Picături de purici pentru pisici

Datorită respingătoare sale (descurajează dăunători) acțiune, picături pentru pisici de purici pot fi utilizate atât pentru tratamentul și prevenirea. Ele sunt foarte ușor de utilizat și, în cele mai multe cazuri sunt sigure pentru animale de companie.Picături de purici pentru pisici

Gama pentru pisici împotriva puricilor picături foarte mult. Cele mai populare în rândul proprietarilor de a folosi droguri „Baruri“, „linie“, „Edvantedzh“, „Beafar“ și altele. Fiecare medicament are propria utilizare specială și contraindicații, astfel încât atunci când achiziționați trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile. Vom vorbi despre principiul general de funcționare a picăturilor și a proprietăților lor.

cerere

Înainte de a aduce puricele pisicii, este necesar să se cântărește. Cel mai adesea picături pentru pisici vândute în paie, cu diferite doze este determinată de greutatea animalului tau. Pentru a evita medicamente slizovanie, picături se aplică o dată pe pielea animalului în zona greabănului. În unele cazuri, poate fi recomandat ca un mijloc suplimentar de aplicare în zona coloanei vertebrale sau la baza cozii. Înainte de inițierea procedurii, este recomandabil să nu se scalde animalului timp de mai multe zile.Principiul de funcționare picături

Ingredientele active de medicamente distribuite în mod independent, pe păr și piele pentru animale de companie, freca sau freca o picătură nu este necesară. Medicamente acționează local, fără a pătrunde în sânge. De obicei, puricii sunt uciși în termen de 24 de ore, cu toate acestea, pentru a asigura o penetrare mai adâncă a medicamentului în epidermă și foliculii de păr trebuie să se abțină de la animalele de companie pentru scăldat timp de 48 de ore. Două zile mai bune picături isklyuchitkontakty tratate pisici cu copii mici.

Pentru a rezista la o scădere a timpului necesar, vă va oferi protecție împotriva pisica reinfestare timp de 30-60 de zile (în funcție de droguri). În acest timp, trebuie să ambarcațiunile cu atenție un insecticid spray de gunoi pisica și podea specială. pentru a evita re-infecție, atunci când efectul medicamentului este de peste. În cazul în care animalul este de mers pe jos în mod liber în stradă, va trebui să re-procesare.

Contraindicații

Contraindicații la utilizarea majorității de picături pentru pisici împotriva puricilor este vârsta animalului până la 8-10 săptămâni, precum și o stare slăbită și grav subnutriti. Practic picături nu sunt utilizate pentru tratamentul și prevenirea pisicilor gestante și în lactație. Dacă există o astfel de necesitate, puteți utiliza o picătură de „Frontline spot It“ - acestea sunt complet sigure pentru pisici-mama. Instrucțiunile pentru anumite medicamente nu împiedică intoleranța individuală fac parte din componentele.

supradoză

Pentru a evita posibilele reacții adverse, se supun doza de medicament de greutate pentru animale de companie. Prin Simptomele supradozajului includ salivație excesivă, greață, vărsături, crampe musculare. La primele semne de otrăvire de picături de purici ar trebui să-l spălați cu pielea pisicii, în cazul în care simptomele nu dispar, ar trebui să solicite asistență veterinară pentru îndepărtarea de intoxicare.