Picături de purici pentru pisici și câini

Una dintre cele mai eficiente, sigure și convenabile sunt agenți antiparazitari picături de purici pentru pisici și câini. produse moderne de înaltă calitate, o toxicitate relativ scăzută, atât pentru animalele de companie și la om. Acest lucru se datorează faptului că acestea includ ultima generatie de insecticide: imidacloprid, phenothrin, permetrin, și altele.Picături de purici pentru pisici și câini
Că animalele de companie tai sunt sanatosi, uita-te pentru picătură eficientă și sigură a puricilor

În plus, producătorii de produse pentru îngrijirea de prieteni cu patru picioare au avut grijă de cei mici, și de vânzare pot fi găsite pe purici picături pentru pisici și căței. Dar cum să nu se piardă în varietatea de produse oferite și să aleagă un mijloc foarte potrivit? Pe aceasta și multe alte lucruri pe care le vorbim despre în acest articol.

Descrierea generală a mijloacelor

Picăturile de purici - soluție de insecticid este o acțiune puternică, având o toxicitate scăzută cu sânge cald toate. Aceste medicamente au un efect toxic pronunțat pentru purici, unele dintre ele respinge insectele la mirosul înțepător. După paraziți de aplicare începe să părăsească pielea animalului, care este pur și simplu să fugă.

Atenție! Picături de purici au o aromă intensă, astfel încât animalele sunt adesea încercarea de a ajunge la zona de aplicare a unei labei sau a limbii pentru a elimina mirosul. Dar dacă instrumentul va fi aplicat de către toate regulile, atunci animalul tau nu va fi capabil să o facă.

Aceste produse sunt potrivite pentru animalele de companie absolut și pentru cei care umblă de multe ori în stradă. Cele mai populare picături antiparazitar cumpărate pentru pisicile și câinii care cele mai multe ori, este acasă (în cele mai multe cazuri, desigur, pisica și foarte tineri pui). În această situație, acești agenți prezintă eficiență maximă - elimina rapid insectele enervante și pentru a preveni re-infestare.

norme de aplicare

Anti picături sunt vândute, de regulă, în Dropper. Agentul Suma aplicată trebuie calculată pe baza greutății animalului, și intensitatea de infecție.

Animalul dumneavoastră de companie nu a putut linge de droguri, ar trebui să fie aplicat pe zona de la distanță - Withers. Uneori, picăturile sunt distribuite și presărate de-a lungul coloanei vertebrale. Pentru a remedia a dovedit a fi eficace, este necesar să se împingă părul cu degetele, aplică pregătirea și freacă ușor-l în piele.

Important! După efectuarea acestei proceduri, trebuie să vă spălați bine pe mâini. În caz de durere în gât severă, se recomandă să bea multă apă.

Dar, amintiți-vă că unele fonduri ar putea fi o contraindicatie pentru utilizarea:

 • animalele gestante și în lactație;
 • bolnav și convalescent atenuat;
 • pii cu vârsta mai mică de 3 luni.


Important! În timpul aplicării de picături ar trebui să acționeze foarte atent și să evite căderea în gură, nasul și ochii animalului. Dacă acest lucru ar trebui să se întâmple, zona afectată trebuie să clătiți imediat cu multă apă.

toxicitate și efecte secundare

Deoarece insecticide aparținând picăturilor, diferite de toxicitate redusă, nu vă faceți griji, în cazul în care animalele de companie slizhet număr mic de ele. Dar situația poate deveni periculoasă în cazul în care un animal va primi o mulțime de bani. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea atunci când tratate de droguri semințe și mama are acces gratuit la zona de aplicare a medicamentului. Din acest motiv, cele mai multe dintre dropsurile nu pot fi utilizate până la înțărcare tineri pii de la o mamă care alăptează.


Același lucru este valabil și pentru situația în care în casa ta unele animale care, se joacă unul cu celălalt, poate linge de droguri. Dar aici trebuie să-și controleze propriile lor prieteni cu patru picioare și, eventual, să le izola unul de altul la momentul acțiunii insecticidului.

Efectele secundare pot include:

Important! Dacă reacțiile adverse au evoluat destul de prost și nu merg peste 2 zile, animalul trebuie văzută imediat de către un medic veterinar.

Pentru a proteja prietenul tau cu patru picioare de consecințele neplăcute, este de dorit să se consulte un medic veterinar pentru a efectua în prealabil. Vi se va da informații cu privire la oportunitatea de a folosi orice mijloace de la anumite rase de pisici sau câini.

Acum, să ne uităm la cele mai populare medicamente care pot fi utilizate pentru câini și pisici, căței și pisici. Selectarea lor este suficient de mare, iar aceste informații vă va permite să ia decizia corectă.

picături pentru câini antiparazitar Prezentare generală

Pentru animalele adulte

pentru catei

Această secțiune descrie picături de purici, concepute special pentru catei.

 1. Celandine. Aceste picături conțin în compoziția lor și în condiții de siguranță insecticid permetrin ingredient activ fipronil. Medicamentul se caracterizează printr-o toxicitate scăzută și este permisă utilizarea pentru căței cu vârsta cuprinsă între 2 luni. câini adulți ling puii lor, acest instrument este absolut sigur și nu duce la efecte secundare.
  Picături de purici pentru pisici și câini
  Intern de înaltă performanță și dezvoltare absolut sigură
 2. Dana. Picături de Bloh Dana pot fi folosite pentru căței sub vârsta de 10 săptămâni. Animalul nu a fost în măsură să-și lingă de droguri, ar trebui să fie aplicate în mod strict de-a lungul liniei coloanei vertebrale și a freca viguros în piele. Substanța activă - diazinon. Când selectați acest instrument, amintiți-vă că ar trebui să excludă orice tratament cu apă conduită timp de trei zile înainte de aplicarea fondurilor și timp de 3 zile după.
  Picături de purici pentru pisici și câini
  Dana - aceasta este Picăturile cele mai accesibile de purici pentru catei
 3. Avantaj. Ingredient activ - Imidacloprid. Medicamentul este permis să fie utilizat pentru catei cu greutate mai mică de 4 kg, iar pentru câinii care alăptează. Remediu se aplică în zona greabănului și a coloanei vertebrale frecate în piele și, după câteva ore este distribuit uniform pe tot corpul animal.
  Picături de purici pentru pisici și câini
  Este eficient împotriva puricilor, păduchi și păduchi

picaturi pentru pisici antiparazitar Prezentare generală

Mare selecție de picături de purici permite proprietarului de a alege pentru animalele de companie, este un instrument care cel mai bun mod de a face față cu insecte suparatoare si nu va afecta starea de sănătate a animalului. Dar această alegere a fost cel mai corect, trebuie să fie mai întâi să se uite în clinica veterinară și arată prietenul tau cu patru picioare profesioniști cu experiență, care sunt mai susceptibile de a determina care de droguri ar fi cel mai bine pentru pisica sau câinele.

Citește? Nu uita pentru a evalua