picior purulent înfășurate tratament, prelucrarea, antibiotice

picior purulent înfășurate tratament, prelucrarea, antibiotice
Leziunile mecanice ale pielii pe piciorul poate duce la răni. Cel mai adesea, acestea nu sunt considerate periculoase și sunt tratate la domiciliu. Dar chiar și o mică tăietură poate obține bacterii care pot provoca dezvoltarea inflamației. Acest lucru se poate datora igienei personale săraci, scăderea imunității, progresia bolilor cronice. În cazul în care sistemul imunitar uman este slabit, o probabilitate mare de formare de puroi într-o cavitate daune. Ce este o rană purulentă pe piciorul lui, și cum este tratată?Semne formarea de răni purulente pe picior

Sub rana purulenta pe porțiunea de picior se referă la leziuni ale pielii, care au fost bacterii și infecție a început. Cel mai adesea, inflamatia devine posibilă datorită stafilococi și streptococi. Penetrante într-o tăietură, ei încep să formeze microflorei lor, care este ceea ce cauzeaza abces. Ca rezultat al rănii incep sa se acumuleze celulele moarte ale pielii, bacteriile se multiplica în mod activ.

inflamație supurativă în picior caracterizat prin următoarele caracteristici:

 1. În jurul rănii există umflarea și înroșirea pielii.
 2. Poziția defectului dureroasă și fierbinte la atingere.
 3. În interiorul tăiat simțit o durere pulsatila.
 4. Dacă nu ia medicamente incepe sa se dezvolte intoxicației. Pacientul are febră, slăbiciune.

Lasă răni pe piciorul lui, fără tratament este foarte periculos. Acest lucru poate duce la consecințe grave pentru sănătatea umană, cum ar fi un abces, sepsis.

Genul mai dificilă și neplăcută purulente - rana pe degetele de la picioare. Sub acțiunea degetului bacteriilor este umflat pe partea din spate la locul leziunii ia naștere flacon umplut cu puroi. În cazul în care abcesul continuă să crească, este recomandabil să se consulte un medic pentru tratament chirurgical.

Acorde o atenție! inflamație purulentă sub unghie și degetele de la picioare necesită o abordare specială în tratamentul. Dacă timpul nu încearcă să ia tratament, există un risc de amputarea unui deget.

Cum de a trata astfel de inflamatie ar trebui să fie determinată numai de specialitate.

Cauzele purulente

picior purulent înfășurate tratament, prelucrarea, antibiotice
Procesul inflamator începe să apară ca urmare a pătrunderii infecției în zona leziunii. Educația crește riscul de infecție în timpul verii. Acest lucru este valabil mai ales pentru o rana purulenta pe piciorul ei.

Cauzele unor infecții:

 • nerespectarea normelor de igienă personală;
 • imunitatea slăbită a persoanei;
 • Lucrul cu condiții nefavorabile, murdărie, praf;
 • dieta saraca, lipsa de vitamine;
 • încălcarea proceselor metabolice din organism.

Apariția contaminării poate să apară după o intervenție chirurgicală. Prin urmare, nu a numit operațiunile planificate pentru perioada de vară. În cazul în care o intervenție chirurgicală de urgență, trebuie să se ocupe cu atenție prejudiciul.

Există o varietate de rani purulente secundare pe piciorul ei. Ele sunt înțelese ca furuncule, abcese. Ca o regulă, apariția unor astfel de inflamație afectează în mod direct sănătatea umană. Furunculele apar la persoanele cu imunitate redusă, pacienții cu diabet zaharat. Răni pe picioare cresc mai repede la vârstnici. inflamația purulentă secundară sunt tratate numai prin interventie chirurgicala.

tactici de tratament

Cel mai adesea purulentă rana poate fi văzut pe jos. Tratamentul inflamației în casă este foarte periculos. De regulă, oamenii rareori merg la medic, obtinerea o zgârietură sau abraziune. Dar chiar și o mică tăietură poate provoca complicații majore în cazul în care nu este tratată corect.Cum de a vindeca o rană purulentă pe picior? Tratamentul trebuie să combine terapia de droguri si schimbarea stilului de viata complexe. O atenție deosebită trebuie acordată la dieta pacientului, deoarece dezvoltarea abces poate provoca o lipsă de substanțe nutritive esențiale în organism.

Tratamentul ranilor purulente pe piciorul ar trebui să fie efectuate în scopul de a:

 1. Eliminarea răni purulente mase purulente.
 2. Reduce umflarea și ameliorarea inflamației.
 3. Combaterea germenilor.

Pentru tratamentul plăgilor purulente pe picioare agenții care îmbunătățesc nutriție tesutul deteriorat este cel mai des folosit, normaliza fluxul de sânge, restabilirea proceselor metabolice din organism. În acest scop, sunt utilizate următoarele enzime:

În cazurile severe, antibioticele sunt numiți. La etapa inițială a inflamației folosind antibiotice cu spectru larg. După efectuarea unui studiu pentru a determina sensibilitatea bacteriilor la antibiotice, medicamente pot fi înlocuite. le alocați sub formă de tablete, unguente, preparate injectabile.

Pentru tratamentul ranilor pe picior cu o mare acumulare de puroi pansamente aplicate cu soluție furatsilina, spălată intralezional antiseptic.

În cazul în care tumora cu puroi la picior lung a deschis propria lor, trebuie să se adreseze urgent experților. Chirurgul deschide abcesul, curata rana si plasat in cavitatea drenaj, ceea ce va contribui în continuare la purificarea rana de puroi. În unele cazuri, cavitatea plăgii se introduce un tampon impregnat cu antibiotice. În plus, este necesar să se ia un curs de vitamine pentru a lua măsuri pentru a spori imunitatea.

Dacă festers deget de la picior, reduce inflamatia, puteți utiliza bai cu permanganat de potasiu. Este necesar să se pregătească o soluție slabă de permanganat de potasiu, ar trebui să fie o culoare roz deschis. După procedura de bandaj deget tratat cu unguent. La tratarea ranilor pe picioare, puteți recomanda un medic. Cel mai adesea, zona afectată se aplică unguent Levomekol.

În cazul în care stația lovit de inflamația cauzate de ciuperci devin antifungici numiți.

Tratamentul la răni purulente acasă

picior purulent înfășurate tratament, prelucrarea, antibiotice
Ce ar trebui să fac în cazul în care rana a fost deschis și doctorul bandajat? Rănile de pe picioare pot fi tratate la domiciliu de unul singur. Procesarea zilnică este necesară pentru vindecare rapidă și pentru a preveni infecția. Finisarea cu rana purulenta trebuie efectuată o dată sau de două ori pe zi. Notă pentru a produce în mod independent pansamente numai în cazurile ușoare ale bolii.

Pentru procedura, trebuie să fie îndeplinite următoarele condiții:

 1. dezinfectarea obligatorie a mâinilor și a instrumentelor. Cel mai adesea, acest lucru se face cu ajutorul alcoolului.
 2. Old bandaj trebuie să fie îndepărtate cu grijă, dacă este puternic aderat la rana, bandaj trebuie umezit cu peroxid de hidrogen.
 3. Cavitatea este necesară pentru a elimina resturile de puroi, se tratează cu margine antiseptic, uneori unse cu iod sau verde strălucitor.
 4. Interiorul medicamentului tratate sau sunt plasate pânză impregnate cu preparatul. În cazul în care prejudiciul este foarte adâncă, este introdus în scurgere de cauciuc pentru îndepărtarea puroi din cavitatea plăgii;
 5. Rana de pe capacul său picior cu mai multe straturi de bandaj cu atenție și securizate. Asigurați-vă că să urmăriți în scopul de a învinge locul nu a avut acces la aer. Ea poate servi ca o dezvoltare a infecțiilor anaerobe;

În cazul în care condiția este un prejudiciu foarte gravă, face prelucrarea trebuie să aibă cel puțin patru ori pe zi. Astfel, este necesar să se lase rana în aer la fiecare tratament de 20 de minute.

remedii populare pentru tratarea rănilor purulente

picior purulent înfășurate tratament, prelucrarea, antibiotice
Utilizarea în combinație cu metodele tradiționale de agenți terapeutici pentru tratamentul plăgilor purulente pe picioare, ea promovează vindecarea rapidă. Acest lucru se datorează faptului că unele bacterii au devenit in timp insensibile la medicamente terapeutice. În astfel de cazuri, există o utilizare reală de medicina tradițională.
Pentru a efectua un tratament de remedii populare la domiciliu este necesar să se respecte o serie de cerințe:

 1. Bucurați-vă acasă, puteți purulente doar simplu pe jos, fără semne de intoxicație.
 2. Ce ar trebui să fac și cum ar trebui să recomande doar medicul dumneavoastră. Același lucru se aplică tratamente populare.

Nerespectarea acestor condiții poate provoca daune și agrava situația.

 • Pentru tratarea rănilor pe picior este adesea folosit tinctura de galbenele, aloe, patlagina sau halbă. utilizate în mod eficient ulei de arbore de ceai sau de cătină.
 • Ca și componente pentru unguente utilizate miere.
 • Pentru spălarea rănilor utilizând soluții apoase de eucalipt, calendula.
 • inflamație purulentă la nivelul piciorului pot fi tratate cu ceapa fierte în lapte. Se împinge și aplicat supurații, apoi strâns bandaj. Prin fiecare cinci ore, este necesar să se schimbe pansamentul cu fiertură.
 • Rapid bule de maturare purulentă contribuie ulei de ricin. Sa preîncălzit într-o baie de apă, impregnat tampon de bumbac și să adere la site-ul supurație.
 • Mijlocul cel mai frecvent utilizate este utilizarea de aloe. Pulp este legat de zona afectată.

În cazul purulente în rana sau tăiat la picior, trebuie să solicite asistență medicală imediată. Tratamentul precoce va preveni dezvoltarea de complicații.