picături pisici avocat de purici și căpușe viermi 4 1 -10 kg, doza

picături pisici avocat de purici și căpușe viermi 4 1 -10 kg, doza

Utilizare avocat (avocat) pisică cu o greutate de 4 kg

COMPOZIȚIE ȘI AMBALARE

Attorney ca substanțe active conține imidacloprid (10%) și moxidectin (1%) și componente auxiliare. Reprezintă o soluție limpede, de la galben la maro pentru aplicare externă. Packaged 0,4 ml și 0,8 ml în propilenă pipetă de capacitate corespunzătoare. Pachet de 3 pipete în blistere din folie de aluminiu, care a pus într-o cutie de carton.Avocatul are un spectru larg de acțiune antiparazitară. Tratamentul și prevenirea infestării cu purici (Ctenocephalidesfelis), tratament cu purici dermatită alergică, tratamentul otodektoza cauzate Otodectescynotis, profilaxia heartworm (distruge L3 și L4 Dirofilariaimmitis microfilariae) tratamentul nematodosiss gastrointestinale (larvae L4, imature și adulte Toxocaracati, Ancylostomacati, Ancylostomatubaeforme).

Asociați pisici cu o greutate de până la 4 kg pentru tratamentul și prevenirea nematodosiss, enthomosis, sarkoptoidozov (în t. H. sarcoptica râie și otodektoza) și demodectic râiei.

DOZE ȘI MOD DE APLICARE

Attorney aplicat de animale prin picurare ( «spot-on») se aplică pe pielea uscată intactă. Înainte de a utiliza pipeta cu capacul de protecție îndepărtat și plasându-l vertical, străpunge membrana protectoare a duzei de pipeta (pune capacul pe partea din spate), și apoi îndepărtați din nou capacul. Preparatul în afară de lână este aplicată animalului în locuri inaccesibile slizyvanie direct pe piele dintre lamele de la baza gâtului. Doza terapeutică minimă de 10 mg / kg greutate corporală imidacloprid și 1,0 mg / kg moxidectin, echivalent cu 0,1 ml / kg pentru pisici avocat droguriUtilizați combinația adecvată de pipete

Pentru a ucide purici și tratament căpușă animale se efectuează o dată, pentru a preveni re-infestare - o dată la fiecare patru până la șase săptămâni pe tot parcursul sezonului activitatea insectelor. Programul cuprinzător de prevenire și tratamentul dermatitei alergice cauzate de purici, avocat aplicat o dată pe lună.

Pentru otodektoza tratament (ureche mancarime) formulare aplicate pe piele o dată. În timpul tratamentului, se recomandă curățarea canalului auditiv de exudat și rapăn și complicații în cazul otitei atribuie agenți antimicrobieni și antiinflamatori. Dacă este necesar, se repetă tratamentul după o lună.

Cu scopul tratamentului cu medicamentul este prescris Sarkoptoz de 2 ori, la Demodeia - 2-4 ori cu un interval de 28 de zile; în vederea unei posibile invazii de prevenire - 1 dată pe lună. demodekoza recomandat tratament folosind etiotropic complex, simptomatic si produse farmaceutice patogenice.

Deparazitarea animalelor la nematodoses medicamente gastrointestinale utilizate în scopuri terapeutice, o dată, ca profilactic - o dată pe lună.

Pentru a preveni boala heartworm în regiunile disfunctionale de droguri este utilizat în perioada de primăvară-vară-toamnă, înainte de începerea țânțarilor de zbor și țânțarii (vectori excitator D. immitis) o dată, apoi o dată pe lună, iar ultima dată în sezonul, nu mai devreme de 1 lună după finalizarea zborului de insecte. Avocatul nu ucide pentru adulți Dirofilaria, dar reduce numărul de circulație microfilariilor în sânge și poate fi folosit în condiții de siguranță, de asemenea, animalele infestate.

Efecte secundare și complicații atunci când se utilizează avocatul de droguri, în conformitate cu această instrucțiune, de regulă, nu se observă. In cazuri rare, animalul poate fi reacții individuale (roșeață, mâncărime), care au testat în mod spontan și nu necesită utilizarea de droguri. Medicamentul este amar, așa că, dacă cererile de locuri slizhet de animale, după prelucrare, în cazuri rare, salivație excesivă, care nu este un semn de intoxicație și trece după câteva minute, uneori slizyvanie posibila manifestare a fenomenelor nervoase, care trec repede. Aplicarea corectă a medicamentului minimizează aplicații slizyvanie animale.

Avocatul este interzis să folosească animalele bolnave, debile și pisici cu o greutate mai mică de 1 kg și pisoi sub 9 săptămâni. Nu este utilizat simultan cu alți agenți terapeutici care conțin lactone macrociclice.

Tratamentul pisicilor gestante și care alăptează trebuie făcută cu precauție, sub supravegherea unui medic veterinar.

În pachetul închis al producătorului într-un loc uscat, ferit de lumină, îndemâna copiilor și a animalelor, în afară de produsele alimentare și hrana pentru animale, la o temperatură de la 0 la 30 ° C Perioada de valabilitate - 36 luni de la data fabricației, atunci când stocate.