Perierea pisici și pisici la domiciliu cu costuri reduse la Moscova, prețurile cu plecare

Servicii grooming suplimentare:

 • încurcăturile pieptănat + 300 ruble
 • gheare voluminoasă + 200 ruble
 • Molt Express
 • Glitter tatuaj de la 300 ruble
 • lână Vopsirea de la 500 de ruble
 • Cristale de decorare de la 150 ruble
 • cifra de ras de 300 de ruble
 • Antitsarapki + 1100 ruble
 • Check-in Moscova + 300-500 ruble

Motivele pentru tăierea pisica sau pisici

Dacă înainte de nimeni, chiar gândit să taie blana pisicilor, dar astăzi există o mare varietate de stiluri de păr: de la clasic la creativ. Este recomandabil să se desfășoare activități similare pentru îngrijirea rase cu par lung. Cat tăiate nu este necesară, dar există trei motive principale, atunci când nici o schimbare a imaginii animalului nu se poate face: 1. Termoreglare. Cel mai adesea, acesta este principalul motiv pentru care proprietarul vrea să taie pisica pufos în timpul verii. Procedura deosebit de populare în timpul verii, printre rasele pufoase: persana, Angora și pisicile britanice.
 2. Igiena. proprietarii de pisici se confruntă cu problema molting, care este pur și simplu imposibil să se oprească, straturi pufoase cu excepția molt predispus la încurcarea și formarea de incurcaturile, care sunt livrate animalului o mulțime de neplăceri și durere. Prin urmare, specialistii recomanda taie periodic de blană, reducerea riscului de incurcaturile si scaderea molting.
 3. Indicații veterinare. La fel ca toate ființele vii, animale de companie predispuse la diverse boli, în cazul unor probleme cu pielea, apariția de alergii și alte boli similare, medicii veterinari insista ca o pisica sau o pisică ras aproape chel.

Din motive estetice, cel puțin trei din cele de mai sus motivează clienții să-și radă koteek lor. Decorative leu tunsoare, leu de munte si dragonul sunt cele mai populare astăzi, imagini creative de pisici - adevărată artă. Deci, dacă doriți să faceți o imagine a animalului tau atractiv și neobișnuit veți avea nevoie de un profesionist groomer.

Perierea pisici și pisici la domiciliu cu costuri reduse la Moscova, prețurile cu plecare

În cazul în care se poate tăia un porc la Moscova?

Astăzi, un număr foarte mare de frizer pentru animale, ca animale de companie noastre cu patru picioare ne iubesc nu mai puțin de îngrijire și care au nevoie de îngrijire, inclusiv a celor care au nevoie de o tunsoare și păr gheare.

Te taie o pisică sau o pisică fără experiență și instrumentele potrivite este aproape imposibil. Animal răspunde agresiv la încercarea de a-l expune, poate fi foarte zero sau musca.

Dacă sunteți obișnuit din copilărie la pisoi scormonind și de îngrijire a părului, reacția poate fi mai relaxat, dar va descuraja puternic manipulare si coafura poate fi distrus.

Perierea pisici și pisici la domiciliu cu costuri reduse la Moscova, prețurile cu plecare

 • Puteți lua un salon specializat.
 • Puteți apela groomer la domiciliu la Moscova pentru a găsi un astfel de specialist nu este dificil.


Cea mai bună soluție ar fi o provocare de a stăpâni la casa lui, pe teritoriul lor, animalul se va simți mai relaxat și încrezător, iar proprietarul va plăti pentru servicii de găzduire în casa de mai multe ori mai ieftin decât în ​​frizer special pentru animale.

Cât de mult este o tunsoare pisici la Moscova?

Prețurile pentru îngrijire pisica depinde de localizarea și complexitatea muncii, cum ar fi îngrijirea igienică constând din gheare tundere și de a elimina incurcaturile va este ieftin, dar modelul tunsoare sau un mod creativ pentru animalul va costa scump.

Modul cel mai accesibil pentru a reduce dvs. de frizer provocare pentru animale de companie pentru animalele de la domiciliu. Cele mai multe saloane de grooming ofera servicii de pe site-ul, profesioniștii noștri salon lucrează exclusiv la domiciliu.

Prin urmare, dacă veți compara prețurile noastre cu alte saloane din Moscova, puteți vedea modul în care acestea sunt democratice. Noi nu supraestimeze costul serviciilor, deoarece ei nu văd necesitatea.
Toți angajații noștri sunt profesioniști în domeniul lor, cu o experiență de cel puțin trei ani, pentru tunsori si siguranta animalului tau de companie poate fi nici o îndoială.

Masters a lucrat exclusiv cu instrumentul său. Mașină de tuns profesional, Dematters, kogterezki, piepteni și perii, spray-încurcăturile unraveling - toate angajat aduce cu el.

Groomers funcționează pe tot parcursul Moscova, plecare inclus în preț, clientul are capacitatea de a provoca comandantului în orice zi convenabilă.

Care sunt pisicile tunsoare?

Experții oferă două versiuni ale procedurii, unul dintre ele urmărește obiectivul de igienă, așa este numit, celălalt este mai mult spre o estetica si modelul este numit pisica o tunsoare.
Ma gandesc la modul în care să tăiați animalele de companie, proprietarul urmărește un scop:

 • simplificarea îngrijire,
 • scad varsare,
 • Perierea pisica în timpul tratamentului,
 • salvarea de la supraîncălzire în timpul verii,
 • pentru plăcerea estetică.

Este acest scop sau motiv, și devine fundamental atunci când aleg coafuri pentru patru picioare prieten. Dacă ați luat o pisică pufos, de exemplu, persană, și să aibă grijă de părul o dată, apoi periodic, ai nevoie de ajutor Groomer. Un specialist poate face tăiat igienic pentru pisica sau pisica sau alege o coafura înseamnă un complet zone de ras vițel și probleme.

Perierea pisici și pisici la domiciliu cu costuri reduse la Moscova, prețurile cu plecare

Printre cele mai populare rase de păr pufos este „sub leu“ a corpului animalului să radă tot părul, capul rămâne pufos și seamănă cu coama, labe de leu si coada pot fi aranjate în diferite moduri.

Coada poate fi tăiat:

În cazul în care experiența și imaginația comandantului lasa pisica o tunsoare, poate fi transformat într-o capodoperă coafurilor.

 1. Hairstyle „cougar“ sau „piele de oaie“, similar cu prima versiune, singura diferență este parul de pe piept, în acest mod este lăsat neatins.
 2. „Dragon“ cea mai coafura creativ pentru pisica pentru a crea imaginea unei creaturi mitice, frizerul bărbierește corpul pisicii, lasand parul de-a lungul coloanei vertebrale. Iroquois, ce se extinde pe partea din spate a animalului, decora mai departe, vystrigaya benzi, dinți sau trepte. Se pare această îngrijire pisica este foarte original.

Cum de a apela pisica mașini de tuns de master acasă de la Moscova?

Salonul nostru de îngrijire a funcționat pentru o lungă perioadă de timp și a reușit să câștige încrederea clienților numeroase, aproape 95% dintre clienții noștri - în mod regulat folosesc serviciile stăpânii noștri.
proprietarii de animale de companie încredere cel mai bun compliment pentru personalul nostru. Increzator ne animalele de companie, puteți fi complet sigur de tunsoare de calitate, deoarece este realizată exclusiv de către meșteșugari cu experiență care lucrează în acest domeniu, timp de cel puțin trei ani.

coafor nostru pentru animale de lucru instrument profesional și de îngrijire a pielii utilizarea de calitate, oferind asistenta medicala de calitate pentru diferite tipuri de păr.

Cauza Groomer acasă poate acum:

Noi lucrăm 7 zile pe săptămână, de la 9. 00 la 20. 00, astfel încât comanda o pisică sau de câine o tunsoare, puteți la orice zi convenabilă.
Înainte de sosirea comandantului cu siguranță vă va suna pentru a clarifica dorințele și direcțiile. La ora stabilită, expertul va fi tu, personalul nostru nu ajunge cu întârziere și întotdeauna la timp.
Preturi accesibile pentru tunderea permite proprietarilor de animale de companie pentru a oferi îngrijire adecvată și în mod regulat și se taie ghearele de blană, eficient și cu costuri reduse.

Revenind la noi, veți obține un rezultat profesionist

© LusiGroom - echipa de meșteri la câini și pisici acasă tunsoare