Picături de top de purici pentru pisici, pisici și pisici

Picături de top de purici pentru pisici, pisici și pisici
Puricii la pisici si pisoi
Picături de top de purici pentru pisici, pisici și pisici
Urme de purici la pisici
Picături de top de purici pentru pisici, pisici și pisici
Reguli pentru tratamentul animalelor
Picături de top de purici pentru pisici, pisici și pisici
Picături de purici pentru pisici
Picături de top de purici pentru pisici, pisici și pisici
Picături de purici pentru pisici


Dacă observați că dragă pufos a devenit agitat, mâncărime și literalmente mușcă haina lui dintii, poti fi sigur - puricele pentru animale de companie infestate. Nu ar trebui să fie iresponsabil pentru a trata această problemă. De fapt, în afară de animalul de paraziți periculoși oameni suferă. Prin urmare, picături anti-purici pentru pisici va fi primul și de încredere instrument în lupta împotriva paraziților.căile probabile infestarea cu purici

Principala sursă de infecție este strada sărituri insecte. Nu contează dacă pisica merge cu proprietarul sau însuși, mai devreme sau mai târziu va fi purici de strat pufos. Odată ajuns în condițiile ideale pentru viața într-un apartament sau casa, paraziții incep sa se multiplice rapid. Pe noapte și femela poate depune pana la cincizeci de ouă din care o perioadă scurtă de timp, apar larve-vierme. Mai puțin de paisprezece zile, ei se transformă în adulți.

Important! In locurile infectate, doar 20% din puricilor este pe animale și oameni, 80% - se simt în largul ei în zonele izolate ale casei.

Puricii la pisici si pisoi

Nu este imun la întâlnirea cu animalul de companie lipitori, care nu se confruntă pe stradă. Puricii poate intra în apartament de la intrare, un balcon sau o persoană care urmează să fie introdusă pe pantofi sau haine. Principalele simptome ale infecției sunt:

 • mâncărime debilitante permanente;
 • slăbiciune și oboseală, I;
 • un vis urât;
 • lipsa poftei de mâncare;
 • nervozitate crescută.

Toate aceste semne indică clar faptul că pisica suferă de ciupiturile de purici. Asigurați-vă că prezența paraziților, puteți utiliza pieptănarea lână pe un covor alb. Prezența punctelor negru în mișcare confirmă ipoteza prezenței periculoase pentru animale de companie băutor de sânge. Trebuie să contactați imediat medicul veterinar și achiziția de picături de purici pentru pisici.

Componentele constitutive ale medicamentului prin picurare

Agent este o soluție concentrată de insecticide cu acțiune rapidă și toxicitate scăzută pentru pisici. Cel mai adesea, în picături de purici includ:

 • Invermektin - agent chimic universal capabil să distrugă o varietate de dăunători. Prezența insecticid foarte toxic în formulările necesită respectarea strictă a ultimei dozare.
 • Permethrină - un agent chimic utilizat în mod obișnuit. Nu este dăunătoare pentru animalele cu sânge cald.
 • Piriproxifen - un insecticid utilizat pentru impregnarea gulere protivobloshinyh. În ultimii ani, este folosit ca bază pentru picături de purici.
 • Fipronil - un medicament sigur pentru pisici și eficiente în lupta împotriva paraziților. Aceasta previne reinfectie animalului.

Unele dintre aceste substanțe, în plus față de efectul toxic asupra puricilor, au un miros neplăcut, care respinge insectele de la pisici.

Necesitatea de a proteja pisicile de paraziți

Suferă de purici mușcă animale - un spectacol destul de neplăcut. Proprietarii nu acorde atenție la starea deplorabilă a pisicii, face o gafă. Deoarece purici poate provoca o mulțime de probleme pentru oameni, fiind purtători de boli grave. Prin urmare, o picătură de purici pentru pisici poate fi numit un instrument care protejează sănătatea tuturor membrilor familiei. Ei vor evita o mulțime de probleme:

 • mai multe mușcături de purici, zgâriere și răni, cum ar fi un animal de companie și proprietarii;
 • Pierderea parului la pisici pana la alopecie;
 • reacții alergice la injectat in rana cu saliva insectei;
 • boli grave de infecție;
 • infecția cu ouă de helminți care sunt împărțite prin înțepătura de purici;
 • atacul acarienilor și cleștele.


Urme de purici la pisici

Toate cablurile de mai sus la concluzia că este mai bine periodic pentru a cumpăra medicamente împotriva puricilor la pisici decât să fie amenințată grav bolnav.

Avantaje picurare agenți împotriva puricilor

În plus față de protecția directă a pufos animale de companie insecte bouncy, picături pe greaban de purici, puteți scăpa de un număr mare de paraziți:

 • purici;
 • căpușă - Ixodes, ureche, subcutanată și scabie;
 • căpușă.

Picaturi pentru pisici va proteja animalele de companie de la expunerea la viermi intestinali.

De mare importanță este durata unui efect de descurajare. Aceasta depinde în mare măsură de producător și calitatea produsului achiziționat de la purici. Prin urmare, cât de des se poate picura picătură, depinde de compoziția medicamentului și recomandările cuprinse în instrucțiunile. De obicei, aceste manipulări sunt efectuate o dată în intervalul de la două până la șase luni. Acesta a fost în această perioadă de timp, pisica domestica să fie protejate în mod de sânge-fraieri.

Rețineți că efectul împotriva puricilor va fi mai mare de căpușe. Aceasta ar trebui să acorde o atenție deosebită în perioada de primăvară până în toamnă, atunci când există activitate crescută a insectelor parazite.

Reguli de procesare pentru animale de companie

Informații cu privire la modul în care să se scurgă picături de purici pisica descrise în detaliu în instrucțiunile care sunt furnizate împreună cu toate medicamentele. Dacă, din anumite motive, nu este, ar trebui să vă familiarizați cu următoarele prelucrări reguli generale animale de companie cu blană:

Reguli pentru tratamentul animalelor

 • Nu se recomandă să facă baie pisica pentru câteva zile înainte și după tratament.
 • Aplicați o picătură de nevoie la greabăn a animalului mai aproape de baza craniului. Lână în domeniu este extins, iar pielea este stors din conținutul pipetei. Exista medicamente care sunt recomandate pentru a fi aplicate în mod uniform de-a lungul coloanei vertebrale pisicii. picurare corect cu acest medicament ar trebui să fie aplicat pe partea superioară a corpului, animalul nu le-ar putea linge.
 • Frecați în piele scade chiar și de distribuție.
 • In urma tratamentului, animalele nu se pieptene în câteva zile și, dacă este posibil, nu îl atinge mâinile pentru a evita obtinerea de otrava in corpul uman.

Se recomandă să utilizați cu grijă și cu atenție picături. Nu este recomandabil obtinerea de fonduri în urechi, gura, ochii și nasul unei pisici. Dacă se întâmplă acest lucru, este necesar să se spele locul cu apă și contactați medicul veterinar.

Principiul de funcționare al preparatelor picaturii

Noțiuni de bază pe piele de pisici, insecticid este absorbit și se acumulează în glandele sebacee ale animalului. În procesul are cu eliberare lentă, în timp, de protecție pentru animale de companie. Eficacitatea picături pot fi observate asupra comportamentului în schimbare al animalului - devine mai liniștită și se oprește mâncărime. În cazul în care se pune întrebarea, ceea ce este mai bun guler sau picături, avantajul aparține al doilea. Tratamentul se realizează de preferință în vreme seara sau tulbure, pentru a elimina posibilitatea de lumina directă a soarelui pe pisică.

Reacția la picături de purici:

 • adulții care sunt în haina pisicii, încercați cât mai repede posibil pentru a părăsi casa ta;
 • mor larve amânate;
 • eclozat din pupele indivizilor disponibile, pentru a sari de la animalul tratat;
 • reinfectare este exclus de la rude infectate.

Răspunzând la o întrebare, cât de multe picături încep să acționeze, putem spune cu încredere - purici lăsați animalul în primele câteva minute după aplicarea fondurilor.

Alegerea de droguri pentru purici la pisici

Picături de purici pentru pisici

Pe piața insecticidelor prezintă o mare varietate de instrumente pentru a ajuta la combaterea ectoparaziți la animale. Cele mai populare sunt picături de purici. Ele sunt sigure pentru animale de companie, așa cum se aplică în locuri îndepărtate de pe corpul său. Ce picături mai bine ajuta la a determina clasamentul. Expertii recomanda sa acorde o atenție la astfel de medicamente:

 • Picaturi Beaphar - cel mai bun remediu pentru purici. pentru că este formată numai naturale, în condiții de siguranță pentru toate grupele de vârstă, de droguri de animale. Specială nici un rău în cazul în care pisica slizhet o parte din fonduri. Medicamentul este ambalat în flacoane din sticlă. Rupeți partea de sus a acesteia, conținutul trebuie să fie aplicat pe greabăn pisicii.

„Am cumpărat Beaphar picături pentru pisici cu pui. Foarte îngrijorat de consecințele. Nu sa întâmplat nimic. Nu există purici și toate sănătos ".

 • Hartz - brand cunoscut, folosit în multe țări. picături eficientă datorită prezenței în ele a unui insecticid puternic - metopren. Producătorul nu recomandă să le cumpere pentru pisoi sub vârsta de trei luni. Mijloacele aplicate de-a lungul coloanei vertebrale animalului. La întrebarea ce se întâmplă după animalul de companie cu un tratament purici, producătorul susține că acestea dispar în prima zi.

  „Medicul a recomandat picaturi Hartz ca un contra-atac de paraziți. Pisica a prins o mulțime de purici din țară. Prelucrate, insectele au dispărut. Un bun remediu. "

 • Bun remediu pentru picături de purici, au o acțiune terapeutică și preventivă. Ei s-au dovedit sub leziuni puternice ale diferitelor lipitori.

  Picături de purici pentru pisici

 • Dana-2 Ultra. instrument, datorită eficiente la moderne fipronil insecticid low-toxice. picături sigure au o viteză mare, dar ele nu sunt recomandate pentru pisici.
 • Remediul pentru purici Frontline. Medicamentul are o toxicitate redusă și, prin urmare, a permis să se ocupe puii la două luni. instrument puternic pentru a face față cu purici și viermi la pisici.

  „În opinia prietenilor distruge purici din pisica dupa ce a dat picaturi Frontline. Paraziții au dispărut instantaneu și restul verii nu vă faceți griji! "

 • Picături de purici baruri. Medicamentul cel mai accesibil și utilizate pe scară largă a producției interne. Prezența componentelor de procesare cu emisii reduse oferă securitate animale de companie cu blană. Înseamnă rapid distruge purici și servește ca un excelent profilactic împotriva noilor infecții. Dacă alegeți un șampon sau o picătură, atunci răspunsul este simplu - picătură.
 • Avantaj pentru purici la pisici. Un medicament foarte puternic, care sa dovedit a fi un purice de luptă. Mijloace non-toxic, are viteză mare și poate fi utilizat pentru prevenirea infecțiilor în viitor.
 • Aici este o mică listă de medicamente eficiente moderne utilizate în mod obișnuit în practica veterinară. Aflați ce oră actul sau că picături pot fi instrucțiunile care sunt prevăzute cu toate pregătirile. Acestea ar trebui să fie luate în considerare cu atenție înainte de a începe tratamentul animalului. Este recomandabil să se familiarizeze cu marturiile oamenilor care au folosit aceste medicamente. Dar este mai bine să se consulte un medic. El va ridica mijloace, în funcție de greutatea și vârsta animalului de companie, pufos, vă spun cum să se aplice picăturilor și avertizează în legătură cu consecințele posibile.

  Produsele de achiziție desemnate pot fi accesibile la Moscova și în alte orașe din România. Numeroase comentarii pozitive despre picături și fotografiile de companie postate pe site-ul nostru.

  (Voturi: 6, scorul mediu de 5.00 din 5)