pete roșii pe frunte și cauzele tratamentului

Pielea fetei necesită întotdeauna întreținere atentă. Foarte des, mai ales la bărbați, este posibil să se vadă petele roșii de pe frunte - cauzele si tratamentul atunci când apar stabilește un dermatolog. Acesta este de a elimina o senzație de arsură, mâncărime și-a exprimat, care însoțesc boala.pete roșii pe frunte: principalele motive

Cel mai adesea, o erupție pe frunte este cu dermatita seboreica. Puteți găsi, de asemenea, numele popular - seboree sau coroana seboreică. Mai puțin frecvente sunt alte boli care au simptome similare:

-Sebopsoriaz - combinație de psoriazis și seboree.

Deoarece seboree - cea mai frecventa boala care cauzeaza pete rosii pe frunte, ne vom concentra mai detaliat asupra cauzelor și tratamentul acestei boli.

pete roșii pe frunte: cauze și diagnosticarea seboreei

Seboree afecteaza glandele sebacee, astfel încât traducerea literală a acestei boli sună ca salotechenie. Dupa polioli prostata derivate, acizi grași, acid salicilic, iod și alte elemente. Ca rezultat, pe frunte și alte părți ale feței, există pete roșii monetoobraznye. Ei fulg și mâncărime. Erupția cutanată poate fi plasat ridicat pe frunte, pentru a obține parul decat invoca aspectul de solzi - matreata.Pentru diagnostic este necesar să se consulte un dermatolog. El va evalua tabloul clinic de pete roșii pe frunte. Cauze si tratament va determina, pe baza rezultatelor sondajului intern. Acest lucru este suficient pentru a prescrie un tratament.

Cauze aparitia petelor rosii pe Pityrosporum ovale frunte ciuperca, apariția acestei boli pot fi asociate cu un deficit de zinc sau acid nicotinic în organism.

Exacerbarea seboree se observă mai des în sezonul rece, cu o lipsă de radiații ultraviolete. Vara este rară de a găsi pe cineva care are o pată roșie pe frunte.

pete roșii pe frunte: tratament seboree

Pielea de pe frunte, lovind petele roșii de seboree, necesită o îngrijire specială și tratament, care este locală. Boala este cronică, deci trebuie să urmați cu atenție recomandările pielii frunte.

- Pentru a elimina simptomele bolii ca mash terapie ce conține zinc sunt utilizate.

- Dimineața, este recomandat pentru a elimina crustele pe petele cu un tampon de bumbac înmuiată într-o copiilor și a șampon medicamentos și frecat cu crema de ketoconazol 2%.

Cu tratament de specialitate în timp util poate elimina petele roșii de pe frunte. Cauzele și tratamentul trebuie să fie determinată de un medic, care numește un tratament individual.

Mai multe articole pe acest subiect: