Picături de purici pentru pisici de lucru principiu, selectarea, aplicarea

Folosind picături de purici pentru pisici se referă la metode de control a dăunătorilor inofensiv. Astfel de preparate pot fi aplicate în condiții de siguranță la locurile pe care animalele de companie nu poate ajunge. Cu privire la modul picături picurare de purici de pisica, rezultatul tratamentului depinde. Ar trebui să fie făcut în mod corespunzător, știind exact unde să scadă.Picături de purici pentru pisici de lucru principiu, selectarea, aplicarea

Caracteristici ale aplicației

Acesta picături de purici și căpușe pentru pisici sunt considerate a fi modul cel mai convenabil pentru distrugerea insectelor care sug sânge, precum și complet în condiții de siguranță, pentru că atunci când sunt aplicate în mod corect, animalul nu poate ajunge să le linge. De multe ori proprietarii nu știu de unde să se scurgă picături de purici de pisica, astfel încât acestea să nu pătrundă în organism. Pentru a nu provoca otrăvire trebuie să fie tratate în mod exclusiv ofilește zona dintre omoplați. Aplicați o picătură de pisoi ar trebui să fie direct pe piele, păr atunci când este necesar pentru a împinge pentru a oferi acces direct la acesta.

Deseori, oamenii se întreabă cum să folosească în mod corespunzător o picătură de purici pentru pisici. Expertii recomanda pentru a le ridica, având în vedere greutatea și vârsta animalului. Instrumente speciale sunt disponibile pentru pisoi mici. Cel mai bine este să se ocupe de animalele de companie în seara sau în zilele noroase, pentru că nu se poate evita contactul direct cu zona tratată la soare. După efectuarea procedurii, este necesar ca pisoiul a rămas la domiciliu în termen de 2-3 zile. Unele dintre mijloacele de a realiza cel mai mare efect ar trebui să fie aplicate de-a lungul coloanei vertebrale.

Se aplică picături pentru pisici împotriva puricilor destul de ușor și acest lucru este în avantajul lor major. Compoziția conține o substanță care afectează ouăle și larvele de purici, insectele adulte, precum și sug sângele altor paraziți.

Mulți proprietari nu știu cum și unde să se scurgă picături de purici pisica. Citiți acest lucru este posibil, având studiat cu atenție manualul existent sau verificați cu medicul veterinar. Trebuie avut grijă, deoarece acestea pot conține componente care reprezintă un pericol pentru pisici, gravide și femei care alăptează. Înainte de a utiliza picături, este recomandat pentru a testa sensibilitatea la medicament. Pentru a face acest lucru, o mică picătură de frecat în piele. Proprietarul câteva ore ar trebui să observe cu atenție modul în care se comportă animalul.

Picături de purici pentru pisici de lucru principiu, selectarea, aplicarea

reglementările de siguranță

Picaturi împotriva puricilor pentru pisici conțin o cantitate mică de ingrediente active, astfel încât linge aleatoare de lână nu ar dăuna sănătății animalului. Preparate de mai mult sau mai puțin sigure. Ei devin periculoase daca pisica va linge pisoi tratați cu astfel de mijloace. Poate fi otrăvit.

Picături împotriva căpușelor pentru pisici va ajuta numai în cazul în care animalul este rareori iese din casă. acestea ajuta în cazul în care proprietarul intenționează să meargă la țară pentru o vacanță cu animalele de companie. În această situație, le folosesc pe tot parcursul sezonului 2-3.

pro medicamente

Picături de pe greaban de purici pentru pisici au un avantaj semnificativ din cauza locul de aplicare a medicamentului: acesta este considerat a fi dincolo de raza de acțiune a animalului, și elimină astfel mijloacele de pătrundere a stomacului. Alte aspecte pozitive ale acestor picaturi sunt:

 • simplitate și ușurința de aplicare;
 • durata de expunere de 1 lună până la șase luni;
 • un preț mic.

Un alt avantaj este nivelul scăzut de toxicitate. După aplicarea de droguri la o pisica începe să funcționeze după 15-20 de minute.

O gamă largă de acțiuni este, de asemenea, considerat un avantaj. Mijloace de salvare de la căpușe și purici, precum și diferite tipuri de căpușă, viermi.

Compoziția și acțiunea preparatelor

Insecticid - este o substanță activă, o parte a fondurilor, care reprezintă un pericol de moarte pentru crawling dăunătorilor. În acest caz, nu dăunează pisica, și pisici.

Baza de cele mai multe fonduri este permetrin, care este confirmat în mod repetat eficacitatea acestuia. În caz de contact cu stomacul este scindarea ei rapidă și retragerea din organism. Dacă acumulați o cantitate mare de permetrin, posibilitatea de efecte secundare.

Picături de purici pentru pisici de lucru principiu, selectarea, aplicarea


Alte insecticide moderne avansate, care face parte din activele circulante este fipronil. Proiectat astfel de picături de purici pentru pisici, începând de la 2 luni, și animalele gestante.

Astăzi, pe baza picătură piriproxifen disponibile. Anterior, el a fost ținut în otrăvuri, care au fost impregnate gulere împotriva puricilor pisică.

Un alt insecticid este ivermectină, înzestrată cu acțiune diversificată. El este capabil de a distruge:

Provocând o scădere pe greabăn este posibil ca insectele și otravă resping. Este suficient să utilizați un instrument 1 din nou. Ar fi mai bine să se acționeze pe animale de companie, deși poate fi folosit pentru animale de companie, mulți preferă să meargă pe stradă. În al doilea caz înseamnă mai puțin eficace.

Instrucțiunile de utilizare trebuie să fie strict respectate. Nu utilizați picăturile de purici și căpușe pentru pisici împotriva acestei cereri după expirarea termenului. In unele cazuri, poate provoca o reacție alergică sub forma:

Pentru a evita acest lucru, trebuie să renunțe la pisica de pe greaban 1 picătură de a urmări în mod constant pentru reacția lui.

Care afectează acțiunea picături de eficiență

Condiții de utilizare a tuturor acestor instrumente sunt similare, diferențele se referă numai la doza. Instrucțiuni familiare cu ea. După ce apăsați ușor lână, picătură picurare animal pe greabăn de acarieni. Ele sunt apoi frecate degetele, astfel încât acestea înmuiate. Cel puțin nu este necesar să se scalde animale de companie la zero și timp de 3 zile.

Cum sunt picături de purici pentru pisici, depinde în mare măsură de condițiile meteorologice. În cazul în care un animal cade sub umed zăpadă, ploaie, instrumentul va spăla. Rezultatul va fi zero. Iar rezultatul va fi atins în celelalte cazuri.

Uneori acțiunea picături utilizate nu aduce efectul dorit. Ele pot fi false. Alegeți o picătură trebuie să fie atent, deoarece fiecare instrument are un anumit scop. Ca o măsură preventivă împotriva tuturor sânge supt-insecte lână se recomandă tratarea 1 timp de 30 de zile. Fondurile separate sunt foarte puternice, asa ca cel mai bine este să se scurgă 2 luni și 1 ori. Până în prezent, piața oferă o varietate de picături împotriva căpușelor pentru pisici, care au făcut cel mai mult de diferiți producători.

Picături de purici pentru pisici de lucru principiu, selectarea, aplicarea

Unele medicamente populare

Am lista cea mai eficientă meniurile:

 • Avantaj. Înseamnă producția germană este una dintre cele mai populare. Este ca un principiu activ acționează imidacloprid. Aceasta o bună pregătire protejează animalele de companie de la musca insecte timp de 30 de zile.
 • Beaphar. Plus de droguri olandez este că ei în condiții de siguranță pentru a utiliza la pisici gestante, animale de companie vechi sau debilitati și chiar pisoi. Prezența în compoziția sa ca extract de substanță activă neem, chiar și în cazul slizyvanie involuntare face în condiții de siguranță. mijloace de acțiune sunt stocate timp de 30 de zile.
 • Hartz. Medicamentele de acest brand sunt foarte populare. Acest lucru înseamnă că actele de componente curente din SUA ca methoprene. Aceasta nu poate fi utilizat în legătură cu pisoi mici, care sunt sub 3 luni. Medicamentul este aplicat pe banda coloanei vertebrale. Paraziții sunt distruse în termen de 24 de ore.
 • Frontline. Acest insecticid este capabil de a proteja și de a scăpa animalul ca pentru purici și viermi. Eliberarea sa în pipeta din polimer. Acest instrument este permis să folosească un mic pisoi începând de la 2 luni. Nu se recomandă utilizarea înainte de spectacol, deoarece este capabil de unii elevi pentru a schimba culoarea blanii. Principalul ingredient activ este picături Frontline fipronil. Aceasta nu permite puricii să lichideze în blana animalelor de 2 luni, și acarieni - 3 săptămâni. Particularitatea ei constă în utilizarea în siguranță a alăptează și a pisicilor gestante.
 • Baruri. medicament românesc este bine tolerat de animale. Pentru adulți, produse într-o formă mai puternică, iar pentru pisicuțe de la vârsta de 2,5 luni - o mai moale. Bare necostisitoare cuprinde fipronil ingredient activ. Eficacitatea sa dureaza timp de 2 luni.
 • Bariera-super. Acest mijloc este popular datorită distrugerii efective a insectelor în care sug sânge diferite stadii de dezvoltare. Un rezultat pozitiv este stocat 60 de zile. Acesta poate fi folosit incepand de la 12 saptamani, procesul nu cauzează disconfort. Acest lucru este posibil datorită diferitelor picături de dozare.
 • Stronghold. O gamă largă de activități face ca medicamentul este foarte popular. Această formulare purici este capabil să ofere un animal împotriva căpușelor, purici și viermi. Nu este potrivit pentru pisoi foarte mici, a căror vârstă este mai mică de 1,5 luni. Toate celelalte proces suficient 1 dată pe lună.
 • Inspector. Acesta conține 2 substanțe active - fipronil și moxidectin. După aplicarea animalele de 30 de zile nu amenință apariția paraziților. Înainte de utilizare, citiți cu atenție instrucțiunile.
 • Celandine. Acțiunea medicamentului bazat pe acțiunea combinată a substanțelor toxice 2 - permetrin și fipronil. Se luptă în mod eficient cu căpușe și purici de pisică. Rostopasca este interzis să se ocupe de pisicile gestante și în lactație, foarte tineri pisoi.
 • Natura - Delix BIO. Picură aceste picaturi pe greaban cu luni. Acest lucru a fost posibil prin care conțin uleiuri esențiale din plante. Acțiunea durează timp de 30 de zile.

Ce picături mai bune

Ce picături pentru pisici sunt în măsură să protejeze animalul este cel mai bine să nu fie în măsură să răspundă chiar și medicul veterinar cel mai experimentat. Siguranța și eficacitatea utilizării unui anumit medicament depinde de mulți factori. Printre acestea se numără:

 • gradul de contaminare;
 • predispoziție la alergii;
 • caracteristicile personale ale organismului;
 • urmând regulile unui tratament, și altele asemenea.

Alegerea o picătură bun, este necesar să se ia în considerare starea fiziologică a animalului. Acest lucru este valabil mai ales în cazurile în care trebuie să se ocupe de o pisica gravidă sau pisoi mici.

După ce se poate produce aplicarea unor situații neprevăzute. Se poate întâmpla ca animalele de companie va fi zgâriat după droguri. Aici trebuie să se țină seama de faptul că, în cazul în care el a fost grav infectat purici, după otrăvire, acestea vor apărea activitate excesivă.

Parazitează insectele sub influența insecticidelor arată exces agresivitatea lor si incep sa chiar animal mai musca. Aceasta poate dura o jumătate de zi sau chiar o zi întreagă. Paraziții sunt uciși în acest timp, și pisica zero încetează. Uneori, acest timp este suficient pentru a avea să se întâmple dezvoltarea dermatitei purici, așa că va fi zgâriat după un tratament. Dau vina alergic la intepaturi de insecte, care nu trece într-un timp scurt.