Pereslavl, „parc românesc“ descriere, istorie și comentarii

Pereslavl, „parc românesc“ descriere, istorie și comentarii

Istoria apariției

Nu este o coincidență a existat un centru cultural și istoric al „parc românesc“ în Pereslavl. Acest oras este inima „Golden Ring“. A fost fondat din nou în 1152 de către Yuri Dolgoruky, Alexander Nevsky sa născut aici. Pereslavl martorul multor evenimente glorioase ale istoriei ruse. Turiștii iubesc orașul pentru portabilitate și o atmosferă specială, o plimbare pe străzile vechi și de-a lungul malul lacului Pleshcheeva lasa o impresie de durată.amenajarea teritoriului

Dispunerea parcului nu este nimic accidental, atent gândită concept. Vizitatorul este cufundat în cultura rusă, învățând-o din diferite părți. Aici, la fiecare pas de oaspeți și surprize așteaptă descoperirea. Design-ul fiecare cameră este, de asemenea, proiectat pentru ultimul detaliu. Programul este conceput astfel încât tipurile de activități urmați reciproc, fără a obosi vizitatorul. Toate site-urile pot fi vizitate într-o singură zi.

Pereslavl, „parc românesc“ descriere, istorie și comentarii

Primul din lume

Muzeul „parc românesc“ (Pereslavl) începe cu un site dedicat inventatorilor naționale. Iată aproximativ 200 de clasă mondială exponate de la Tetris și gips bombei cu hidrogen și radio. Scopul expoziției - pentru a arăta cât de talentat poporului român.

Muzeul caracteristică este că există mult să fie atins de mâini, test de poftă de mâncare. Dezvoltarea de expunere a ajutat oamenii de stiinta Muzeului, istoria instituțiilor științifice RAS și civilizația rusă. Toate din prezenta invenție aparțin de fapt oamenii de știință ruși.

Pereslavl, „parc românesc“ descriere, istorie și comentarii

„Petrușca“ Muzeul Rus distractiv

Colectia de zicale, proverbe și jocuri de 30 de milioane de unități colectate în Pereslavl. „Parc românesc“ și muzeul „Petrușca“ reprezintă o zonă de agrement special, care familiarizează vizitatorii cu originile de spectacole stradale, cu lumea teatrului popular, cu tradițiile și principiile sale în lumea folclorului românesc, proverbe și zicători. Expoziția prezintă o varietate de păpuși, unele mostre pot fi cumpărate ca suveniruri.

Casa-cabana și costumul femeilor naționale

„Parc românesc“ în Pereslavl arată, de asemenea, viața de ori mai intime. Astfel, pavilionul „rus dacha“ este un exemplu al unei vile construita in secolul al 19-lea, proiectul casei a fost proiectat de Kuznetsov. Acest conac a încorporat caracteristici clădiri tipice suburbane Moscova și Sankt Petersburg. Aceasta recreat viața acelui timp și o colecție unică de costume pentru femei de la sfârșitul secolului al 19-lea. Rochia națională poate lua chiar imagini dacă doriți.

Pereslavl, „parc românesc“ descriere, istorie și comentarii


parc alee

În plus față de pavilioane cu exponate în formă de cabane românești în parc, există mai multe zone deschise sunt decorate în conformitate cu diferite teme. Cinci alei vă permit să știi multe despre cultura noastră.

Aleea „stil românesc în arhitectură“ reprezintă proiecte de case si vile din secolul al 19-lea, creat de planificatorii urbani interni, în conformitate cu tradițiile naționale. alee standuri decorate cu URMATE 24 mostre de manuscrise font vechi (9 la 18 ani). Rame Alley prezintă modele decorative, rame sculptate, colectate în diferite părți din România. Aici puteți vedea un birdhouses decorate neobișnuit în stil românesc. La festivitățile alee pot admira steagurile diferitelor funcții și teritorii diferite, au existat încă din secolul al 9-lea. Aleea de pictură rusă este de 30 de probe de pictură murală din diferite regiuni din România.

Pereslavl, „parc românesc“ descriere, istorie și comentarii

„Viața românească“

Muzeul „Painted publică românească“ este destinat să demonteze mitul că poporul român care trăiesc în colibe de fum de culoare închisă. Aici puteti vedea mostre de picturi interioare din diferite părți ale țării.

Astăzi, pentru a vedea frumusetea colibe pictura populare, suficient pentru a veni în Pereslavl. „Parcul românesc“ oferă pentru a inspecta cele două clădiri. Această „colibă ​​Ural“ și „Aleshkin casa.“ În primul rând - aceasta este o copie a colibei în satul regiunea de Jos Sinyachikha Sverdlovsk. Al doilea - muzeul „Casa Aleshkin.“ Comparându-le, putem vedea cum să se dezvolte tradițiile naționale în diferite regiuni. Interiorul este decorat obiecte magazii din viața de zi cu zi a acestor regiuni. Aici puteți vedea o roată de tors din lemn, instrumente muzicale populare, pictate de articole de menaj. De asemenea, vizitatorii pot lua parte la o clasă de master și ridica artefactul rezultat ca amintire. Aceasta susține o expunere zonă în aer liber „viață românească“, unde puteți încerca mâna în țăranul obișnuit funcționează: lapte de vacă, un cal pantof, cosi iarba, etc.

„Curte cazaci“

Ajungând în Pereslavl ( „parcul românesc“), puteți atinge și cultura cazacilor. Muzeul „cazaci curte“ în fiecare duminică spectacole acrobatice ecvestre cu participarea acestor cazaci. Vizitatorii pot încerca-te ca piloti, instruiți în arta de echitatie, să învețe să folosească o sabie. Expoziția prezintă obiecte de viață cazaci, costume, steaguri de luptă.

Pereslavl, „parc românesc“ descriere, istorie și comentarii

Poiana de basme și de joacă pentru copii

Tinerii vizitatori „parc românesc“ (Pereslavl) oferă să-și petreacă timpul la mall și o poienita de basme. loc de joacă pentru copii din lemn va permite să splash de energie și antrenament în dexteritate. Există, de asemenea, o grădină zoologică, unde puteți face cunoștință cu animalele. Într-o cutie cu nisip camera suficient de mare pentru toată lumea pentru a găti Kulichik. Această zonă introduce basmele românești personaje și îi ajută pe copii să plonja în lumea artei populare. Pentru ei a avut loc cursuri de master în sculptura, pictura, de cusut.

Bucătăria Lumea Rusă

Cele mai bune comentarii „parc românesc“ (Pereslavl) primește, de obicei, pentru componenta gastronomică. muzeu și degustare de ceai cvas oferă nu numai pentru a încerca băutura națională, dar, de asemenea, să participe la ritualurile de ceai, pentru a vedea modul în care un cvas reală preparată. Taverna „coregon“ este întotdeauna posibil să se bucure de o varietate de preparate din bucătăria rusă în interioarele, proiectate în tradițiile naționale. Bucătarul pregătește o mulțime de feluri de mâncare de la rețete vechi, inclusiv de brand supa pe șapte tipuri de carne, din care creația va trebui să-și petreacă cel puțin 5 ore.

Pereslavl, „parc românesc“ descriere, istorie și comentarii

Noțiuni de bază acolo

Pentru a vizita lumea unică a culturii ruse, trebuie mai întâi pentru a ajunge în oraș Pereslavl. „Parc românesc“ - parc cultural-istoric, care este situat la intrarea în oraș de la Moscova. Unde poți să stai toată ziua. Cine poate sta în hoteluri din diferite confort. Parcul este deschis de luni până duminică. Aici se pot organiza petreceri aniversare și evenimente corporate.

opinii

Turiștii place foarte mult să participe la concursul „montat pe cal marele prinț Aleksandra Nevskogo“, care are loc în zilele de sâmbătă și duminică. Ei au observat ca aceasta este mancarea foarte buna si display-uri interesante, și se extinde foarte mult orizonturile.