completă, și numai apoi aplicarea stratului următor.

După uscare, suprafața este șlefuită cu șmirghel granule abrazive scădere treptată până în momentul în care organismul nu dobândește geometria sa. Înainte de aceasta, suprafața este testat pentru uscare - dacă după frecare loc șmirghel pe acesta nu rămâne aderent amestec - înseamnă chit sa uscat.

Maruntiti în timp ce ar trebui să fie un praf fin. Lucrați mai bine fără utilizarea de apă, deoarece acest lucru poate duce la faptul că proprietățile de umplutură se deterioreze în mod semnificativ. Masters recomandă folosirea pentru repararea defectelor în tencuială de finisare - este cu granulație fină, astfel încât lucrarea este foarte simplu și confortabil cu ea.

Uneori, la câteva minute după malaxarea amestecului în ea există bulgări. Acesta este un semnal că utilizarea tencuiala nu mai este și mai bine pregătiți unul nou.

Apoi, după degresare suprafață poate fi un strat subțire de grund este aplicat dintr-un flacon de aerosol. În cazul în care se constată defecte acestea trebuie reparate imediat și trece la următoarea etapă de lucru. Înainte de vopsire toate suprafetele care nu pătează trebuie să fie protejate cu bandă de mascare și polietilenă.

Este necesar să nu uităm despre limitele de piese care vor fi vopsite și suprafețe păteze. Lucrările la stratul de vopsea va fi de succes în cazul în care camera este atent pregătit și curățat de murdărie și praf.

Etapa următoare

Pentru a evita apariția defectelor și exfolierea vopselei, de masterat cu experiență recomanda să picteze mașină și utilizat în procesul de preparare a materialelor exclusiv dintr-o singură sursă.

Pictura auto la domiciliu

pictura pe stradă, principalul lucru pe care vremea nu strica treaba

Respingerea materialului se poate întâmpla din cauza faptului că diferiți producători adăuga o varietate de produse chimice în vopsele. De obicei, aplicarea vopselei va fi defecte vizibile imediat, în cel mai bun caz, o astfel de acoperire va dura un pic, dar în curând complet pierde toate performanțele lor, iar vehiculul va trebui să picteze din nou.

Utilizarea de materiale de la un producător va proteja împotriva acestui lucru.

părți ale corpului care nu pătează sunt protejate de bandă de mascare, precum și necesitatea de a respecta limitele dintre piesele de pictură și acele părți care nu sunt vopsite. Poziționarea acestor limite este cel mai bine pentru frontierele elementelor individuale ale caroseriei vehiculului.

În orice caz, organismul de re-curățat de praf și degresate. Nu fi purtat de un degresant, datorită abundenței sale poate duce la o înmuiere a stratului de grund, acesta va intra în stare proastă și toate lucrările pregătitoare vor fi necesare pentru a efectua din nou.

Camera pentru munca de vopsea trebuie să fie alese cu mare atenție. Ar trebui să fie spațioasă pentru comoditatea de lucru, curat și fără praf. De asemenea, trebuie să fie echipate cu un sistem de ventilație, deoarece evaporarea vopsele sunt foarte toxice.

Munca se recomandă numai într-un aparat de respirat și salopete de protecție. Podeaua din camera înainte de orice lucrare poate fi ușor umed, dar trebuie avut grijă ca astfel să nu băltoace.

Alegerea vopselei trebuie să fie în conformitate cu preferințele de gust ale proprietarului, în acest caz, trebuie să acorde atenție compoziția sa chimică și de calitate. Pentru a lucra vopsea mobihel potrivite.

Aplicarea vopselei

Înainte de a începe, trebuie să vă asigurați de funcționare a armei și a compresorului. Vopseaua se amestecă într-un container special, este necesar să se respecte cu strictețe recomandările producătorului și nu încalcă proporții.

O atenție deosebită trebuie acordată alegerea solventului, este necesar să se ridice numai după consultarea cu vânzătorul (sau invers evaporarea prea rapidă lung poate duce la formarea de defecte pe stratul de lac suferit numai).

Apoi, vopseaua pregătită este necesar să se scurgă prin filtru sau prin ciorapul de nailon de obicei, și numai atunci este permis să umple rezervorul de arma. Începe să picteze masina cel mai bine cu acoperișul și, treptat, coboară.

Spray ar trebui să fie de cel puțin 25 cm de suprafața de acoperit (pentru distanța să fie urmărită cu atenție - vopseaua nu ar trebui să fie pulverizat și pete de formă pe suprafață) .. Înainte de a începe de lucru, presiunea de arma poate fi reglată prin pictarea partea inutila a corpului.

Noi trebuie să lucreze fără probleme, nu caută să aplice vopseaua la un moment dat. Fiecare bandă de vopsea ar trebui să se suprapună aproximativ jumătate din stratul depus anterior trebuie uscat cu atenție și numai apoi aplicând următoarea.

Toate culoarea va apărea numai după zile, pentru a menține mașina și spălați-l în acest moment interzis, vopseaua să se usuce. Orice defecte care pot apărea pe suprafață, este recomandat pentru a elimina numai atunci când mașina uscată.

Micul rechin lustruire amănunțită poate elimina defecte mai grave necesită îndepărtarea stratului de acoperire, a tuturor activităților pregătitoare și re aplicarea vopselei pe caroseria mașinii. Există mai multe tipuri de uscare vehicul proaspăt vopsit:

 1. Într-o cameră specială în condiții de temperatură ridicată.
 2. Uscarea sub lumină ultravioletă.
 3. Sub influența radiațiilor infraroșii.

Uscare forțată care utilizează elemente pistol cu ​​aer cald nu este recomandată, vopsea email acrilic și de bună temperatura camerei uscată și la.

Atunci când pictura este necesar să se respecte următoarele reguli:

 • Noi trebuie să lucreze într-un garaj bine ventilat și un aparat de respirat.
 • compresor de alimentare cu aer trebuie să fie plasat în afara camerei, care găzduiește pictura.
 • Interzis fumatul în camera în care se aplică vopseaua.

Apoi, pe partea de sus a vopselei poate fi aplicată vopseaua și lustrui masina sa straluceasca.