Picaturi pentru pisici compoziția kotervin și forma de vindecare proprietăți și instrucțiuni de utilizare,

Picaturi pentru pisici compoziția kotervin și forma de vindecare proprietăți și instrucțiuni de utilizare,
dieta necorespunzatoare, alimente de proastă calitate sau un stil de viață sedentar poate duce la boli ale sistemului genito-urinar în animalele noastre de companie. La pisici, există dureri ascuțite, urinare deranjat, poate să apară sânge în urină. În unele cazuri, când pietrele blochează canalul urinar, animalul moare.Din moment ce este cel mai probabil, pisica predispuse la pietre la rinichi, expertii recomanda sa efectueze prevenire, și în caz de boală, pentru a trata de droguri ei KotErvin. În opinia medicilor veterinari, acest medicament este foarte eficient si foarte sigur pentru animale.

Structură și compoziție

KotErvin un extract de plante medicinale. Acesta include:

 • 1,5% rădăcină restharrow;
 • 0,5% pochechuynogo Polygonum;
 • 0,5% Horsetail;
 • 1,5% troscot iarbă;
 • 96% apă distilată.

O perfuzie sterilă are o aromă pe bază de plante distinctiv și culoare de lumină la maro închis. La depozitarea precipitat natural este format, deci înainte de aplicare situată în flacon este necesar să se agită lichidul.

Proprietatile curative ale plantelor

Picaturi pentru pisici compoziția kotervin și forma de vindecare proprietăți și instrucțiuni de utilizare,
Recenzii medici veterinari sugerează că activitatea biologică a componentelor incluse în KotErvin ridicat. Prin urmare, este utilizat pe scară largă pentru tratamentul pisicilor urolitiazei.

rădăcină Restharrow conține taninuri și acizi organici, care normalizează tonusul musculaturii netede, crește diureza, au un efect analgezic bun.

Highlander aviară și persicaria maculosa au aproximativ aceleași proprietăți. Compoziția lor a fost taninuri, vitamine, flavonoide, acid silicic. Aceste componente au efect anti-inflamator și diuretic, întăresc pereții capilarelor. În prezența pietrelor la rinichi, acestea contribuie la eliminarea pietrelor.

Coada-calului este bogat în flavonoide, forme solubile ale acidului silicic, triterpene saponitul. Acesta are un efect anti-inflamator. Ea îmbunătățește evacuarea urinei, prevede un efect hemostatic.

indicaţii

Erwin pregătirea pentru pisici are un diuretic ușoară, și efectul solevyvodyaschim saxifragant. Utilizarea sa previne inflamatia. Medicamentul nu provoacă reacții alergice și nu afectează animalele de companie, deoarece acesta este complet absorbit de către organism. de droguri cumulativă, embriotoxic și teratogen nu este. Datorită acestor proprietăți KotErvin indicat pentru tratamentul urolitiazei și sindromul urologice la pisici.

Instrucțiuni de utilizare

Este utilizat ca un medicament pentru scopuri preventive, precum și pentru tratamentul bolilor sistemului genito-urinar:

 1. Picaturi pentru pisici compoziția kotervin și forma de vindecare proprietăți și instrucțiuni de utilizare,
  Pentru a preveni o singură doză de 2-4 ml Erwin. El a injectat o dată pe zi, cu ajutorul unui ansamblu de pipetă în flacon. Oferirea unei pisici este recomandat la fiecare trei - patru luni în cursul 5-7 zile.
 2. La etapa inițială de urolitiază sau sindromului urologic aceeași doză unică de medicament administrat de două ori pe zi. Cursul de tratament timp de cel puțin 5-7 zile. Pentru un tratament mai eficient trebuie aplicat în agenți simptomatice paralele.
 3. Când dificultăți de urinare formulare introdusă mai departe în vezica urinară cu ajutorul unei seringi de unică folosință și un cateter. O singură doză - 10 până la 16 ml. KotErvin injectat o dată la fiecare două zile. Înainte de introducerea agentului terapeutic printr-o seringă preumplută cu ac de perfuzie din flacon. Acul a fost apoi înlocuit cu cateter, prin care fluidul este introdus în vezică.


Efecte secundare și contraindicații

Conform instrucțiunilor, dacă este folosit în mod corespunzător, Erwin medicamente pentru efectele secundare pisici cauze. Cu toate acestea, unele dintre componentele sale pot declanșa o reacție alergică. De aceea, animalele de companie cu hipersensibilitate pentru a da ar trebui să fie precaut.

Contraindicație la medicament este insuficiența renală la pisici.

Măsuri de precauție

La aplicarea KotErvina recomandat să respecte următoarele reguli:

 1. Picaturi pentru pisici compoziția kotervin și forma de vindecare proprietăți și instrucțiuni de utilizare,
  Păstrați infuzii de plante pot fi refrigerate numai pentru că nu conține coloranți sau conservanți.
 2. Termenul de valabilitate al unei sticle deschise - nu mai mult de 7 zile.
 3. Înainte de utilizare, flaconul este deschis și pune-l imediat pe un distribuitor special. O soluție de picături administrate direct în cavitatea orală a unei pisici folosind trei robinete pe pipeta. În cazul în care nu se obține apă într-un mod sau cu un animal de companie lingura, medicamentul poate fi dizolvat în lapte.
 4. Odată cu introducerea medicamentului în vezică, este imperios necesar să se asigure că seringa și cateterul au fost sterile. Înainte de utilizare, soluția trebuie să fie bine agitat și încălzit.

KotErvin - comentarii

Pentru rasa noastra britanic de pisica nu este „metil“, în apartament, am decis să-l castreze. Aproape imediat a început suferința noastră. După un timp am observat în sânge urină. El merge de multe ori la toaleta si meowing plângăreț. Pe tava am fost așezat pentru perioade lungi de timp, torturat. M-am plimbat în jurul valorii de apartament și a fost în căutarea de locuri răcoroase, stând pe ele. Veterinarul ne-a dat un diagnostic - urolitiaza.

Șapte zile de pisoi noastre a făcut câteva fotografii. În termen de două săptămâni am hrănit picături KotErvin, după care pisica a fost mai bine in fata. Se opri în căutarea de locuri răcoroase, ovaționat și a început să meargă în mod normal, în toaletă. Sânge în urină a dispărut. Picături de Barney noastre au luat cu plăcere. Fiolei, am fost împărțite în trei porțiuni, iar pisica a fost abandonat în gură, cu o seringă. Se pare ca medicamentul este format în întregime din materiale naturale, astfel încât Barney nostru nu a adus nici un rău. Cursul de tratament trebuie să fie repetat după o lună, și ne-am aprovizionat deja medicamente. Nu este foarte scump, și, practic, fiecare farmacie veterinara.

In jurul varstei de cinci ani in pisica noastră a început să aibă probleme cu descărcarea de urină. El a stat pentru o lungă perioadă de timp în tavă, dar nici bine nu a fost. Urinare nu golit. În final am pus un cateter timp de trei zile și au numit un curs de antibiotice. Rezultatul nu a fost nici. Am decis să meargă la un alt medic veterinar, care ne-a prescris un remediu complet natural KotErvin. Potrivit medicului, este bine spala nisipul, pietrele de strivire. Este foarte eficient și ușor de utilizat.

Cat simt mai bine următoarea zi administrarea de droguri. În curs de normalizare, el a mers foarte repede. Păstra acest medicament este necesar în frigider și se agită înainte de a utiliza și încălzi. Ne adăpate animalele de companie noastre de seringă. În timpul exacerbare s-au dat 2 ml. Ca rezultat, trei sticle, care sunt în caseta suficienta pentru a vindeca în 7 zile. Acesta este un instrument foarte bun, așa că am putea în siguranță în recenzia lui să-l recomanda pentru cei care au animale de companie suferă de pietre la rinichi.

Picaturi pentru pisici compoziția kotervin și forma de vindecare proprietăți și instrucțiuni de utilizare,
consumul de droguri KotErvin timp de mai mulți ani. Totul a început când, la fel ca pisica noastră a escaladat urolitiaza. Veterinarul a explicat castrarea prost realizat. KotErvin este un remediu natural, atât în ​​condiții de siguranță. În cererea sa de efecte secundare la animalele de companie noastre nu a observat niciodată.

Cu toate acestea, în timpul exacerbări ale bolii de droguri este încă slab. În paralel cu acesta este necesar pentru a da pisica medicamente anti-inflamatorii și vitamine. In fiecare primavara si toamna am propaivaem aceste picături de animalele de companie noastre, ca măsură profilactică. Soluția a fost turnată în gură cu o seringă fără ac de 2 ml pe zi. Nu uitați să se hrănească numai furaje medicamentate. alimente ieftine uscate nu cumpara. Ca urmare, pentru mai mult de șapte ani, animalul aparent sănătos, activ și distractiv.

Pisica noastra KotErvin durează mai mult de 8 ani. Când l-am castrat, m-am gândit că diferența dintre hrana este aproape nici cumparat astfel de alimente de calitate uscată, foarte mare. Ca urmare, doi ani mai târziu, am fost duși la spital cu litiază renală. Ne-au tratat pentru o lungă perioadă de timp printr-o varietate de medicamente si proceduri. Odată ce ne-am înregistrat KotErvin și un regim alimentar strict.

Acum am feed-ul alimente speciale pisica, iar la primele semne ale bolii incep sa dea KotErvin. Îmi place foarte mult cât de repede și eficient funcționează acest medicament. După câteva zile de la internarea lui pisica liber merge la toaletă. El bea o picătură fara probleme. Nu știu că mai mult ajutor - medicamente sau alimente, dar nu a existat nici o recidiva mai mult. Cu toate acestea KotErvin în casa noastră este întotdeauna acolo.

În recenzia lui Vreau să sfătuiesc să se hrănească animalele lor doar alimente de calitate și propaivat KotErvin remediu natural pentru prevenirea pietrelor la rinichi. Acest lucru este valabil mai ales pentru pisici sterilizate.