Picătură cauze genelor, de tratament, și mijloace

Picătură cauze genelor, de tratament, și mijloace

Genelor sunt proiectate, prin natura pentru a proteja ochii, iar ei au doar mamiferele - nu au nici o pasăre. Omul - de asemenea, un mamifer, și genele sunt importante pentru noi: mai mult de 80% din informații despre lume pe care le primim prin ochi, astfel încât acestea trebuie să fie bine protejate de influențe externe - praf, murdărie, insecte și tot felul de corpuri străine.Nu toată lumea știe că avem o mulțime de cilia: normal pe pleoapa superioară, există aproximativ 200, iar partea de jos - jumătate, dar frumusețea genelor gândesc la tot. Deci, dacă vă întrebați orice femeie ceea ce noi gene, răspunsul am auzit mai întâi că acestea sunt doar pentru spectacol, și abia apoi își aduce aminte și de protecție a ochilor. Acest lucru nu este surprinzător: în multe culturi gene lungi și pufoase au fost mult timp considerat un simbol al frumuseții feminine; în cazul în care acestea sunt încă îndoite, vederea devine mai expresiv și profund - de ce gene atât de popular astăzi.

Odată ce genele sunt sanatoase, ele pot fi lung si pufos, dar în zilele noastre mulți bărbați și femei trebuie să se confrunte cu problema neplăcută: gene slăbi și cad și devin rare și de scurtă durată - cu funcția de protecție este, de asemenea, redus în mod semnificativ.

Pierderea de gene

Pierderea de gene - un proces natural: fiecare geană trăiește timp de câteva luni, apoi cade, dar în schimb se ridică noi - toate în același fel ca și cu părul de pe cap. În cazul în care zi scade la 5 lovituri de bici - cu fiecare ochi, acesta poate fi considerat normal, și pur și simplu să aibă grijă de gene ca de obicei - de exemplu, pentru a le lubrifia pe timp de noapte cu ulei de ricin; dar cu o pierdere grea este necesar să se caute cauza si care solicita tratament - altfel genele devin rare și plictisitoare, iar apoi se adaugă probleme.

Cauzele caderii parului

Motive pentru pierderea genelor pot fi diferite - în timpul nostru, factorii negativi sunt în creștere, dar este posibil să se enumera cele mai comune. Acest potențial tulburări hormonale, tulburări metabolice și boli endocrine; consecințelor primirii medicamentelor chimice; produse chimice de uz casnic; boli oftalmologice însoțite de inflamație - conjunctivita, etc.; nutriție proastă și lipsa de vitamine și minerale; stres prelungit; obiceiuri proaste; utilizarea de proastă calitate sau machiaj nepotrivit.

Ce se poate face în pierderea genelor

De îndată ce observați că genele cad intens decât de obicei, să întrerupă imediat utilizarea de produse cosmetice decorative pentru ochi. Poate că cerneala sau umbre dvs. produse producător bine-cunoscute, și sunt considerate a fi de bună calitate, dar ochii, „nu înainte de“ - de care au nevoie pentru a restabili, și tratament posibil grave, dar mai întâi puteți încerca pentru a ajuta la dvs. de lovituri de bici de acasă căi de atac.

Fii atent la dieta ta, și chiar elimina produse nocive, cum ar fi chips-uri, sandwich-uri cu cârnați, batoane de ciocolată și sodă; adaugă legume proaspete, fructe și plante aromatice. Mănâncă smântână proaspătă și unt natural. ouă de casă și ficat, produse lactate, pește și carne - încetează să mai aibă un produse semi-finite.

Ca un „prim ajutor“ lasa sa cumpere vitamine și minerale pentru a consolida părului și unghiilor: ele ajuta si genele - acestea trebuie să aibă vitaminele A și grupa B, și de preferință într-o formă ușor de digerat.În fiecare noapte înainte de a merge la culcare, lubrifia genelor semințelor de in, ricin, brusture sau ulei de măsline cu o perie curata. Acest lucru ar trebui să se facă cel puțin o lună, și chiar de mai multe ori pe zi, dacă este posibil - uleiul nu trebuie să cadă în ochi.

Pentru uleiurile vegetale pot fi adăugate la o soluție farmaceutică de vitamina E în ulei se va alimenta pielea pleoapelor și încetini îmbătrânirea pielii, pierderea genelor și se oprește.

Compresele de la pierderea de gene

De multe ori duce la pierderea genelor sunt inflamații ale ochilor - am zi și noapte stând la calculator - în acest caz, de mare ajutor comprese cu decoct de plante: albăstrea albastru, eyebright, musetel; Puteți utiliza chiar și un ceai verde obișnuit. În bulion sau ceai cald frunze umezite tampoane de bumbac sau tampoane igienice, ușor stoarce și le aplică în ochi timp de 15 minute.

Compresele pot face și ulei: foarte util pentru piersic pielii pleoapelor și ulei de migdale. ulei de piersici curat ar trebui să fie încălzită ușor într-o baie de apă, umeziți un tampon în ea și atașați la secole - ochi în același timp, să se închidă. Țineți timp de 10-15 minute; dacă repetați procedura de lovituri de bici în mod regulat va deveni gros și strălucitor. În același mod face comprese cu ulei de migdale.

De asemenea, îmbunătăți creșterea genelor comprima ulei de cătină de brad și de mare. și cu suc de morcov proaspat. Înapoi în pielea pleoapelor poate fi frecat în suc de urzică proaspătă sau o cană.

Îmbunătățirea circulației sângelui în piele a pleoapelor și consolida genele ajută apa chiar de obicei - desigur, curat, nu atingeți: în bol larg sau bazin mic se toarnă apă caldă, muiată în fața ei pentru câteva secunde, deschide ochii, apoi a ridicat capul și aproximativ 30 de secunde să clipească ; așa că a repetat de mai multe ori. De multe ori se poate găsi recomandări să clipească chiar în apă, dar este mai bine să nu facă acest lucru, în caz contrar poate provoca iritații.

Home remedii pentru pierderea genelor

Excelent întărește genele și stimulează creșterea lor balsam de casă. Acesta trebuie să fie amestecat în părți egale și ulei de ricin brusture, soluție uleioasă de vitamina E si suc de aloe proaspete. și în fiecare noapte timp de o lună, aplicați acest amestec pe genele. Pentru depozitarea și aplicarea balsam este bine să utilizați o sticlă goală de sub rimel: o sticlă și o perie trebuie curățat și uscat complet, pentru a turna balsam și păstrați-l în frigider.

Un alt balsam acasă: ulei de ricin (5 g), se adaugă petrolatum (8 g) și balsamul de Peru (0,2 g) și se amestecă de două ori pe zi lubrifia aceste compoziții genelor. Pentru ochiul, acest amestec nu este periculos, dar este mai bine ca ea nu le-a lua, în caz contrar se formează pelicula de ulei, și este necesar să se spele off. În loc de balsamului peruvian poate lua balsam Shostakovskiy.

Tratament impotriva caderii parului

În cazul în care genele și metodele tradiționale de îngrijire nu ajuta, sau a ajuta pe cei slabi, este necesar să contactați imediat un specialist, dacă nu doriți să rămână aproape complet fără gene - acest lucru se întâmplă, de asemenea. Tratamentul adecvat poate numi numai medic calificat: de multe ori cu medicamente atribuite o vârstă de masaj, terapie magnetică, terapie cu ozon, electroforeza cu anumite medicamente, precum si alte tratamente care îmbunătățesc circulația sângelui și metabolismul - îmbunătățește nutriția țesutului, reduce inflamația și întărește structura genelor. După un astfel de tratament este de obicei recomandată timp de 1-3 luni, frecat în ulei margine capac sau de ricin brusture.

Genelor poate cădea și motive extreme. din cauza arsurilor electrice sau chimice, după traumatisme sau operații la ochi, după tratamentul terapiei chimio- sau radioterapie, dar există boli cronice care conduc la faptul că aproape toate genele cad și altele noi nu cresc, astfel încât sănătatea lor mai bine să aibă grijă în timp.

Vor exista numai transplant de gene - o operație complicată și specifică, și nu orice specialist poate transporta în mod corespunzător. Pleoapa este necesar pentru un transplant de par din cap, foarte subțire, iar apoi au nevoie pentru a obține dreptul de a crește - pentru acest uleiuri speciale și sunt utilizate dispozitive mecanice. Este această intervenție chirurgicală este destul de foarte scump, dar fericit că genele pot fi recuperate, chiar dacă caz ​​este severă.

Dacă ați reușit să recupereze genele lor și de a îmbunătăți creșterea lor, ei continuă să păstreze și să prețuim - nu merită să se întoarcă la acest mod de viață, pentru că ești lor aproape pierdut. Alegeți cu atenție cosmetice: există un rimel special cu vitamine, proteine ​​și alte componente utile - nu numai că face gene lungi si frumoase, dar, de asemenea, le îngrijesc, protejarea de soare strălucitor și rece.

Apropo, din gene lumina directă a soarelui ar trebui să fie protejate întotdeauna - atât vara cât și iarna: dacă trebuie să fie în soare, de a folosi ochelari de soare.

Uneori, se pune întrebarea: este posibil să tăiați vârfurile genelor, dacă acestea sunt stratificate sau arse? să facă acest lucru expertii nu recomanda, dar nu cred ca ele să rămână scurt: a reieșit că toate genele cad mai devreme sau mai târziu, și în loc să crească noi - aproximativ 5-6 luni, acestea sunt actualizate pe deplin. Cu toate acestea, este mai bine pentru a trata genele ușor, astfel încât să nu aibă le taie: gene trunchiate sunt neatractive, iar cerneala pe ele arata ridicol.