Perspectiva - este un fotograf unic instrument

Cauti o fotografie interesantă, majoritatea dintre noi se simt doar anumite emoții de emoție și bucurie acest dezgust și mânie. Imaginea ne fie place sau nu. Dar cu greu ne gândim niciodată la ceea ce vrem să spunem fotograf.Aleatoriu.

Între timp, chiar și cel mai simplu obiect poate fi capturat într-o imagine a vieții atât de diferite, încât le chiar și în cap nu va veni să-l admire. Desigur, imaginile frumoase se pot dovedi ca un fotograf profesionist, folosind dispozitive tehnice ultra-moderne, în doar un fan, armată banală „cutie de săpun“. Cu toate acestea, cineva se pare accidental, și cineva crea în mod specific și în mod deliberat astfel de capodopere.

Sau arta?

Pentru a obține un fotografii cu adevărat frumoase, profesioniști folosesc o varietate de tehnici. Chiar și unul și același lucru se poate uita la imagini de același maestru un mod cu totul nou. Ceea ce este deja vorba despre dacă acest articol va fi oameni diferiți pentru a trage. Este această perspectivă unică pe o varietate de lucruri, arătându-ne ceea ce vrea să transmită fotografului, este o astfel de tehnică, numit unghi.

Perspectiva - o viziune sau o programare?

Să vedem, ce este unghiul, iar rolul pe care îl joacă în fotografii. E un mic truc al fotografului sau propriul său mod de a vedea lucrurile? Într-un limbaj ușor de înțeles simplu, unghiul camerei - este locația obiectivul camerei spre subiectul de fotografiere. Și în cazul în care camera se mișcă în spațiu, puteți obține o imagine complet diferită de același subiect. Și ele pot fi atât de diferite unele de altele și de original, că de fiecare dată se va crea o experiență complet nouă.

Astfel, unghiul de fotografiere, deoarece reflectă nu numai viziunea individuală a fotografului, dar, de asemenea, atitudinea față de subiectul. De aceea, se uită la poze, ne simtim, de asemenea, anumite emoții.

Tipuri de unghiuri

Deci, să ne uităm la modul în care este posibil pentru a face fotografii, la impresia de ansamblu a imaginii variat în funcție de poziția camerei în raport cu modelul de fotografiere.

În primul rând, imaginea se poate face prin plasarea camerei la un nivel cu subiectul.

Perspectiva - este un fotograf unic instrument

Acest lucru ne permite să vedem obiectele din cadru pentru ceea ce sunt ei cu adevărat. Și în ceea ce privește artistice și interesant pentru a obține o imagine, aceasta depinde nu numai de abilitatea fotografului, dar, de asemenea, de frumusețea reală și unicitatea cadrului. Precum și viitoarea imagine de destinație.Acest punct de vedere fotografii folosite mai des pentru portrete atunci când fotograful înainte de sarcina de a transmite similitudinea maximă cu imaginea originală. Dar există secrete ascunse este destul de diferit.

În al doilea rând, camera fotografiatul poate fi poziționat sub subiectul.

Perspectiva - este un fotograf unic instrument

Această perspectivă ne oferă posibilitatea de a percepe diferite lucruri mai importante, și chiar mai maiestuos decât sunt în realitate. View, străduindu-se în sus, ca și cum ridică monument de arhitectură deja ridicat.

Cu toate acestea, aceeași tehnică poate fi aplicată în raport cu un obiect mic și astfel dau greutate și semnificație.

În al treilea rând, plasand camera de mai sus ne interesează obiectul, putem reduce in mod semnificativ dimensiunea sa, arată lui entitate puțin semnificativă în raport cu ceva mai puternic.

Perspectiva - este un fotograf unic instrument

Folosind acest unghi permite capturarea unui cadru mai mult spațiu decât atunci când fotografiați la sau de mai jos. Acesta vă permite să facă pe scară largă mici și nesemnificative. Aceasta ajută să se uite la o mulțime de lucruri foarte diferite ochi și arată insignifianța structuri artificiale turnuri.

Experiment - cheia succesului

Selectarea unui punct de interes pentru fotografiere, desigur, importante. Cu toate acestea, unghiul corect poate da o personalitate instantaneu, sens în cele din urmă. Și alege o fotografie de el nu va ajuta doar sentimentul profesional, dar, de asemenea, o abordare creativă a procesului. viziune corectă și obiect abordare neconvențională a înregistrării.

Perspectiva - asta e ceea ce face un experiment profesionist. Și, uneori, primesc foarte diferite povești, doar prin schimbarea poziției camerei în raport cu obiectul. Selecția Unghi de asemenea, depinde de obiectivul urmărit de fotograf. Dar cel mai adesea încă mai este momentul creației.

Cunoscând cele trei abordări principale în alegerea unghiului camerei, puteți utiliza o varietate de variante sale. De exemplu, eliminarea „cap“, sau de sus în jos, puteți indica, de asemenea, camera direct sau lateral. Puteți mări sau șterge imaginea, pur și simplu prin schimbarea poziției camerei. Și se pare viziune complet diferită de elementele noastre obișnuite.

Perspectiva - este un fotograf unic instrument

În general, pentru a crea o fotografie, cu excepția camerei, ajuta la o varietate de instrumente profesionale, inclusiv unghi. Aceasta este ceea ce face posibil să-și exprime, exprima propria opinie, oricât de neobișnuit ar putea părea altora. Și capacitatea de a schimba drastic lucruri familiare pentru noi, doar prin schimbarea poziției camerei, și poate fi numit magie. Adevărata magie a creativității, care este puterea de oameni cu adevărat pasionați.

Perspectiva - este un fotograf unic instrument

Perspectiva - este un fotograf unic instrument

Perspectiva - este un fotograf unic instrument

Perspectiva - este un fotograf unic instrument