Pescuit Turte - floarea soarelui și altele, cum să facă și să păstreze acasă

Pentru mulți oameni de pescuit nu este doar un mijloc excelent de relaxare după o zi de lucru grele, dar, de asemenea, un mod minunat prin care vă puteți prinde o captură mare.Pescuit Turte - floarea soarelui și altele, cum să facă și să păstreze acasă

Pentru a musca procesul a fost foarte productiv, trebuie să aibă grijă cu privire la calitatea de momeala, care va fi momeala principală și atrage peștii.

metoda de pescuit de pe tort, sau tort în comun este numit, este mai potrivit pentru pescuitul amator și nu necesită cunoștințe și tehnologii speciale pentru a pregăti o astfel de aborda pe cont propriu. Prin urmare, această momeală este destul de popular printre amatorii de pescuit, precum și toate aspectele legate de echipamente în acest mod vor fi mai relevante decât oricând.

Ce este tort?

Pescuit Turte - floarea soarelui și altele, cum să facă și să păstreze acasă
Înainte de a învăța toate complicațiile de pescuit folosind makushatnika ar trebui să înțeleagă ceea ce reprezintă tort și în ce constă.

Acest produs este fabricat din semințele diferitelor culturi de semințe oleaginoase, care au fost presate într-o procesare specială cu presare.

Adesea folosite seminte de floarea soarelui, dar piața poate găsi o varietate bogată de alte specii de momeală.

Acest instrument este un flux excelent pentru animale și utilizate în mod eficient în producția agricolă.

Compoziția include următoarele componente:

 • apă (max 11%);
 • proteină (cantitate variază de la 30 la 40%);
 • ulei (proporție maximă de 9,4%)
 • celuloză (5%);

Există mai multe tipuri de acest produs:

floarea-soarelui

Pescuit Turte - floarea soarelui și altele, cum să facă și să păstreze acasă

După cum sa menționat mai sus, această specie este cel mai frecvent și cel mai des folosite pentru pescuit. Are un miros plăcut și gust, ceea ce este necesar pentru realizarea de echipamente de calitate.

Pescuit Turte - floarea soarelui și altele, cum să facă și să păstreze acasă

Cererea pentru acest tip de ceva mai mic din cauza prețului său relativ mare în raport cu șrot de floarea soarelui. De asemenea, procesul de gătire necesită tehnologii și reglementări speciale, dintre care încălcarea poate afecta negativ calitatea produsului.

Pescuit Turte - floarea soarelui și altele, cum să facă și să păstreze acasă

Există, de asemenea, mai multe tipuri de Makukha care, practic, nu se aplică în sectorul pescuitului. Acestea includ: muștar, arahide, rapiță și turtă de porumb.

tort de ulei este mare pentru pescuit sa dovedit a fi la fel de momeli apetisante pentru diferite specii de pești. Caracteristica principală a acestei metode este să-l folosească pentru a prinde o momeală pește mare. Ușor solubile în apă, bagasse produce nor parfumat, atrăgând astfel pradă în rețeaua sa.

Ceea ce se aplică la fel de pește?

După cum sa menționat mai sus, acest produs este perfect sa dovedit în domeniul agriculturii, și este utilizat în mod activ ca hrană pentru animale diferite și vite.Din cauza lor pescarii palatabilitate folosesc o momeală pentru a maximiza captura, și cel mai important, prepararea unei astfel de tehnică de momeală nu necesită mult efort și costuri.

Mare pentru prinderea astfel de pește:

Cum de a crește captura de pește?

Pescuit Turte - floarea soarelui și altele, cum să facă și să păstreze acasă

Timp de 7 ani de hobby-uri de pescuit active, am găsit zeci de modalități de a îmbunătăți muscatura. Aici este cel mai eficient:

Cum sa faci propriul?

Pescuit Turte - floarea soarelui și altele, cum să facă și să păstreze acasă
Pregătiți aborda pe baza de tort, poți acasă. Pentru a face acest lucru, trebuie să se pregătească în avans toate elementele cu care vor fi fabricate tortul manual.

 • semințe;
 • chopper sau polizor;
 • sarcina de presare;

Makukha de gătit la domiciliu nu este o sarcină dificilă și este format din mai multe etape:

 1. Ia semințele pregătite și ușor să le prăji, asa ca au primit un parfum atractiv.
 2. Apoi sări semințele prăjite printr-o mașină de tocat carne sau râșniță de cafea și o consistență sub formă de pulbere.
 3. Pentru a pregăti tort presat am plasa sub sarcina fierte si pune in cuptor sa se intareasca Makukha.

Pentru a atrage de tort aburit, două pahare de semințe trebuie să fie golit într-o pungă de plastic și se toarnă totul un pahar de apă clocotită. Amestecul a fost lăsat peste noapte.

Cum se păstrează momeala rezultat?

Cel mai bine este de a stoca tort gătite într-un borcan bine sigilat, pentru că este, de asemenea, o momeală bună pentru molii.

Prin urmare, pentru a evita apariția de casa ta, care pasăre plictisitor, ar trebui să aibă grijă de prezența unor locuri întunecate și a unor cutii cu capac etanș. Tort pot fi stocate timp de trei luni de la data preparării sale.

uneltele necesare

Pescuit Turte - floarea soarelui și altele, cum să facă și să păstreze acasă

Pentru fabricarea makushatnika nevoie de următoarele echipamente:

 • orice dimensiune de sarcină de fier 25 x 15 (lățime până la 10 mm);
 • mai multe benzi de cauciuc;
 • sârmă;
 • monofilamente (0,4 mm până la 70 m lungime);
 • 2 cârlig;
 • Spinning pivotant-zip;
 • greu presat tort;

Apoi, asambla makushatnika viitor, care constă din următoarele etape:

 1. Pe sârmă de sarcină metalic este atașat, astfel încât părțile laterale sunt formate două inele de sârmă.
 2. Pe structura rezultată pentru a pune pe două benzi elastice, astfel încât acestea au fost sub sârmă.
 3. bucată Luate apăsat tort, ce dimensiune trebuie să fie puțin mai mică decât bara de metal și placa superioară este instalată sub benzile de cauciuc.
 4. Pregatite pivotant este atașat la oricare dintre inelele de sârmă.
 5. Al doilea inel atașat 2-4 cârlig pentru a masca presat în tort.
 6. Constructul rezultat este atașat la linia principală.

proces de capturare

Cu un gust destul de puternic, tort este destul de o bucățică gustoasă pentru mulți pești mari.

Procesul poate fi împărțit în etape specifice:

 1. Simțind mirosul de momeala, peștele înoată până la momeala parfumată și începe să-l încercați ușor. În acest moment, puteți vedea modul în care tija tresare.
 2. Odată ce peștele înghite una sau două cârlige, ar trebui să fie atent să feliere jos, astfel încât să nu-i dea o șansă de a aluneca de pe cârlig.
 3. Apoi, trebuie să fie foarte atent pentru a începe vyvazhivat prada ta, astfel încât să nu facă mișcări prea drastice și pripite. Tragerea un pește mare la sfârșitul aveți nevoie de o plasă de aterizare.

Sfaturi și trucuri

Pescuit Turte - floarea soarelui și altele, cum să facă și să păstreze acasă

Pentru a păstra accesoriile aduse la tine de captura maximă, ar trebui să acorde o atenție la nuanțele următoarele:

 1. Pentru a pregăti tescovina de viteze este cel mai bine pentru a alege ca o placă de sarcină, care sunt realizate din plumb.
 2. Atunci când alegeți un loc pentru pescuit. cel mai bine este să caute astfel de corpuri de apă, în cazul în care în partea de jos există o varietate de arbuști și iarbă, iar în apropiere există stuf.
 3. Atunci când alegeți Makukha ar trebui să prefere doar tort de semințe proaspete pentru a obține cele mai bune momeala posibile.
 4. Înainte de a începe să prindă pe makushatnik. ar trebui să fie granule mari pentru hrana animalelor, cum ar fi mazăre sau porumb.
 5. Este de asemenea posibil să se utilizeze o duză pentru viermi calupului rezultat. Acest lucru va face procesul de capturare mai eficiente și de a ajuta pentru a captura un număr mare de viței.

În realizarea acestor sfaturi simple, de pescuit dumneavoastră vă va aduce nu numai emoții pozitive și voioșia, dar va merge acasă cu o mulțime de capturi.

Braconierii de captură 318 kg de pește nu au fost pedepsiți

Pescuit Turte - floarea soarelui și altele, cum să facă și să păstreze acasă
grup de pescari în timpul interogatoriilor dezvăluit numele unei momeală secrete.