Perming de păr la domiciliu (instrucțiuni pas cu pas)

Perm - o procedură specială prin care puteți deveni proprietarul de bucle de lux sau cârlionți drăguț. Aceasta coafura va dura o lungă perioadă de timp, și nu mai trebuie să-și petreacă ore în fiecare dimineață pentru a crea bucle folosind role sau clești. Este într-adevăr un permanent pentru a efectua la domiciliu.Perming de păr la domiciliu (instrucțiuni pas cu pas)

Faza pregătitoare

Înainte de a face chimie la domiciliu, trebuie să obțineți un inventar special, veți avea nevoie de:

 • pieptene cu un vârf ascuțit și câțiva dinți;
 • bigudiuri din plastic cu cleme sau bobinele cu un diametru adecvat (50 la 80 de bucăți);
 • o pereche de boluri (în mod necesar din porțelan, sticlă sau plastic) pentru zăvorul și agentul chimic;
 • două fălci de spumă (una pentru acoperire agent chimic, o alta - pentru fixarea);
 • cleme din plastic;
 • cupa de măsurare;
 • mănuși și bandaje pentru capul țesutului;
 • Cap celofan;
 • două prosoape;
 • negligee.

Pregătirile pentru Perm trebuie să fie de bună calitate și potrivite pentru tipul de bucle. Fiecare linie de produse cosmetice profesionale oferă de obicei mai multe tipuri de kituri constând din prepararea chimice pentru curling și de fixare a compoziției.

În plus, aveți nevoie pentru a pregăti unele mai multe instrumente:

 • 6% sau 9% oțet;
 • șampon;
 • balsamurilor permed;
 • crema sau vaselina.

Înainte de a face permanent propriul dvs., asigurați-vă că pentru a testa instrumentul selectat: Aplicati cateva picaturi de medicament pe zona de piele în spatele urechii, așteptați 5-10 minute și urmăriți reacția. Dacă iritație sau roșeață la acest medicament trebuie să renunțe și va trebui să aleagă o altă.

tehnologia procedura

Perming de păr la domiciliu (instrucțiuni pas cu pas)

Procesul permanent constă în mai multe etape și succesiunea lor nu pot fi încălcate.

 1. Părul meu cu șampon, dar pielea fără a se masa. Pe cap ar trebui să rămână de sebum, care protejează părul de uscare.
 2. Prosop înmuiat de păr, pieptene bine.
 3. Șurub blochează în curlers: piepteni vârful ascuțit separa firul subțire de pieptănare ea, se întind perpendicular pe suprafața capului, pune un bigudiu (bobinele) la capetele ondulează și înșurubați-l pe toată lungimea.
 4. Vom continua în același mod de a înșela alte direcții. În cazul în care parul este prea scurt pentru a le repara pe bobinele sau role ajuta cleme de plastic.
 5. Se tratează pielea de pe frunte si regiunea temporala aproape de linia de creștere a capului de cremă de păr sau vaselina și a pus pe un bandaj pe cap.
 6. Purtați mănuși pentru a freca umeri negligee.
 7. Se măsoară cantitatea corectă a unei compoziții de sticlă pentru chimie, se toarnă într-un bol.
 8. Burete, în calitate cât mai repede posibil, trata tot parul, pornind de la gât, apoi se deplasează la partea de sus a capului și se termină cu șuvițele la tâmple și părțile laterale.
 9. Noi acoperim capul cu un capac de plastic și înveliți cu un prosop (în cazul în care capacul cu un încălzitor, nu este nevoie de un prosop).
 10. Așteptați până la timpul alocat de droguri a început să funcționeze (timpul specificat în instrucțiunile pentru facilitatea de val).
 11. Când va 2/3 timpul alocat, pentru a dizolva o buclă și să evalueze ceea ce sa transformat buclat. În cazul în care nu este încă format, ieftin Strand înapoi și să aștepte pentru timpul rămas, puteți în același timp, de mai multe ori pentru a verifica buclele de stat (dar toate de prea multe ori nu este necesar să le atingă).
 12. Când timpul alocat expirarea timpului și pentru a primi buclele elastice, clătiți părul cu apă caldă (nu atingeți rolele, acestea rămân în vigoare), elimina excesul de umiditate cu un prosop fire.
 13. Vârtej o cantitate necesară bol de droguri și reținerea cu al doilea complot compoziția bureti jumătate pe păr.
 14. La sfârșitul 5-7 minute, eliberează toate blocările de pe mosoare sau trata bigudiuri și partea rămasă a mijloacelor de blocare.
 15. Va asteptam timp de 5 minute și se clătește sub jet de apă se blochează.
 16. apă acidulată cu oțet, care va ajuta la neutralizarea agentului chimic Gătit (pentru loden lung au nevoie de 3-4 litri de soluție, pentru scurt - 2 L) și se clătește toroane.
 17. Parul uscat cu un prosop și a pus pe balsam sau agent de reducere după val lor.
 18. Cu ajutorul bigudiuri stabilite în funcție de necesități (uscător de păr și fiare de călcat curling, atunci când este de dorit să nu-l folosească).
 19. Toate instrumentele utilizate sunt bine spălate în apă caldă cu săpun.


Acest ghid pas cu pas vă va ajuta să facă un permanent, în conformitate cu toate cerințele și în conformitate cu anumite secvențe de acțiuni, nu lipsește un singur pas.

Subtilitățile efectua curling

Perming de păr la domiciliu (instrucțiuni pas cu pas)

Perming păr la domiciliu - procesul nu este atât de simplu, astfel încât să nu facă greșeli. Ar trebui să acorde o atenție la unele nuanțe și recomandări, în caz contrar rezultatul poate veni un mare dezamăgire dezamăgitoare.

 1. Nu folosiți instrumente metalice, deoarece acest material pot reacționa cu mijloace chimice pentru procedura.
 2. Nu face chimie atunci când există răni, fisuri sau zgârieturi pe suprafața capului.
 3. Pentru a alege produsele potrivite pentru a îndeplini un val, este necesar să se determine cu exactitate tipul și starea TRESSES dumneavoastră.
 4. Este de dorit de a face chimie in timpul tratamentului cu medicamente hormonale si antibiotice, menstruație, exacerbarea bolii cronice.
 5. Compoziția de fixare se poate face independent: 8 comprimate gidroperita necesare pentru a strivi, diluat în 15 ml de șampon, amestecat cu 75 ml de apă.
 6. Cheat pe bigudiuri este necesar păr, observând o anumită secvență: în cazul în care firele sunt lungi, aveți nevoie pentru a începe procesul din partea de sus și pentru a muta spre partea din spate a capului, iar apoi din partea de sus a balonului și pe laturile, cu o coafura scurta ar trebui să treacă de la frunte la coroana, și apoi spre partea din spate a capului.
 7. Pentru încuietori curling lungi pot folosi două bobinele de dimensiuni diferite: sfârșitul benzilor încep să înfășurați pe volumul bobinei mai mult, înainte de a ajunge la mijloc, luând un al doilea diametru mai mic și este înșurubat pe acesta pentru a bloca rădăcinile.
 8. Nu poate fi mai mare decât timpul pus mâna pe șuvițele de orice medicament pentru ondulare sau de blocare în sus, deoarece acest lucru poate duce la deteriorarea structurii Strand sau clarificare.

Dacă faci totul bine, rezultatul nu va provoca un val de emoții negative, iar buclele vor rămâne puternic și sănătos. În caz de eșec va fi mult timp implicat în restaurarea parului.

bucle de îngrijire după procedura

Perming de păr la domiciliu (instrucțiuni pas cu pas)

Chiar dacă a face chimia tuturor regulilor, procedura pentru buclele încă vor stres și nu cel mai bun mod afectează sănătatea lor. Părul trebuie să fie ajutat pentru a recupera:

 • după procedura de a avea grijă de încuietori trebuie să folosească mijloace speciale (sampoane, balsamuri, masti), majoritatea producătorilor de linii întregi, de obicei, este proiectat astfel;
 • în termen de câteva zile, nu aveți nevoie să utilizați un uscător de păr, și rareori în valoare de toroane pieptănare - o continuare le traumatiza ca drog chimic exercită în continuare efectul său asupra părului;
 • Stilul casual, se poate face pur și simplu prin mișcări compresive ale degetelor, preprocesată gel de păr sau spumă;
 • o dată pe săptămână pentru a face o mască hidratantă pentru a ajuta la repararea deteriorate structura pryadok, întregul curs este conceput pentru 10 sesiuni;
 • necesare pentru a proteja parul de razele soarelui;
 • nu este necesar pentru a expune de colorare a părului, puteți face acest lucru, dacă este necesar, după 2-3 săptămâni după curling;
 • alternativă la valul chimic convențional poate fi biozavivka, este efectuată fără utilizarea substanțelor chimice care distrug structura toroane.

Perm la domiciliu, efectuate în conformitate cu instrucțiunile și toate regulile, va fi nici mai rău decât tratamentele salon. Principalul lucru - pentru a stoca pe instrumentele necesare și mijloacele de proceduri, răbdare și ton la un rezultat bun, în timp ce buclele seducătoare și frumoase în părul ei garantat.

(1 voturi rate: 5.00 out of 5)